10+1 ωραιότερες χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες επωνύμων στο Instagram που θα σε ξετρελάνουν
Showbiz

10+1 ωραιότερες χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες επωνύμων στο Instagram που θα σε ξετρελάνουν

Οι επώνυμοι της ελληνικής showbiz στόλισαν το σπίτι τους για τα Χριστουγέννα και μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους όμορφες φωτογραφίες.

Τα Χριστούγεννα είναι μία «μαγική» γιορτή για όλο τον κόσμο. Λαμπάκια, χριστουγεννιάτικα δέντρα, πρωτότυπα διακοσμητικά και δώρα, κοσμούν ολόκληρη την Αθήνα.

Είναι επομένως, η κατάλληλη στιγμή για να βγάλει κάποιος υπέροχες φωτογραφίες για το προφίλ του στα social media.

Το Instagram είναι ένα από τα πιο διαδεδομένα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το προτιμούμε καθημερινά για να δημοσιεύσουμε φωτογραφίες, βίντεο και stories ώστε να τα μοιραζόμαστε με τους διαδικτυακούς μας φίλους.

Έτσι λοιπόν και οι Έλληνες celebrities χρησιμοποιούν αυτό το μέσο για να μοιραστούν χαρούμενες προσωπικές τους στιγμές. Τώρα που έφτασαν οι γιορτές είναι η κατάλληλη εποχή για να μοιραστούν μαζί μας τις ωραιότερες χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες τους.

Οι επώνυμοι μάς υποδέχονται στο σπίτι τους πάντα με πρώτο πλάνο το χριστουγεννιάτικο δέντρο και τα λαμπιόνια. Πάμε να τα δούμε μαζί…

Δούκισσα Νομικού

Η Δούκισσα στόλισε από νωρίς το χριστουγεννιάτικο δέντρο και αυτό σχετίζεται με τη γέννηση του Σάββα.

Γενέθλια είχε αρχές Νοεμβρίου η παρουσιάστρια και μοντέλο και όπως πληροφόρησε τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram, από τότε που γεννήθηκε ο γιος της, Σάββας Θεοδωρίδης, μία μέρα πριν τα γενέθλιά της στολίζει και το χριστουγεννιάτικο δέντρο, ώστε να μπορεί η οικογένεια να απολαύσει το «μαγικό» κλίμα που δημιουργεί αυτή η γιορτή.

Η ίδια φορώντας μία μακρυμάνικη μπλούζα και ένα σορτσάκι φωτογραφήθηκε μπροστά από το δέντρο και επί τη ευκαιρία, είδαμε και μία γωνιά του κομψού σαλονιού της.

Κατερίνα Καινούργιου

Η όμορφη παρουσιάστρια της εκπομπής «Super Κατερίνα» μπήκε για τα καλά στο κλίμα των Χριστουγέννων και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους followers της φωτογραφίες από το στολισμένο πατρικό της σπίτι.

Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο όπως θα δεις και στις φωτογραφίες είναι τεράστιο ενώ όπως η ίδια αποκάλυψε τα στολίδια που το κοσμούν τα έχουν οι γονείς εδώ και 36 χρόνια.

«Στο πατρικό …❤️μολις στολίσαμε 😍 Η μαμά μου έχει τα ίδια στολίδια εδώ κ 36 χρονιά (από τότε που γεννήθηκα δηλαδή 🥰)», έγραψε στη λεζάντα.

Όπως ήταν φυσικό εντυπωσίασε τους διαδικτυακούς της φίλους, με τα likes και τα σχόλια να πέφτουν βροχή.

Ευγενία Νιάρχου

Μπορεί τα φετινά Χριστούγεννα να είναι δύσκολα λόγω του covid-19, όμως, η Ευγενία Νιάρχου πέρασε φανταστικά με την οικογένειά της.

Η ίδια δεν σταμάτησε να κάνει stories, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, από το St. Moritz!

Μπορεί η βάση της να είναι το Λονδίνο, η Ευγενία Νιάρχου όμως δεν θα μπορούσε να περάσει τις φετινές γιορτές μακριά από τους δικούς της ανθρώπους που τους αγαπά και την αγαπούν. Η εγγονή του Σταύρου Νιάρχου βρέθηκε λοιπόν στο πολυτελές σαλέ στην Ελβετία και εκεί θα περάσει τις γιορτές μαζί με λίγα αγαπημένα της πρόσωπα.

Η ίδια δημοσίευσε και μία φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται μπροστά από το φαντασμαγορικό χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Η Ευγενία Νιάρχου λατρεύει τα ταξίδια και σίγουρα αυτή η περίοδος δεν θα είναι από τις αγαπημένες της.

Βίκυ Καγιά

Η αγαπημένη γιορτή μικρών και μεγάλων έφτασε και όπως ήταν φυσικό ο κόσμος στόλισες και γιόρτασε τις μαγικές μέρες αυτές.

Οι επώνυμοι της showbiz έχουν μπει για τα καλά σε εορταστική διάθεση και ανάμεσα σε αυτούς και η Βίκυ Καγιά, η οποία στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο της και το δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η παρουσιάστρια του «Dancing with the stars» φόρεσε ένα άνετο πλεκτό σετάκι και πόζαρε μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο, που στόλισε μαζί με τον σύζυγό της και τα δύο της παιδιά, Μπιάνκα και Κάρολο.

Όπως μπορείτε να δείτε, η Βίκυ Καγιά τοποθέτησε το δέντρο στο σαλόνι και για την διακόσμηση του επέλεξε κόκκινες και λευκές αλλά και μεγάλα στολίδια σε σχήμα κάλτσα και καραμέλα.

Σίσσυ Χρηστίδου

Μπορεί και τα φετινά Χριστούγεννα της Σίσσυς Χρηστίδου να είναι αλλιώτικα καθώς η καθημερινότητά της μετά την περιπέτεια υγείας που βιώνει η μαμά της, έχει αλλάξει ωστόσο αυτό που την κάνει να νιώθει καλά είναι να περνά όμορφες στιγμές με τους γιους της.

Η παρουσιάστρια του Mega μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram φωτογραφίες με τον χριστουγεννιάτικο στολισμό του σπιτιού της και πραγματικά είναι μαγικές.

Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι έχει ένα υπέροχο σπίτι, με τζάκι και μεγάλους χώρους διακοσμημένους παραμυθένια, είναι και το γεγονός ότι με το καλαίσθητο γούστο της, παραμέρισε τα γνωστά και τετριμμένα και στόλισε όπως κανένας άλλος.

Στην άκρη του σαλονιού της πήρε τη θέση του ένα πανύψηλο δέντρο με κομψά και ιδιαίτερα στολίδια ενώ όπου κι αν γυρίσει το μάτι σου βλέπεις λαμπιόνια φωτεινά που κάνουν το χώρο να δείχνει απίθανο!

«It’s the most wonderful time of the year», γράφει η ίδια με τους επώνυμους φίλους της να σπεύδουν να σχολιάσουν τον καταπληκτικό στολισμό του σπιτιού της που ικανοποιεί και τον πιο απαιτητικό.

Κατερίνα Παπουτσάκη

H Κατερίνα Παπουτσάκη στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο του σπιτιού με τα δυο παιδιά της, τον Μάξιμο και τον Κίμωνα. Η ηθοποιός έβαλε πολύχρωμες μπάλες, πολλά λαμπάκια και το τοποθέτησε στο εντυπωσιακό σαλόνι της.

Οι γιοι τους, Μάξιμος και Κίμωνας, γεμίζουν καθημερινά με χαρά τη ζωή της Κατερίνας Παπουτσάκη και του Παναγιώτη Πιλαφά και το ζευγάρι έχει δημιουργήσει μία ευτυχισμένη οικογένεια.

Η αγαπημένη ηθοποιός η οποία είναι λάτρης του instagram μας έδειξε το στολισμένο της σαλόνι αλλά μας έχει δείξει κατά καιρούς εκτός από τα τρυφερά στιγμιότυπα με τα παιδιά της και υπέροχες, μοναδικές φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού της.

Όπως θα δείτε και εσείς η Κατερίνα μένει με την οικογένειά της σε ένα υπέροχο σπίτι στο Χολαργό, το οποίο είναι φωτεινό και άνετο.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Οι ημέρες των Χριστουγέννων έφτασαν και έτσι η όμορφη παρουσιάστρια στόλισε το σπιτικό της κι επειδή είναι ένα κορίτσι με γούστο και ποιότητα, το δέντρο της δεν θα μπορούσε κι αυτό να είναι με αντίστοιχη διακόσμηση.

Απλό το δέντρο αλλά τα στολίδια είναι το κάτι άλλο.

Με χρυσές και ροζ αποχρώσεις και εκτός από μπάλες έχει βάλει και ιδιαίτερα στολίδια. Αυτό μάλιστα που μας έκλεψε την καρδιά ήταν ένα στολίδι σε σχήμα κύκνου.

Το νεαρό μοντέλο πόσταρε φωτογραφίες από το δέντρο της, με τους διαδικτυακούς της φίλους, επώνυμους και μη να σπεύδουν να της σχολιάσουν.

Ελένη Χατζίδου

Η Ελένη Χατζίδου λατρεύει τα Χριστούγεννα και στολίζει το σπίτι της κάθε χρόνο με λαμπιόνια και χριστουγεννιάτικα στολίδια. Αυτή φορά όμως είχε ένα κίνητρο παραπάνω και αυτόν ήταν η κόρη της Μελίτα.

Η τραγουδίστρια ανέβασε στον λογαριασμό της στα social media ένα time lapse video που δείχνει βήμα βήμα πώς στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο με τη Μελίτα και τον σύζυγό της, Ετεοκλή Παύλου.

«Εσείς στολίσατε;;; Εμείς παρέα με τη νονά μας @anty_g_fitness το θείο μας Θανάση και τη γιαγιά Τούλα, βάλαμε από νωρίς χριστουγεννιάτικα τραγούδια και αρχίσαμε το στόλισμα!
Όπως θα δείτε και στο βίντεο, η Μελίτα βοήθησε για πρώτη φορά και κρέμασε και αυτή μπάλες(πιο πολλές απ' όσες έσπασε οκ?). Θέλω να σας πω ότι για πρώτη φορά και πάλι ένιωσα όπως τότε που ήμουν παιδί και στόλιζα το δέντρο με τους γονείς μου… Και του χρόνου με υγεία!❤️», σχολίασε κάτω από το βίντεο.

Εκτός από το βίντεο όμως, δημοσίευσε και δύο όμορφες φωτογραφίες.

Νατάσα Μποφίλιου

Ένα απίθανο σπιτικό έχει φτιάξει η Νατάσα Μποφίλιου και ο σύζυγός της στην περιοχή της Καλλιθέας.

Η ίδια είναι παντρεμένη με τον Χρήστο Κορτσέλη τα τελευταία τρία χρόνια, μετά από μια σχέση πολλών χρόνων.

Δεν είναι λίγες οι φορές που η σπουδαία ερμηνεύτρια έχει μοιραστεί φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού της και μάλιστα η τελευταία της φωτογραφία είναι σε κλίμα Χριστουγέννων αφού μας έδειξε το στολισμό της.

Όπως θα δεις και στις φωτογραφίες στο σπίτι της κυριαρχεί το vintage στοιχείο με ιδιαίτερο χαρακτηριστικό τις ξύλινες επιφάνειες.

Μαρία Βοσκοπούλου

Η Μαρία Βοσκοπούλου ανυπομονούσε για τα Χριστούγεννα και δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά της. Η κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου αποφάσισε να στολίσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο της καθώς θέλησε να μπει κι εκείνη στο κλίμα των εορτών.

Η Μαρία, η οποία ακολουθεί τα χνάρια της μητέρας της, Άντζελας Γκρέκου και πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά «Τα καλύτερά μας χρόνια» πόσταρε μια φωτογραφία από το σπίτι της, στην οποία απεικονίζεται το εντυπωσιακό δέντρο της αλλά και η όμορφη θέα με την Ακρόπολη.

Μπορεί το 2021 να ήταν μία δύσκολη χρονιά για την ίδια, καθώς πριν από πέντε μήνες έχασε τον πατέρα της. Της λείπει πολύ και συνεχίζει προφανώς να μην πιστεύει πως δεν τον έχει πια κοντά της καθώς του είχε μεγάλη αδυναμία, όπως βέβαια και εκείνος στη μοναχοκόρη του.

Η ίδια πλέον προσπαθεί να κάνει πράγματα που αγαπά ώστε να ξεφεύγει το μυαλό της.

Ιωάννα Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη μπήκε για τα καλά στο Χριστουγεννιάτικο mood, αφού στόλισε το σπίτι της και οι followers της έπαθαν πλάκα με το πανύψηλο χιονισμένο δέντρο της.

Η Ιωάννα Τούνη διανύει μια υπέροχη περίοδο στη ζωή της, αφού έχει βρει τον έρωτα της ζωής της, που ακούει στο όνομα του Δημήτρη Αλεξάνδρου. Πριν από λίγες ώρες και με την επιστροφή της στη συμπρωτεύουσα, το μόνο που ήθελε απεγνωσμένα να κάνει ήταν να στολίσει το σπίτι της, αφού με τις υπερβολικές υποχρεώσεις, δεν κατάφερε να το κάνει νωρίτερα.

Η ίδια μας έδειξε σε σχετικά story στο Ιnstagram, πώς στόλισαν το δέντρο παρέα με τον διακοσμητή της, ο οποίος ήταν ο καλύτερος βοηθός σε αυτή τη χριστουγεννιάτικη προσπάθεια.

Το σπίτι της Ιωάννας μεταμορφώθηκε με ένα υπέρογκο δέντρο στο σαλόνι του σπιτιού της, αφού σύμφωνα με τον διακοσμητή της, Στέφανο, εκείνο είναι λίγο μικρότερο από το κεντρικό δέντρο στη πλατεία Αριστοτέλους. Η Ιωάννα Τούνη δηλώνει ενθουσιασμένη με το αποτέλεσμα και νιώθει πιο έτοιμη από ποτέ για τις γιορτινές μέρες.


Διαβάστε επίσης:

Το νέο αίμα της TV για το 2021! Είναι αυτοί οι νέοι σταρ της μικρής οθόνης; (photos)

Οι παραμυθένιοι γάμοι του 2021 που μας έμειναν αξέχαστοι! (photos)

Οι διάσημες σταρ στόλισαν τα σπίτια τους για τα Χριστούγεννα και χάρισαν στο Instagram λάμψη!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved