Παναγιώτης Στάθης: «Σε όλες τις θέσεις που έχω βρεθεί πιστεύω ότι ο ρεπόρτερ έχει τον πρώτο λόγο»
Showbiz

Παναγιώτης Στάθης: «Σε όλες τις θέσεις που έχω βρεθεί πιστεύω ότι ο ρεπόρτερ έχει τον πρώτο λόγο»

Ο Παναγιώτης Στάθης είναι «πρωινός τύπος».

Κάθε Σαββατοκύριακο, στον ΑΝΤ1 εκείνος και ο Νίκος Ρογκάκος συνεχίζουν να μας ενημερώνουν με τον δικό τους ιδιαίτερο τρόπο.

Πιστός στην πρωινή ενημέρωση. Συνηθίζεται το ξύπνημα;

Με τίποτα και ποτέ! Τριπλό ξυπνητήρι, πέφτω από το κρεβάτι, κρύο μπάνιο - μόνο έτσι τα καταφέρνω.

Ο κόσμος αγάπησε τους «Πρωινούς τύπους» και καταφέρατε να δώσετε ζωή σε μια μάλλον ανενεργή ζώνη του καναλιού. Ποιο είναι το μυστικό;

Θεωρώ ότι ο κόσμος μας δοκίμασε, μας τσέκαρε. Νιώθω ότι η εκπομπή πατά σε γερές βάσεις, γιατί τη χτίσαμε κομμάτι-κομμάτι. Αποτυπώνεται πολύ ξεκάθαρα στον αέρα η αληθινή σχέση που έχουμε με τον Νίκο Ρογκάκο. Και μεταξύ μας και στον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα θέματα, αλλά και στο χιούμορ μας, που νομίζω ότι είναι βασικό, γιατί προσπαθούμε να είμαστε σοβαροί και όχι σοβαροφανείς.

Η ενημέρωση στον ΑΝΤ1 αποτελείται από μια ομάδα που αξιοποιείται και στα δελτία και στις ενημερωτικές εκπομπές. Ισχύει;

Ισχύει απολύτως. Ο ΑΝΤ1 έχει ένα βασικό σύνθημα που γνωρίζουν οι παλαιότεροι ακόμη καλύτερα από εμένα. Πράγματι, στο ενημερωτικό κομμάτι του σταθμού υπάρχει μια ομοιογένεια και μια εξαιρετική αντιμετώπιση σε όλη τη διαστρωμάτωση. Δυνατή ομάδα, ομολογώ, και στις ειδήσεις και στις εκπομπές.

Εσύ έχεις ενσωματωθεί σε αυτή την τηλεοπτική οικογένεια;

Νομίζω ότι μου πήρε μέρες... Συνάντησα ανθρώπους που είτε είχαμε δουλέψει μαζί στο παρελθόν, είτε τους γνώριζα από το ρεπορτάζ οπότε ήταν πολύ εύκολο για εμένα. Με δέχθηκαν με ανοιχτές αγκάλες, πραγματικά. Χαριτολογώντας, ο διευθυντής μας, ο Κωστής Τσιακανίκας, όταν άκουγε τα αστεία και τα γέλια στην αίθουσα σύνταξης μου έλεγε «εσύ παρά προσαρμόστηκες γρήγορα».

Πόσο εύκολο είναι να αλλάζεις ρόλους; Από παρουσιαστής ρεπόρτερ, αλλά και στις ειδήσεις του σταθμού.

Καθόλου. Η ιδιότητα μου είναι δημοσιογράφος. Το ρεπορτάζ. Είναι η βάση της δουλειάς μας, η συλλογή της είδησης. Αν θα παρουσιάσεις συνολικά ένα προϊόν, μια εκπομπή, που είναι και δουλειά και άλλων συναδέλφων, ή αν θα είσαι ο άνθρωπος που θα παρουσιάσεις ένα δικό σου ρεπορτάζ με άλλον παρουσιαστή -στο δικό μας δελτίο με τον Νίκο Χατζηνικολάου- είναι πάρα πολύ αρμονικό και λογικό να συμβαίνει.

Το ότι συνεχίζεις το ρεπορτάζ σε κάνει πιο επιεική με τους συνεργάτες σου;

Σε όλες τις θέσεις που έχω βρεθεί πιστεύω ότι ο ρεπόρτερ έχει τον πρώτο λόγο. Αυτό είναι ο πραγματικός γνώστης του θέματος γι' αυτό ο παρουσιαστής πρέπει να τον προστατεύει και να τον βοηθά να πάει πιο βαθιά το ρεπορτάζ.

Πηγή:RealLife

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Παπαδάκης: Φώτο από την ορκωμοσία του μικρού του γιου -Συγκινημένος ο παρουσιαστής

Γιώργος Παπαδάκης: Εκτός Καλημέρα Ελλάδα - Αυτός είναι ο λόγος της απουσίας του (Video)

Γιώργος Παπαδάκης: Άστραψε και βρόντηξε για Βανδή - Μπισμπίκη: «Τι ενδιαφέρον έχει η σχέση τους;»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved