Για πρώτη φορά: Ο Κώστας Νικούλι με μακριά μαλλιά! Δείτε πώς ήταν! (photos)
Showbiz

Για πρώτη φορά: Ο Κώστας Νικούλι με μακριά μαλλιά! Δείτε πώς ήταν! (photos)

O Κώστας Νικούλι πολύ πρόσφατα γλέντησε με τους συνεργάτες του το τέλος των γυρισμάτων για τον ρόλο που είχε αναλάβει στον Σασμό, αυτόν του Πετρή Βρουλάκη. 

Τον γνωρίσαμε καλύτερα και τον αγαπήσαμε μέσα από αυτόν τον ρόλο ο οποίος όμως έμελλε να έχει άδοξο τέλος για τη συνέχεια της ιστορίας στη σειρά.

Ο Κώστας Νικούλι όμως, παρά τον θάνατο του ήρωα που υποδύεται, μέσα από αυτή τη δουλειά απέκτησε πολλές και δυνατές φιλίες όπως εκείνη του Θανάση Πατριαρχέα ή αν προτιμάτε του Άγγελου στο χωριό του Ρεθύμνου, όπως τον θέλει το σενάριο του Σασμού.

Οι δύο άντρες μέσα από τη συνεργασία τους αυτή έγιναν δύο καλοί φίλοι, κάτι που δεν πρόκειται να σταματήσει επειδή τελείωσε και η συνεργασία τους.

Ο Κώστας Νικούλι κατάφερε να κερδίσει και τις καρδιές και άλλων συναδέλφων του όπως της Μαρίας Τζομπανάκη που επίσης τον αποχαιρέτησε δημόσια για το τέλος του ρόλου του.

Ο ίδιος έχει μιλήσει ανοιχτά σε συνεντεύξεις του για τον πρότερο βίο του, δείχνοντας περήφανος για ό,τι και αν έχει κάνει μέχρι σήμερα.

Αν και κατάγεται από την Αλβανία, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ελλάδα και μάλιστα πέρασε τα παιδικά του χρόνια στις γειτονιές του Νέου Φαλήρου. Όπως έχει παραδεχτεί σε πρόσφατη συνέντευξή του, χρειάστηκε να κάνει πολλές δουλειές μέχρι να φτάσει να ασχοληθεί με το θέατρο και την υποκριτική. Ήταν ποδηλατάς, δούλευε στο μίνι μάρκετ της μητέρας του, είχε δουλέψει και ως βοηθός ψυκτικού προκειμένου να ζει αξιοπρεπώς.

Μέχρι που τελικά η τύχη τού χαμογέλασε. Αν και είναι μάλιστα μόλις 27 ετών, μετρά πολλές και καλές συνεργασίες στο βιογραφικό του. Είναι απόφοιτος της δραματικής σχολής "Δήλος" της Δήμητρας Χατούπη ενώ έχει λάβει το βραβείο Πρωτοεμφανιζόμενου Ηθοποιού για την Ξενία από το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας - Νύχτες Πρεμιέρας από κοινού με τον συμπρωταγωνιστή του, Νίκο Γκέλια ενώ η θεατρική του πορεία είναι αξιοζήλευτη.

Δείγματα της δουλειάς του στο θέατρο είναι οι παραστάσεις Μαθήματα πολέμου (2018), Καλιγούλας (2017), Ο ήχος του όπλου (2018), Πόλεμος και Ειρήνη (2019).Στον κινηματογράφο συμμετείχε στις ταινίες Τζαμάικα (2017), Jamaica (2017), 1968 (2018) ενώ πρωταγωνίστησε και στην σειρά 42ο C ενώ τον είδαμε και στον ρόλο του Δημήτρη στη σειρά «Έρωτας Μετά».

Το γνωρίζατε όμως ότι ο Κώστας Νικούλι κάποτε είχε μακριά μαλλιά; Ναι, και όμως! Πριν από μερικά χρόνια διατηρούσε αλογοουρά που φρόντιζε ιδιαίτερα, όμως κάποια στιγμή αποφάσισε να την αποχωριστεί, κόβοντας τα μαλλιά του κοντά.

Δείτε πώς ήταν όταν είχε μακριά μαλλιά:

Διαβάστε επίσης:

Κώστας Νικούλι: Κι όμως έχει παίξει και στις Άγριες Μέλισσες και ήταν άλλος άνθρωπος!

Αποκαλυπτικός ο Πετρής από τον Σασμό: Κώστας Νικούλι: «Έχω δουλέψει σε ποδηλατάδικο και mini market»

Σασμός: Ο Άγγελος αποχαιρετά τον Πετρή! Η συγκινητική ανάρτηση του Πατριαρχέα για τον Κώστα Νικούλι

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved