Θέμης Μάλλης: «Το κάθε κανάλι έχει τη δυνατότητα να αλλάξει τις αποφάσεις του»
Showbiz

Θέμης Μάλλης: «Το κάθε κανάλι έχει τη δυνατότητα να αλλάξει τις αποφάσεις του»

Μέχρι πέρσι στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου εμφανιζόταν ο Γρηγόρης Γκουντάρας, ο οποίος πλέον ανήκει στο δυναμικό του ΣΚΑΪ.

Το διαζύγιο των δύο πλευρών ήταν πολύ τρυφερό, κάτι που δεν ισχύει για τη σχέση του Γρηγόρη με τον Χάρη Βαρθακούρη, που παρουσίαζε πέρσι το Big Brother και φέτος συμμετείχε στο J2US.

«Από την αρχή διαχειριστήκαμε αυτό το θέμα ως απλή καταγραφή των λεγομένων τους. Η Κατερίνα εξάλλου είχε πει από την αρχή ότι για συναισθηματικούς λόγους στηρίζει τον Γρηγόρη Γκουντάρα. Η εκπομπή μας παρουσίασε απλά τα γεγονότα και τίποτα άλλο», ανέφερε ο Θέμης Μάλλης σε συνέντευξή του.

Το ζεύγος Γκουντάρα-Κάκκαβα είχε όμως κι άλλο ένα μέτωπο, πιο σοβαρό, να διαχειριστεί, καθώς ο Γιώργος Τσαλίκης ήταν ο αρχικός παρουσιαστής του Big Brother και στη συνέχεια βρέθηκε σε δικαστική αντιπαράθεση με το κανάλι του Φαλήρου: « Ήταν μια κακή διαχείριση επικοινωνιακά, που εξέθεσε και τον Γρηγόρη με τη Νάταλι. Ξεκίνησαν σε ένα περιβάλλον αρνητισμού. Αντί να ασχολούνται με τις δύο εκπομπές τους (σ.σ. Big Brother,Όλα Γκουντ, είχαν να απαντούν Ή έγινε με τον Γιώργο Tσαλίκη, ένα θέμα που δεν είχε να κάνει με τους ίδιους. Και για τον Γιώργο όμως ήταν κακό. Το κάθε κανάλι έχει τη δυνατότητα να αλλάξει τις αποφάσεις του. Από την άλλη, πρέπει να ξέρει να διαχειριστεί την αλλαγή, ειδικά όταν η αλλαγή αυτή αφορά ανθρώπους. Το λάθος αυτό κόστισε στον Γρηγόρη και τη Νάταλι χωρίς να φταίνε».

Πηγή:ΟΚ

Διαβάστε επίσης:

Επική ατάκα Μικρούτσικου: «Μπιμπίλας ή Μαϊντανίλας;» Κάγκελο ο ηθοποιός και η Καινούργιου

Κατερίνα Καινούργιου: «Μάλλον κάτι λάθος κάνω, όποιος μπλέκει μαζί μου μετά δεν θέλει να μου μιλάει»

Δημήτρης Αλεξάνδρου: H ένταση που είχε σήμερα με τους συνεργάτες του! Τι είπε για την Καινούργιου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved