Θέμης Μάλλης: «H εξέλιξη της υγείας του Μικρούτσικου είχε πολλές ανατροπές»
Showbiz

Θέμης Μάλλης: «H εξέλιξη της υγείας του Μικρούτσικου είχε πολλές ανατροπές»

Ο Θέμης Μάλλης, τα τελευταία χρόνια δεν εμφανίζεται καθόλου μπροστά από τις κάμερες.

Ο ίδιος μίλησε για το αν του λείπει η παρουσίαση, για την Ελεονώρα Μελέτη και τον Γιώργο Λιάγκα, ενώ αναφέρθηκε και στην συνεργασία του με τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

«Δεν μου λείπει καθόλου η παρουσίαση. Δεν ήμουν καθόλου καλός παρουσιαστής. Και τώρα που μιλάμε νιώθω άβολα. Μπροστά στην κάμερα έβαζα πολλές ασφαλιστικές δικλίδες. Προσπαθώντας να προστατεύσω τον εαυτό μου, έμπαινα σε έναν ρόλο, κλείδωνα. Κι αυτό ήταν το μεγαλύτερο λάθος που μπορεί να κάνει κάποιος που θέλει να βγει στην τηλεόραση. Γιατί δεν είσαι ηθοποιός. Δεν ήμουν "εγώ" μπροστά στον φακό», ανέφερε σε συνέντευξή του στο ΟΚ!

Αν ήταν όμως υποχρεωμένος να επιστρέψει μπροστά από τις κάμερες, τι θα επέλεγε; «Το πιο safe για μένα θα ήταν ένα δελτίο ειδήσεων(σ.σ. το έχει κάνει φυσικά κι αυτό στο παρελθόν) γιατί εκεί είσαι πιο προστατευμένος. Δεν νομίζω πλέον ότι ο κόσμος βάζει ταυτότητες στο περιεχόμενο. Η Ελεονώρα Μελέτη και ο Γιώργος Λιάγκας μπορούν να κάνουν τα πάντα. Η Ελεονώρα μπορεί να κάνει δελτίο, gossip εκπομπή, εκπομπή έρευνας, αθλητικά, τηλεπαιχνίδι. Εμείς βάζουμε τις ταμπέλες, όχι ο κόσμος. Ο Γιώργος, Επίσης, μπορεί να διαχειριστεί οποιοδήποτε περιεχόμενο. Χρειάζεται όμως δίπλα του μια ισχυρή ομάδα που θα τον προστατεύει και θα τον καθοδηγεί».

Υπάρχει φυσικά και ο παρουσιαστής που ο ίδιος σέβεται και θαυμάζει ίσως πιο πολύ από όλους. «Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι η επιτομή όσων λέμε τώρα. Είναι η ελληνική τηλεόραση. Είναι τεράστια τιμή για μένα να συνεργαζόμαστε. Τον γνωρίζω αρκετά χρόνια αλλά, αν εξαιρέσουμε κάποιες τυπικές επαγγελματικές σχέσεις, δεν είχαμε έρθει ποτέ τόσο κοντά όσο το τελευταία δύο χρόνια. Το μυαλό του είναι ασύλληπτο, ο ίδιος έχει ενέργεια 18χρονουκαι εμπειρία 150χρονου. Είναι μια τηλεοπτική ιδιοφυΐα. Εννοείται ότι είχαμε συνεχή επαφή κατά τη νοσηλεία του. Ξεκίνησε από μια ίωση, που παρουσίασε παρόμοια συμπτώματα με τον κορονοϊό, και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο εξαιτίας και κάποιων άλλων προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε στο παρελθόν. Η εξέλιξη της υγείας του είχε πολλές ανατροπές. Έχει την ευτυχία να βρίσκεται στο πλευρό του μια καταπληκτική γυναίκα, η Έλενα Μαστραγγελή, αλλά και ο Στέργιος, ο γιος του, ένα καταπληκτικό παιδί που ξέρω από μικρό. Αυτοί οι δύο άνθρωποι ήταν οι φύλακες άγγελοί του».

Διαβάστε επίσης:

Επική ατάκα Μικρούτσικου: «Μπιμπίλας ή Μαϊντανίλας;» Κάγκελο ο ηθοποιός και η Καινούργιου

Κατερίνα Καινούργιου: «Μάλλον κάτι λάθος κάνω, όποιος μπλέκει μαζί μου μετά δεν θέλει να μου μιλάει»

Δημήτρης Αλεξάνδρου: H ένταση που είχε σήμερα με τους συνεργάτες του! Τι είπε για την Καινούργιου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved