Γιώργος Αμούτζας: Ο Σασμός, το χρυσό μετάλλιο στην Ιππασία, ο διάσημος νονός του και η δυσλεξία!
Showbiz

Γιώργος Αμούτζας: Ο Σασμός, το χρυσό μετάλλιο στην Ιππασία, ο διάσημος νονός του και η δυσλεξία!

Ο Γιώργος Αμούτζας βρέθηκε καλεσμένος στο The 2Night Show και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για όλα! 

O νεαρός ηθοποιός ο οποίος υποδύεται τον Νικηφόρο στον Σασμό, μίλησε για τον πατέρα του, ο ρόλος του οποίου υπήρξε καταλυτικός στο να αποφασίσει ο ίδιος να ασχοληθεί με την υποκριτική αφού είναι ιδιοκτήτης του Ίασμου από όπου έχουν βγει πολλοί σπουδαίοι ηθοποιοί.

«Ο πατέρας μου είναι ο πιο αυστηρός κριτής μου, φοβάμαι για το τι θα ακούσω κάθε φορά» είπε και συνέχισε:

«Υπάρχει αυτή η βαρετή καραμέλα που λένε ‘αν και μένα ο πατέρας μου είχε δραματική σχολή, θα ήμουν ο απόλυτος πρωταγωνιστής».

Ο Γιώργος Αμούτζας επίσης αποκάλυψε ότι ήταν ένα βήμα πριν κλείσει ρόλο στις Άγριες Μέλισσες και την τελευταία στιγμή αυτό δεν συνέβη. Συγκεκριμένα είπε: «Πέρασα πέντε οντισιόν για τις Άγριες Μέλισσες και ενώ ήταν να υπογράψω, έχασα τον ρόλο μέσα από τα χέρια μου».

Ο νεαρός και ταλαντούχος ηθοποιός μίλησε επίσης για τον νονό του, τον αξέχαστο Βασίλη Διαμαντόπουλο τον οποίο δεν κατάφερε να γνωρίσει καθώς έφυγε από τη ζωή όταν εκείνος ήταν μόλις δύο ετών. Ο Γιώργος Αμούτζας είπε: «Όλοι λένε για τον νονό μου, τον Βασίλη Διαμαντόπουλο, ότι ήταν ο τελευταίος των μεγάλων ηθοποιών».

Αναφερόμενος στη δυσλεξία για την οποία έχει μιλήσει ανοιχτά, ο ηθοποιός τόνισε: «Έπρεπε να κάνω κάποια γυρίσματα σε άγνωστο κείμενο, λόγω της δυσλεξίας μου, ήταν δύσκολο για μένα».

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στις δύο μεγάλες του αγάπες την Ιππασία και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Όπως αποκάλυψε: «Το 2014 βγήκα χρυσός Βαλκανιονίκης στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας ως μέλος της Εθνικής ομάδας Ιππασίας, στην υπερπήδηση εμποδίων».

Σε ό,τι αφορά τον Σασμό και τον ρόλο του, ο Γιώργος Αμούτζας δεν έκρυψε τη μεγάλη του αγάπη για τον χαρακτήρα που υποδύεται, τον Νικηφόρο. Όπως τόνισε: «Όταν με πήραν για τον Σασμό, ήμουν στα γυρίσματα για τη σειρά «Βάρδιανος στα Σπόρκα», γύρισα άρον άρον με τη μηχανή». Και κατέληξε: «Στην καθημερινότητά μου είμαι περισσότερο Νικηφόρος παρά Γιώργος. Ο Νικηφόρος είναι ένας τραγικός ήρωας, έχει ζήσει πολύ δύσκολες καταστάσεις».

Δείτε το βίντεο παρακάτω με τις δηλώσεις του:

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Αμούτζας: «Δεν είχα αμφιβολίες για να παίξω στην τηλεόραση, είχα φόβο»

Σασμός: Γιώργος Αμούτζας: «Έχω την ατυχία να γνωρίζω την εξέλιξη της σειράς»

Αυτοί είναι οι έρωτες που γεννήθηκαν μέσα στο 2021

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved