Σασμός: Το ουρλιαχτό που κόβει την ανάσα (Video)
Media

Σασμός: Το ουρλιαχτό που κόβει την ανάσα (Video)

Σασμός: Το βράδυ της Δευτέρας θα παρακολουθήσουμε το πιο συγκλονιστικό επεισόδιο της σειράς καθώς θα δούμε τη δολοφονία του Πετρή.

Μάλιστα, το βράδυ της Πέμπτης (20/1) για πρώτη φορά, προβλήθηκε το τρέιλερ της Δευτέρας, κατά τη διάρκεια του διαφημιστικού διαλείμματος που έγινε την ώρα που προβαλόταν η σειρά και οι τηλεθεατές πήραν μια γεύση από αυτά που θα δούμε.
Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι υπήρξε θύελλα αντιδράσεων στο Twitter για το γεγονός ότι ο Πετρής φεύγει από τη σειρά και μάλιστα με αυτό τον τρόπο.

Ο πόνος που θα βιώσει η οικογένεια των Βρουλάκηδων θα είναι ασύλληπτος και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο Πετρής δολοφονήθηκε από τον Αστέρη Σταματάκη.

Όπως είδαμε στο τρέιλερ, ακούγεται ένα ουρλιαχτό που πραγματικά κόβει την ανάσα. Μετά τα όσα θα συμβούν στο επεισόδιο της Δευτέρας, τίποτα πια δεν θα είναι το ίδιο, οι ζωές όλων αλλάζουν ριζικά.
«Η ζωή τους θα αλλάξει για πάντα. Ένας αγαπημένος ήρωας αποχαιρετά τον Σασμό. Μη χάσετε τη Δευτέρα το βράδυ, το επεισόδιο που θα αλλάξει τα πάντα», ακούσαμε να λέει ο εκφωνητής στο τρέιλερ.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Σασμός: Η άγρια επίθεση στην Αργυρώ, ο τρόμος και ο θάνατος της γιαγιάς Ειρήνης

Σασμός: Πάρτι με απίθανη τούρτα για το τέλος των γυρισμάτων του Πετρή: «Κλαίμε τον μακαρίτη!»

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Ο Ηλίας είναι επηρεασμένος από τον Σασμό και γίνεται το έλα να δεις

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved