Οι διάσημες σταρ στόλισαν τα σπίτια τους για τα Χριστούγεννα και χάρισαν στο Instagram λάμψη!
Hollywood

Οι διάσημες σταρ στόλισαν τα σπίτια τους για τα Χριστούγεννα και χάρισαν στο Instagram λάμψη!

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και όπως ήταν φυσικό αρκετοί διάσημοι της ξένης showbiz στόλισαν δέντρο και διακόσμησαν τα σπίτια τους.

Ποιος μπορεί να αντισταθεί στην ωραιότερη γιορτή του χρόνου; Εμείς σίγουρα όχι…

Από ό,τι φαίνεται ούτε οι επώνυμοι της ξένης showbiz μπορούν να αντισταθούν στα Χριστούγεννα, με τους Χολιγουντιανούς αστέρες να προετοιμάζονται για τις γιορτές. Τηλεπερσόνες και καλλιτέχνες φόρεσαν το λαμπερό τους χαμόγελο, στόλισαν τα σπίτια τους και δημοσίευσαν όμορφα στιγμιότυπα στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media, κάνοντας τους διαδικτυακούς τους φίλους να μείνουν με το στόμα ανοιχτό.

Εμείς συγκεντρώσαμε μερικές χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες με αναρτήσεις που έκαναν οι ξένοι stars και σήμερα είπαμε να τις μοιραστούμε μαζί σας.

Μαράια Κάρεϊ

Πρώτη στη λίστα, φυσικά είναι η βασίλισσα των Χριστουγέννων, Μαράια Κάρεϊ, η οποία μοιράστηκε με τους followers της εικόνες από τον χριστουγεννιάτικο στολισμό της.

Συγκεκριμένα η τραγουδίστρια επέλεξε να βάλει στο τζάκι της, χριστουγεννιάτικες κάλτσες και μπόλικα στολίδια διακοσμημένα με φωτάκια. Γύρω από το τζάκι έχει πολλά δώρα και σίγουρα αυτό που τράβηξε τα βλέμματα ήταν το δέντρο το οποίο μπορούμε να πούμε πώς είναι υπερπαραγωγή.

Να σας θυμίσουμε πως στην εορταστική εκπομπή για την Apple TV με τη διάσημη τραγουδίστρια, με τίτλο «Mariah's Christmas: The Magic Continues», η ίδια επέλεξε να φορέσει ένα χρυσό φόρεμα με χάντρες, με αρκετά μεγάλο σκίσιμο στο πόδι και τεράστια ουρά.

Μάλιστα, η ουρά του είναι τόσο μεγάλη, που σύμφωνα με την ίδια και με τα όσα δήλωσε στη βρετανική εκπομπή Lorraine, χρειάστηκαν έξι άνδρες για να την κρατήσουν την ώρα που η Μαράια Κάρεϊ κατέβαινε τα σκαλιά.

Η τραγουδίστρια δήλωσε χαρακτηριστικά: «Θες να γελάσεις; Χρειάστηκαν έξι ενήλικες άντρες να κουβαλήσουν την ουρά με αυτό το φόρεμα για να κατέβω από τις σκάλες».

Britney Spears

Η Britney Spears έχει μπει για τα καλά στο κλίμα των Χριστουγέννων, λίγο καιρό αφότου «απελευθερώθηκε» από την κηδεμονία του πατέρα της.

Η τραγουδίστρια γιορτάζει τα Χριστούγεννα και απολαμβάνει το στολισμένο σπίτι της, ζώντας παράλληλα και τον έρωτά της με τον σύντροφό της, Sam Asghari.

Η Britney Spears έχει στολίσει από πολύ νωρίς το σπίτι της και ανά διαστήματα δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, βίντεο και φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζεται μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο, με ένα μεγάλο χαμόγελο στα χείλη.

Το στολισμένο δέντρο της, είναι κλασικό με κόκκινα, χρυσά και ασημί στολίδια.

Το σίγουρο είναι πώς αυτές οι γιορτές θα της μείνουν αξέχαστες καθώς πλέον δεν είναι υπό την κηδεμονία του πατέρα της. Πιο συγκεκριμένα η τραγουδίστρια βρισκόταν από το 2008 υπό καθεστώς κηδεμονίας από τον πατέρα της, Jamie Spears, ο οποίος έλεγχε την ζωή και την καθημερινότητάς της. Από τα οικονομικά της, τα επαγγελματικά της μέχρι και την προσωπική της ζωή.

Sofia Vergara

Η λατίνα σταρ ανήκει στην κατηγορία ανθρώπων που λατρεύουν τα Χριστούγεννα και ανυπομονούν κάθε φορά για την συγκεκριμένη γιορτή. Η Sofia Vergara αφήνει κάθε χρόνο θετικές εντυπώσεις στο ευρύ κοινό για τις επιλογές που κάνει όσο αναφορά τον χριστουγεννιάτικο στολισμό του σπιτιού της.

Η ίδια πριν λίγες μέρες δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία σειρά φωτογραφιών, στις οποίες απεικονίζεται η ίδια με το σκυλί της και τον σύζυγό της μπροστά από το ολόχρυσο χριστουγεννιάτικο δέντρο της.

Επίσης έδειξε πώς είναι στολισμένο και το τραπέζι της, δίνοντας ιδέες στους διαδικτυακούς της φίλους για το πώς μπορούν να διακοσμήσουν το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι τους.

Να σας θυμίσουμε πώς η Sofia Vergara πριν λίγους μήνες αποκάλυψε πως διαγνώστηκε με καρκίνο του θυρεοειδούς, στα 28 της.

Συγκεκριμένα είχε δηλώσει: «Σε ηλικία 28 ετών κατά τη διάρκεια μιας τυπικής ιατρικής επίσκεψης, ο γιατρός μου ψηλάφησε ένα κομμάτι στο λαιμό μου.Έκαναν πολλές εξετάσεις και μου είπαν τελικά ότι είχα καρκίνο του θυρεοειδούς. Όταν είσαι νέος και ακούς αυτή τη λέξη «καρκίνος», το μυαλό σου πηγαίνει σε τόσα πολλά μέρη, αλλά προσπάθησα να μην πανικοβληθώ. Διάβασα κάθε βιβλίο και ανακάλυψα ό, τι μπορούσα γι' αυτό. Ήμουν τυχερή που το διαγνώσαμε νωρίς και είχα την υποστήριξη των γιατρών μου και κυρίως της οικογένειάς μου».

Kim Kardashian

H Kim Kardashian τα τελευταία χρόνια έχει επιλέξει να απολαμβάνει τον μινιμαλισμό και φέτος η επιχειρηματίας και influencer στόλισε το τεράστιο χιονισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο της μόνο με λαμπάκια. Ναι καλά διαβάσατε…

Η ίδια ήθελε κάτι πιο απλό και έτσι αποφάσισε να μην έχει κανένα στολίδι, ώστε να ταιριάζει με την υπόλοιπη λιτή διακόσμηση της βίλας της. Το μόνο που πρόσθεσε ήταν δύο ψεύτικα ελαφάκια δίπλα στο δέντρο ώστε να δίνει μία πιο γιορτινή αίσθηση.

Η Κιμ Καρντάσιαν εννέα μήνες μετά την είδηση ότι χωρίζει με τον Kanye West φαίνεται να προχωράει την ζωή της.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του TMZ, η γνωστή τηλεπερσόνα έχει έρθει αρκετά κοντά με τον Αμερικανό κωμικό Pete Davidson, με τον οποίο γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του Saturday Night Live.

Madonna

H Madonna ντυμένη ως ξωτικό, στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο της με στολίδια σε μπλε, χρυσές και λευκές αποχρώσεις. Η διάσημη τραγουδίστρια στόλισε το δέντρο μαζί με την οικογένεια της αλλά και με καλούς φίλους και γιόρτασαν την έναρξη των εορτών.

Η Madonna δεν μπορούσε να μην μοιραστεί αυτή τη στιγμή με τους διαδικτυακούς της φίλους και για αυτό ανέβασε φωτογραφία με την ίδια να απεικονίζεται μπροστά από το τεράστιο χριστουγεννιάτικο δέντρο. Όπως ήταν φυσικό τα likes και τα σχόλια έπεσαν βροχή.

Το τελευταίο διάστημα, η τραγουδίστρια παρά τα 63 της χρόνια θέλει να αποδείξει ότι τίποτα δεν έχει αλλάξει, παρά την ηλικία της, από την εποχή του ντοκιμαντέρ «Truth Or Dare». Έτσι, εκτός από την εμφάνιση της στο σόου του Τζίμι Φάλον, όπου ξάπλωσε προκλητικά πάνω στο γραφείο του παρουσιαστή στη συνέχεια σήκωσε τη φούστα της, στην κάμερα, έκανε φουλ επίθεση στη δημόσια αιδώ με το νέο της ντοκιμαντέρ «Madame X» που έκανε πρεμιέρα στο ΜΤV.

Εκεί, η βασίλισσα της ποπ λέει ψύχρα ότι της αρέσει να «κάνει σεξ με άντρες και μετά να παίρνουν δρόμο», ενώ καυχιέται πως είναι γνωστό ότι αυτοϊκανοποιείται στη σκηνή. Για την ιστορία, η πρώτη φορά που η Μαντόνα προσποιήθηκε ότι αυνανιζόταν σ' ένα κρεβάτι επί σκηνής ήταν κατά τη διάρκεια της περιοδείας της Blonde Ambition το 1990 και παραλίγο να προκαλέσει τη σύλληψη της κατά τη διάρκεια της εμφάνισης της στο Τορόντο.

Paris Hilton

Τα φετινά Χριστούγεννα θα βρουν την Paris Hilton παντρεμένη και ευτυχισμένη καθώς πριν ένα μήνα περίπου έδωσε όρκους αιώνιας αγάπης με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Carter Reum.

Η ίδια όπως όλα δείχνουν επέστρεψε από το γαμήλιο ταξίδι της και αποφάσισε να στολίσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο της. Αν και όλοι περίμεναν ένα δέντρο υπερπαραγωγή, η Paris θέλησε να στολίσει ένα μικρό αλλά εξίσου ιδιαίτερο δεντράκι.

Συγκεκριμένα είναι πολύχρωμο χωρίς λαμπάκια και αστέρι. Μπορεί να μην μας έχει συνηθίσει σε απλή διακόσμηση, όμως κέρδισε για ακόμη μία φορά τις εντυπώσεις με την πρωτοτυπία αυτή και δέχτηκε από τους διαδικτυακούς της φίλους θετικά σχόλια.

Να σας θυμίσουμε πως η τελετή μετά τον γάμος της έγινε στην έπαυλη του παππού της, Barron Hilton, αξίας 75 εκατoμμυρίων δολαρίων στο Bel Air, στην Καλιφόρνια. Ο σύζυγός της είναι οικογενειακός φίλος, τον οποίο γνωρίζει εδώ και 15 χρόνια και είναι επιχειρηματίας. Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε το περασμένο Φεβρουάριο σε ένα εξωτικό μέρος.

Διαβάστε επίσης:

Σκάνδαλο στο Hollywood: Ο "Mr Big" κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση δύο γυναικών

Συγκλονίζει η Sharon Stone: «Μεγάλωσα μισώντας τη μητέρα μου. Το χαστούκι έπεφτε σύννεφο» (Video)

Έδωσε τέλος στη ζωή της η «Κίκα» του Πέδρο Αλμοδόβαρ - To συγκινητικό «αντίο» του Antonio Banderas!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved