Αποκαλυπτική η Ελένη Χατζίδου: «Στο Survivor συμβαίνουν πολλά... Ό, τι γίνεται στο νησί, μένει εκεί»
Showbiz

Αποκαλυπτική η Ελένη Χατζίδου: «Στο Survivor συμβαίνουν πολλά... Ό, τι γίνεται στο νησί, μένει εκεί»

Η Ελένη Χατζίδου παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη, κατά την οποία υπήρξε άκρως αποκαλυπτική για το θέμα του Survivor και το αν και κατά πόσο προβάλλονται όλα στην τηλεόραση. 

Ο πέμπτος κύκλος του ριάλιτι επιβίωσης έχει ξεκινήσει για τα καλά και έχει εισβάλλει στην καθημερινότητά μας, με τέτοιον τρόπο, ώστα να μας κρατά σε εγρήγορση και να μην μπορούμε να χάσουμε επεισόδιο, μιας και οι εξελίξεις στον Άγιο Δομίνικο πληθαίνουν διαρκώς.

Η Ελένη Χατζίδου συμμετείχε σε παλαιότερο κύκλο του Survivor και σήμερα το πρωί (18-1) βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Love It και "εξομολογήθηκε" στην Ιωάννα Μαλέσκου και την παρέα της. Η διάσημη τραγουδίστρια της λαϊκής σκηνής μίλησε αναλυτικά για την εμπειρία που εκείνη βίωσε και το πόσο τα πράγματα είναι έτσι όπως φαίνεται από την τηλεόραση. Μάλιστα, σε ερώτηση δημοσιογράφου τις εκπομπής για τις τρυφερές στιγμές που μπορεί να ανεπτυχθούν ανάμεσα σε παίκτες, η ίδια απαντά ότι σε εκείνη δεν συνέβη κάτι τέτοιο, μιάς και το μέλημά της ήταν το φαγητό, αλλά και οι δικοί της άνθρωποι, που νοσταλγούσε πολύ.

Όπως η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Στο Survivor γίνονται αρκετά πράγματα που δεν μιλάει κανείς για αυτά. Ότι γίνεται στον Άγιο Δομίνικο μένει εκεί... Δεν σκέφτηκα ποτέ πονηρά για κανέναν. Εγώ ήμουν ελεύθερη κιόλας τότε αλλά δεν το σκέφτεσαι. Το μυαλό μου ήταν μόνο να φάω και στους δικούς μου ανθρώπους».

Τέλος, η Ελένη Χατζίδου σχολίασε τα όσα συμβαίνουν στον φετινό κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης, λέγοντας: «Στενοχωριέμαι όταν τους βλέπω να μαλώνουν ή βλέπω καταστάσεις περίεργες. Αλλά εντάξει είναι ένα παιχνίδι. Μετά το τέλος είναι όλη μία οικογένεια, τελειώνουν οι κόντρες».

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου: Οικογενειακή βόλτα με την κόρη τους, Μελίτα

Ανασκόπηση 2021: Αυτά είναι τα ωραιότερα νυφικά που είδαμε! Παραμυθένια και με μαγικές λεπτομέρειες

10+1 ωραιότερες χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες επωνύμων στο Instagram που θα σε ξετρελάνουν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved