Γιάννης Χατζηγεωργίου για Βαλάντη: «Δε θα μπορούσα να έχω σχέσεις με έναν τέτοιο άνθρωπο»
Showbiz

Γιάννης Χατζηγεωργίου για Βαλάντη: «Δε θα μπορούσα να έχω σχέσεις με έναν τέτοιο άνθρωπο»

Ειλικρινής, συνειδητοποιημένος και γεμάτος όνειρα, ο πολυπράγμων Γιάννης Χατζηγεωργίου μίλησε για τη σύντομη εμπειρία του στο φετινό «Survivor».

Ο ηθοποιός αποκάλυψε τους λόγους που αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς, ενώ σχολίασε και τους διαπληκτισμούς του με τον Βαλάντη.

Πώς ήταν η σύντομη εμπειρία σου στο «Survivor»;

Πολύ δύσκολη και σίγουρα θα μου μείνει αξέχαστη. Ο Άγιος Δομίνικος είναι μια χώρα που ζει τη φτώχεια, βλέπουμε στους δρόμους ανθρώπους που υποφέρουν οικονομικά. Παράλληλα, όμως, εκεί έζησα κάτι που δεν είχα βιώσει ξανά. Ήταν πολύ έντονη η πείνα και ο πόνος μέσα σε αυτό το reality επιβίωσης.

Αποφάσισες να αποχωρήσεις οικειοθελώς. Ποιοι ήταν οι ακριβείς λόγοι που σε οδήγησαν σε αυτή την απόφαση;

Προσπάθησα πολύ να είμαι ενεργό μέλος της ομάδας και να βοηθώ καθημερινά στην καλύβα. Όμως δεν ταίριαζα πραγματικά σε αυτό το παιχνίδι από πολλές απόψεις. Δεν μπορούσα να δεχθώ ότι η αντίπαλη ομάδα δεν θα έτρωγε διότι αισθανόμουν την πείνα του. Επίσης, μέσα στην ομάδα μου, είχα να αντιμετωπίσω κάποιους ανθρώπους που με δυσκόλεψαν πολύ στο κομμάτι της συμβίωσης. Έτσι, λοιπόν, όταν επηρεάστηκε η ψυχική μου υγεία, προτίμησα να αποχωρήσω. Μιλήσαμε με την παραγωγή και συμφωνήσαμε να φύγω.

Ο Βαλάντης κι εσύ είχατε αρκετούς διαπληκτισμούς.

Ο Βαλάντης ως άνθρωπος είναι πολύ έντονος, όμως πιστεύω ότι δεν είναι αυτός που δείχνει μέσα στο παιχνίδι. Σίγουρα παίζουν ρόλο και η αφαγία και ο πόνος στη μέση του, παρ’ όλα αυτά, όμως, δεν δικαιολογώ καμία αντίδρασή του. Πολλές φορές ήταν απαράδεκτος και θεωρώ ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν του ταιριάζει. Δεν θα μπορούσα ποτέ να έχω σχέση με έναν τέτοιο άνθρωπο, οπότε η συμβίωση ήταν δύσκολη.

Έχει βρεθεί στο στόχαστρο και των υπόλοιπων συμπαικτών του. Γιατί πιστεύεις ότι συμβαίνει αυτό;

Είναι απόλυτος και καμιά φορά πολύ σκληρός. Επιπλέον, υπάρχουν ημέρες που είναι τελείως διαφορετικός, και γι’ αυτό εύκολα κάποιος μπορεί να τον παρεξηγήσει και να μπερδευτεί με τις αντιδράσεις του.

Συνέβαλε η συνύπαρξη με τον Βαλάντη στην απόφαση σου να εγκαταλείψεις το reality;

Σίγουρα με επηρέασε, αλλά δεν ήταν ο μόνος λόγος. Ήταν ένα συνονθύλευμα πραγμάτων.

Κατά τη γνώμη σου, ποιοι είναι οι πιο εκνευριστικοί και ποιοι οι πιο συμπαθείς παίκτες;

Το ότι θεωρώ κάποιους παίκτες ανθρώπους που δεν ταιριάζουν στο παιχνίδι δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να ταιριάξουμε μελλοντικά στη ζωή. To «Survivor» βγάζει και τις πιο ακραίες μας πλευρές. Πιστεύω ότι όλοι μας είμαστε για κάποιους εκνευριστικοί και για άλλους συμπαθητικοί. Εγώ συμπάθησα πολύ τον Απόστολο και τον Λάμπρο καθώς τη Μυριέλλα και τη Ναυσικά τις γνώριζα από πριν. Επίσης, θεωρώ ότι, από την απέναντι μεριά, η Σοφιάννα, η Παρασκευή και ο Γιάννης είναι πολύ καλά παιδιά. Με εκνεύριζαν συχνά οι απόψεις του Βαλάντη, αλλά δεν μπορώ να πω ότι ισχύει το ίδιο και για τους υποστηρικτές του. Κυρίως στενοχωριέμαι γιατί είναι καλά παιδιά.

Αναφέρθηκε στο «Πρωινό» πως υπάρχει ρήτρα για όσους προχωρούν σε οικειοθελή αποχώρηση, σύμφωνα με την οποία καταβάλλουν ποσό που αγγίζει τα 30.000 ευρώ αν είναι Μαχητές και 50.000 αν είναι Διάσημοι. Τι ισχύει;

Όταν κάποιος περάσει στη φάση συμμετοχής στο παιχνίδι, υπάρχουν πράγματα στα οποία συμφωνεί και τα οποία κατοχυρώνει με τους δικηγόρους. Οι παραγωγοί είναι λογικοί και εννοείται πως συζητήσαμε και τα βρήκαμε όπως έπρεπε.

Πηγή:Hello

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Χατζηγεωργίου: Το πρώτο τηλεφώνημα μετά το ριάλιτι στους γονείς του και τα κλάματα!

Survivor: «Μίλησα με τον Γιάννη Χατζηγεωργίου, τον άκουσα στεναχωρημένο» (Video)

Γιάννης Χατζηγεωργίου: «Ήταν ουσιαστικά ένας δίαυλος επικοινωνίας το Survivor. Σαν μια καλή σειρά»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved