Γιάννης Χατζηγεωργίου: «Ο Βαλάντης με ώθησε στα όρια μου»
Showbiz

Γιάννης Χατζηγεωργίου: «Ο Βαλάντης με ώθησε στα όρια μου»

Λίγες ημέρες στην παραλία των Διάσημων ήταν αρκετές για να πείσουν τον Γιάννη Χατζηγεωργίου ότι το «Survivor» δεν ήταν για αυτόν.

Ο ίδιος μίλησε για την εμπειρία του στο ριάλιτι και για τις εντάσεις που υπήρχαν με τον Βαλάντη.

Μπαίνοντας στο αεροπλάνο για Άγιο Δομίνικο, είχατε αναστολές; Και ποιες ήταν αυτές;

Όταν μπήκα στο αεροπλάνο, δεν είχα καμία αναστολή. Πίστευα πως τα πράγματα θα κυλούσαν ομαλά και πως θα καταφέρναμε να είμαστε μία ομάδα, ώστε να αντεπεξέλθουμε στις δυσκολίες και τις απαιτήσεις του παιχνιδιού. Επίσης είχα ένα μικρό ενθουσιασμό, γιατί ήταν το πρώτο μου υπερατλαντικό ταξίδι, με προορισμό μάλιστα μια χώρα της Καραϊβικής, στον Τροπικό του Καρκίνου.

Από τις δυσκολίες που αντιμετωπίσατε στην παραλία, ποια ήταν η μεγαλύτερη;

Θεωρώ ότι, παρ’ όλη την πείνα, τον πόνο και τα τσιμπήματα από τα πολλά έντομα της παραλίας, η μεγαλύτερη δυσκολία είναι οι διαπροσωπικές σχέσεις που αναπτύσσεις μέσα στο παιχνίδι με τους συμπαίκτες σου.

Με τον Βαλάντη ήρθατε από την αρχή σε κόντρα. Ήσαστε έτοιμος για την ένταση που φέρνει η συμβίωση με διαφορετικούς χαρακτήρες;

Δεν περίμενα να με επηρεάσει τόσο πολύ! Αν και έχω δεχτεί συχνά και στο παρελθόν ακραίες συμπεριφορές από συναδέλφους μου, ο συγκεκριμένος άνθρωπος πολλές φορές με ώθησε στα όριά μου. Ελπίζω να μην είναι ο χαρακτήρας του αυτός που έχει δείξει στο παιχνίδι και στην πραγματική ζωή να είναι πολύ διαφορετικός.

Αν δεν υπήρχαν αυτές οι εντάσεις, θα είχατε προσαρμοστεί στη ζωή στην παραλία;

Πολύ δύσκολο να απαντήσω, γιατί οι συνθήκες ήταν ακραίες, η αφαγία ήταν πολύ δύσκολη και μου προκαλούσε έντονο πόνο στο στομάχι. Ίσως με καλύτερη ψυχολογία σιγά σιγά να προσαρμοζόμουν, δεν ξέρω.

Είπατε ότι η συμπεριφορά του Βαλάντη απέναντι σας ήταν ένας από τους λόγους που σας οδήγησαν στην αποχώρηση. Υπήρχαν άλλοι;

Όταν μπήκα στο παιχνίδι, πίστευα ότι θα αποτελούσα μέλος μιας ομάδας, αλλά δυστυχώς δεν ταίριαζα με αρκετούς παίκτες και γενικά υπήρχαν εντάσεις μεταξύ των Διασήμων, οπότε απογοητεύτηκα. Επίσης, όπως έχω ξαναπεί, ο σωματικός πόνος από τα παιχνίδια, το κρύο το βράδυ, που ήταν αφόρητο, και η βρομιά είναι πράγματα που δεν συνηθίζονται εύκολα και σε δυσκολεύουν αφάνταστα να προσαρμοστείς.

Υπήρξαν συμπαίκτες με τους οποίους, τις ημέρες που μείνατε στο νησί, καταφέρατε να έρθετε πιο κοντά;

Πριν ξεκινήσει το «Survivor», όταν έμαθα ότι ο Λάμπρος Κωνσταντάρας θα ήταν μαζί μας, είχα προβληματιστεί γιατί πίστευα ότι δεν θα ταιριάξουμε. Χαίρομαι πάρα πολύ που με διέψευσε - και όχι μόνο, αφού πολλές φορές με εκανε να γελάσω και να χαρώ. Ήταν μια ευχάριστη έκπληξη και θεωρώ πως θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε και-μετά το παιχνίδι.

Το σκεφτήκατε πολύ πριν αποχωρήσετε οικειοθελώς ή ήταν μια παρορμητική απόφαση;

Ήταν κάτι που το σκεφτόμουν για ημέρες αλλά τέσταρα τον εαυτό μου για το πόσο μπορούσε να αντέξει ακόμη...

Ποια η γνώμη σας για το θέμα που έχει δημιουργηθεί με την ομάδα και τη Μυριέλλα Κουρεντή;

Η «συμπάθεια» με τον Γιώργο Κατσαούνη προκάλεσε τριγμούς σχεδόν από την αρχή. Μου φαίνεται αστείο να θεωρήσω ότι είναι μείζονος σημασίας η οποιαδήποτε σχέση της Μυριέλλας με τον Γιώργο. Κανονικά δεν θα έπρεπε να ασχολείται καθόλου η ομάδα μας με αυτό το θέμα και με ξάφνιασαν οι έντονες αντιδράσεις - και ειδικά από την πλευρά του Βαλάντη και της Αθηνάς.

Τελικά, ποιο είναι το πρόβλημα των Διασήμων και δεν έχουν «δέσει» ως ομάδα;

Θεωρώ ότι όλοι είναι πολύ διαφορετικοί χαρακτήρες που δύσκολα θα ταίριαζαν, ειδικά υπό τέτοιες συνθήκες διαβίωσης. Είναι αγεφύρωτες οι διαφορές που υπάρχουν σε μερικές περιπτώσεις. Ίσως βέβαια, αν σιγά σιγά φέρνουν νίκες, να αλλάξει η ψυχολογία και τουλάχιστον να μην υπάρχουν εντάσεις.

Πηγή:7 ΜέρεςTV

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Χατζηγεωργίου: Το πρώτο τηλεφώνημα μετά το ριάλιτι στους γονείς του και τα κλάματα!

Survivor: «Μίλησα με τον Γιάννη Χατζηγεωργίου, τον άκουσα στεναχωρημένο» (Video)

Γιάννης Χατζηγεωργίου: «Ήταν ουσιαστικά ένας δίαυλος επικοινωνίας το Survivor. Σαν μια καλή σειρά»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved