Λουκία Παπαδάκη: «Δεν έχω υπάρξει τρίτο πρόσωπο, γιατί δεν μπορώ να λέω ψέματα»
Showbiz

Λουκία Παπαδάκη: «Δεν έχω υπάρξει τρίτο πρόσωπο, γιατί δεν μπορώ να λέω ψέματα»

Η Λουκία Παπαδάκη μίλησε για την σειρά φαινόμενο που πρωταγωνιστούσε, την «Λάμψη» και για τον Νίκο Φώσκολο.

Επίσης, η ηθοποιός ανέφερε αν δημιουργήθηκαν φιλίες μέσα από αυτή τη σειρά και αν έχει υπάρξει τρίτο πρόσωπο.

-«Λάμψη», μια σειρά φαινόμενο. Γιατί πιστεύετε ότι οι σειρές πια δεν κάνουν τέτοιες τηλεθεάσεις;

Μιλάμε για τηλεθεάσεις ενενήντα τοις εκατό. Ταυτόχρονα όμως, μιλάμε και για έναν άλλο κόσμο. Τότε, η ιδιωτική τηλεόραση ήταν κάτι καινούργιο και συναρπαστικό. Ξαφνικά είχαμε αντί δυο επιλογές καναλιών, τέσσερις και μετά πέντε και μετά δέκα. Δεν υπήρχε ίντερνετ, επίσης σημαντικό. Βέβαια η «Λάμψη» είχε πλοκή, ανατροπές, πολύ καλό δυναμικό ηθοποιών και πολλές απαιτήσεις από όλους μας. Πέρασε όλο το ελληνικό θέατρο από αυτή τη σειρά.

-Μιλήστε λίγο για τον Νίκο Φώσκολο…

Ο Νίκος Φώσκολος ήταν μια εξαιρετικά πολύπλοκη προσωπικότητα, με απίστευτα χαρίσματα, αλλά και ιδιαιτερότητες. Εγώ είχα μια εξαιρετική σχέση μαζί του. Δεν του έλεγα πάντα ναι και αυτό του άρεσε. Είχαμε αμοιβαία αγάπη και σεβασμό. Δεν ανταλλάξαμε ποτέ πικρή κουβέντα.

-Δημιουργήθηκαν φιλίες μέσα από αυτή τη σειρά…

Κάναμε καθημερινά 14 ώρες γύρισμα και μόλις τελειώναμε, πάλι μαζί ήμασταν. Συγγενέψαμε. Δημιουργήθηκαν κουμπαριές και οικογενειακές σχέσεις, οι οποίες κρατάνε μέχρι σήμερα. Αγάπες και φιλίες που είναι πολύ βαθιά ριζωμένες. Δεν είχαμε θέματα μεταξύ μας, παρόλο που είμασταν τόσοι πολλοί. Ήταν μια πολύ ευτυχισμένη συγκυρία.

-Παίζατε το τρίτο πρόσωπο στον γάμο του Γιάνγκου Δράκου. Τι αντιδράσεις είχατε τότε από τον κόσμο;

Βέβαια με έπιαναν στον δρόμο. Είχαν χωριστεί σε στρατόπεδα, υπέρ και κατά. Τους έβγαινε το ηθικό. Να πούμε ωστόσο, ότι τα τρίγωνα των ανθρώπων είναι πια σαν κάτι δεδομένο. Οπότε, για να είχα τέτοιες αντιδράσεις, σημαίνει ότι κάτι έκανα καλά. Ο κόσμος ανταποκρίθηκε. Είναι το αποτέλεσμα μιας προσπάθειας. Χαίρομαι πάρα πολύ για την αγάπη και την εκτίμηση του κόσμου.

-Στη ζωή σας έχετε υπάρξει ποτέ τρίτο πρόσωπο;

Δεν έχω υπάρξει τρίτο πρόσωπο, γιατί δεν μπορώ να λέω ψέματα. Είμαι άθλια ψεύτρα. Είναι αυτό που λένε… θέλει να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει. Τα ζω όλα στο μέγιστο και φαίνεται η χαρά, η λύπη μου κλπ. Είναι τρομερά κουραστικό να θυμάσαι τι ψέματα έχεις πει. Πραγματικά απορώ με τους ανθρώπους που κρατάνε παράλληλες σχέσεις χρόνων. Πολύ δύσκολο και κουραστικό.

Πηγή:Λοιπόν

Διαβάστε επίσης:

Σασμός: Το ουρλιαχτό που κόβει την ανάσα (Video)

Έξαλλη η Σκορδά με τον Σπύρο Δημητρίου: «Αν δεν θέλετε να συνεχίσετε, μην το κάνετε, καλό μεσημέρι»

Μαρία Δεληθανάση: Οι πρώτες δηλώσεις της στο Πρωινό μετά τη σύλληψη του Κώστα Δόξα (Video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved