Βασιλική Τρουφάκου: Δεν αρκεί απλώς να βλέπω άψογα φωτισμένα και άρτια παιγμένα έργα. Αναζητώ ουσία
Showbiz

Βασιλική Τρουφάκου: Δεν αρκεί απλώς να βλέπω άψογα φωτισμένα και άρτια παιγμένα έργα. Αναζητώ ουσία

Με τη σειρά «Αόρατοι» της Cosmote ΤV η Βασιλική Τρουφάκου σηματοδοτεί την επιστροφή της στη μικρή οθόνη.

Πρωταγωνιστεί σε οχτώ επεισόδια πλάι στη Γιούλικα Σκαφιδά και τον Μάκη Παπαδημητρίου. Πρόκειται για μια crime comedy, ένα νέο είδος μυθοπλασίας που γίνεται στην Ελλάδα για πρώτη φορά, όπως η ίδια εξηγεί.

«Γνωριζόμαστε, έχουμε δουλέψει ξανά μαζί και ο Χάρης Μαζαράκης που γράφει και σκηνοθετεί ξέρει καλά τι θέλει και δημιουργεί ένα δίχτυ ασφαλείας με ης ευνοϊκότερες συνθήκες για τους ηθοποιούς. Οπως στην Αμερική και όπως' σε όλο τον κόσμο, μπαίνουμε στη λογική της πλατφόρμας γιατί εκεί οδηγούμαστε». Η ίδια είναι συνδρομήτρια του Νetflix, αλλά το χρησιμοποιεί ελάχιστα. «Δεν μου αρέσει αυτή η μεγάλη δέσμευση των πέντε σεζόν. Δεν αρκεί απλώς να βλέπω άψογα φωτισμένα και άρτια παιγμένα έργα. Αναζητώ ουσία που κάποιες φορές δεν παίρνω από τέλειες σειρές, οπότε προτιμώ ιδιαίτερες ταινίες σπουδαίων σκηνοθετών ή απλά τα βιβλία μου», εξήγησε.

Η Βασιλική Τρουφάκου δεν θέλει μόνο να μιλάει για τους ρόλους της και τα έργα που θα ήθελε να παίξει. Οι κοινωνικές ανησυχίες της είναι τόσο μεγάλες όσο και το ταλέντο της. «Διακρίνω μια πλήρη σύγχυση που με προβληματίζει στον σκεπτικισμό για τα εμβόλια, στη δυσπιστία απέναντι στην επιστήμη, παρόλο που έχουμε όλες τις ενδείξεις και βλέπουμε τα νούμερα. Υπάρχει σύγχυση και όσον αφορά το πρόβλημα της κλιματικής αλλαγής. Με προβληματίζει το ότι έχουν χαθεί οι εποχές. Αποφεύγουμε να αντιμετωπίσουμε όλα αυτά τα θέματα ευθέως. Είμαστε πολύ δυσκίνητοι ως ανθρωπότητα σε αυτή τη φάση, παραμένουμε αδρανείς ώσπου να έρθει το νερό να μας πνίξει στο δικό μας σπίτι.

Εχουμε μπερδέψει την όποια πληροφορία με τη γνώση. Η πληροφορία με τη γνώση έχει τη σχέση που έχει η ντομάτα με τη μαγειρική. Η πληροφορία χρειάζεται επεξεργασία, ζύμωση για να μετατραπεί σε γνώση. Η νέα γενιά βλέπει πως όχι μόνο δεν της έχουν αφήσει σπίτι για να ζήσει, της το έχουν γκρεμίσει κιόλας. Κάδοι ανακύκλωσης με κανονικά σκουπίδια, εκατοντάδες δικαιολογίες για να μη συμπεριφερθούμε λογικά. Ομως πλέον δεν έχουμε την πολυτέλεια να σκεφτόμαστε έτσι και δεν μιλώ για την ατομική ευθύνη μόνο. Πρέπει να ενηλικιωθούμε ως άτομα και ως κοινωνία και χρειάζονται αποφάσεις σε κεντρικό επίπεδο. Η οικολογία είναι συνείδηση καθολική, δεν αρκεί η ιδιωτική πρωτοβουλία», είπε στο Gala.

Διαβάστε επίσης:

Η Τρουφάκου υπέρ της κίνησης Λιγνάδη να ανεβάσει παράσταση στη φυλακή - Όλα όσα δήλωσε (video)

Βασιλική Τρουφάκου: Ξεσπάει για τα θέατρα: «Αδιαφορούν για τον πολιτισμό!»

Βασιλική Τρουφάκου: Η σπάνια εμφάνιση στο κέντρο της Αθήνας με συνοδό!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved