Γιώργος Καραμίχος: «Έχω υποστεί ελαφρώς κακοποιητική συμπεριφορά επί σκηνής από συνάδελφους»
Showbiz

Γιώργος Καραμίχος: «Έχω υποστεί ελαφρώς κακοποιητική συμπεριφορά επί σκηνής από συνάδελφους»

Ο Γιώργος Καραμίχος ανέφερε ποια σημαντική απόφαση έχει πάρει για το νέο χρόνο.

Επίσης, ο γοητευτικός ηθοποιός σχολίασε αν περίμενε την επιτυχία του Ήλιου, για τον ρόλο του και αν έχει βρεθεί μπροστά σε κάποιου είδους αδικία και να έχει πάρει θέση.

Για τον νέο χρόνο ποια σημαντική απόφαση έχεις πάρει;

Αυτό που θέλω για τη νέα χρονιά είναι να δημιουργήσουμε κάποιου είδους άνοια στον κορονοϊό για να μπορούμε να ταξιδεύουμε, να αγκαλιάζουμε και να φιλάμε τους αγαπημένους μας χωρίς φόβο, μόνο με πάθος!

Πρωταγωνιστείς στον Ήλιο του ΑΝΤ1. Περίμενες την επιτυχία της σειράς;

Ναι. Αν και την επιτυχία ποτέ δεν την προβλέπεις, όταν έχεις μια ωραία ιστορία και μια δυνατή ομάδα στο δημιουργικό κομμάτι -από ηθοποιούς και συνεργάτες-, είσαι πιο κοντά στο αποτέλεσμα να αγαπηθεί από τον κόσμο η δουλειά που κάνετε.

Υποδύεσαι τον Δημήτρη Λαϊνά, που μπορεί να είναι και ο μοναδικός αστυνομικός στην ελληνική τηλεόραση με στυλ στο ντύσιμο του. Έπαιξε ρόλο το δικό σου κριτήριο αισθητικής;

Να είναι καλά η ενδυματολόγος Νικόλ Παναγιώτου. Εγώ έχω κάνει το υποκριτικό στυλ. Δεν είναι ένας απλός αστυνομικός: Κατάγεται από σπίτι καλλιεργημένο, ο πατέρας του ήταν δάσκαλος, έχει δει έργα Τέχνης, έχει ακούσει ωραίες μουσικές, επειδή όμως ο πατέρας του αυτοδίκησε-είχε σκοτώσει έναν άνθρωπο που είχε κακοποιήσει ένα κοριτσάκι- αυτό στέρησε απρ τον Δημήτρη την πατρική παρουσία. Για αυτό και ο Λαϊνάς αποφάσισε να γίνει όργανο της Δικαιοσύνης, ώστε το δίκαιο να εφαρμόζεται χωρίς να χάνει κανένα παιδί τους γονείς του.

Προσωπικά έχεις βρεθεί μπροστά σε κάποιου είδους αδικία και να πάρεις θέση;

Πολλές φορές, από το Λύκειο που ήμουν στο 15μελές -έφτασα να γίνω και πρόεδρος- μέχρι το Ιόνιο Πανεπιστήμιο Κέρκυρας όπου σπούδαζα και είχαμε φτιάξει δική μας, μη κομματική παράταξη. Αλλά και μετά με ενδιέφερε πολύ ο ακτιβισμός. Τώρα πια είμαι πολύ προσεκτικός με τον ακτιβισμό γιατί πολύ εύκολα μπορεί να γίνει ναρκισσιστικός ηρωισμός, θέλει προσοχή!

Για ποιο πράγμα από αυτά που έχεις καταφέρει μέσα από τον ακτιβισμό αισθάνεσαι περήφανος;

Το «περήφανος» δεν μου λέει τίποτα. Προτιμώ το «χαρούμενος», το «ευτυχισμένος» για αυτά τα πράγματα. Το «περήφανος» συνήθως κρύβει καταπιεσμένες προσδοκίες. Γενικώς, πριν από χρόνια είχα σταματήσει γύρισμα γιατί το συνεργείο ήταν απλήρωτο. Και επειδή χωρίς εμένα δεν θα είχαν επεισόδιο, αυτό που έκανα ήταν ο μόνος τρόπος για να πληρωθούν οι συνεργάτες. Επίσης, έχω σταθεί μπροστά σε σκηνοθέτη που μιλούσε άσχημα, κακοποιητικά στο παιδιά του συνεργείου και είπα πως αν δεν το σταματούσε αμέσως, θα έφευγα.

Έχει τύχει να είσαι εσύ ο αποδέκτης κακοποιητικής συμπεριφοράς;

Όχι προσωπικά. Επειδή ήμουν και λίγο βλαχάκι και λίγο πιο μικρός, νομίζω πως φοβόντουσαν να μη φάνε και καμιά ανάστροφη, άσχετα αν εγώ δεν έχω σηκώσει ποτέ χέρι σε άνθρωπο. Έχω υποστεί ελαφρώς κακοποιητική συμπεριφορά επί σκηνής από συνάδελφους. Έχει τύχει να μη μου λένε τη σωστή ατάκα, να μην κάνουν τις σωστές αντιδράσεις, να υπονομεύουν τις επιλογές μου επί σκηνής, να μπλοκάρουν συνεντεύξεις σε περιοδικά και φωτογραφίσεις.

Το αντιμετώπισες με άνεση;

Όχι, δεν ήμουν άνετος. Υπέφερα πολύ. Ήμουν πολύ μικρός. Μίλησα με την παραγωγή και τον σκηνοθέτη, εκείνοι δ& ανέλαβαν καμία ευθύνη, οπότε μετά εστίασα στον ρόλο μου. θυμάμαι πώς έβγαζα πολύ μεγάλες βόλτες τον σκύλο μου μετά την παράσταση.

Πηγή:ΟΚ

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Καραμίχος: Η αδυναμία στα παιδιά του, η ζωή στην Ελλάδα και η... μύγα που τον κυνηγούσε!

The 2night show: Καραμίχος και Παπαγεωργίου ανοίγουν την καρδιά τους στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Γιώργος Καραμίχος: Αποκάλυψε τον λόγο που τον έχουν φτύσει στον δρόμο και μας άφησε άφωνους

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved