Βασιλική Τρουφάκου: «Στα πιο προσωπικά μου θέματα προτιμώ μια ιδιωτικότητα»
Showbiz

Βασιλική Τρουφάκου: «Στα πιο προσωπικά μου θέματα προτιμώ μια ιδιωτικότητα»

Οι δεσμοί της φιλίας είναι σημαντικοί για την Βασιλική Τρουφάκου παρόλο που δουλεύει πολύ.

«Διαθέτω χρόνο για τους φίλους μου, θέλω να με στηρίζουν και τους στηρίζω. Πάντα μου έκαναν εντύπωση αυτοί που χάνονται από παρέες γιατί δεν προλαβαίνουν», είπε σε συνέντευξή της η ηθοποιός.

Από την άλλη, αποφεύγει τις συνεντεύξεις όταν δεν έχει κάτι σημαντικό να πει. «Επιθυμώ ειλικρινή διάλογο. Να μη μείνουμε στην εξωτερική στοιβάδα. Το έχω ζητούμενο, αλλά στα πιο προσωπικά μου θέματα προτιμώ μια ιδιωτικότητα. Εχω την πεποίθηση ότι ο άνθρωπος μπορεί να ζήσει όπως θέλει. Δεν είναι τα μεγέθη τεράστια στην Ελλάδα. Δεν έχουμε την Τζέσικα Αλμπα ή την Τζένιφερ Γκάρνερ με φωτογράφους να περιμένουν δέκα χρόνια έξω από το σπίτι. Απολαμβάνω να διαβάζω συνεντεύξεις-διαμάντια, όπου μεγάλες σταρ μιλάνε εκ βαθέων καταθέτοντας τη δυσκολία ιούς, την ευκολία τους, τη διαδρομή τους. Ας αποφύγουμε τίτλους, κοινοτοπίες, ας έχουμε μια ουσιαστική συνομιλία που θα φωτίσει τον αναγνώστη, αλλιώς δεν έχει νόημα. Δεν έχουμε πια ανάγκη τις πασαρέλες στα περιοδικά. Υπάρχει και το Instagram για τη ματαιοδοξία. Ψάχνω τις, ισορροπίες μου, ποιος ο λόγος να ξέρουν όλοι τι συμβαίνει μέσα στο σπίτι μου, να λέω δήθεν "είμαι πολύ καλά στα προσωπικά μου και στη δουλειά μου και πολύ καλοί όλοι". Δεν κρίνω αυτούς που το κάνουν. Ετσι νιώθουν και καμία αντίρρηση σε αυτό. Είμαι όμως επιφυλακτική απέναντι σε μια εικόνα επιφανειακή, γκλάμουρ», εξήγησε με την αφοπλιστική ειλικρίνεια που τη διακρίνει.

Πώς διαμόρφωσε τον χαρακτήρα της; «Θα ευχαριστούσα την οικογένεια μου για τις γερές βάσεις που μου έδωσε, το ταξίδι αυτογνωσίας διαμέσου της ψυχοθεραπευτικής, τους φίλους μου για το ότι έγινα η Βασιλική που είμαι σήμερα. Φιλομαθής, με τα μάτια μου ανοιχτά, πορεύομαι απέναντι στα μαθήματα της ζωής που σ' τα φέρνει τούμπα όταν νομίζεις πως ξέρεις. Δημιουργούμε τη μοίρα μας και θα επιβιώσουμε στον κυκλώνα μαθαίνοντας να κυβερνάμε το καράβι μας», είπε στο Gala.

Διαβάστε επίσης:

Η Τρουφάκου υπέρ της κίνησης Λιγνάδη να ανεβάσει παράσταση στη φυλακή - Όλα όσα δήλωσε (video)

Βασιλική Τρουφάκου: Ξεσπάει για τα θέατρα: «Αδιαφορούν για τον πολιτισμό!»

Βασιλική Τρουφάκου: Η σπάνια εμφάνιση στο κέντρο της Αθήνας με συνοδό!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved