Oι celebrities φωτογραφίζουν χιονισμένα τοπία και ο Λιάγκας κάνει μπάνιο στη θάλασσα! (video)
Showbiz

Oι celebrities φωτογραφίζουν χιονισμένα τοπία και ο Λιάγκας κάνει μπάνιο στη θάλασσα! (video)

Με την επέλαση του νέου κύματος κακοκαιρίας "Ελπίδα", οι celebrities δεν σταματούν από το πρωί να ανεβάζουν φωτογραφίες με χιονισμένα τοπία, όμως ο Γιώργος Λιάγκας δεν λέει να αποχωριστεί τη θάλασσα. 

Το λέει η... καρδιά του Γιώργου Λιάγκα ο οποίος δεν επιλέγει μόνο ηλιόλουστες και με λίγο κρύο μέρες του χειμώνα για να κάνει μπάνιο στη θάλασσα αλλά το τολμάει και όταν το κρύο είναι τσουχτερό και οι θερμοκρασίες σχεδόν πολικές.

Και ενώ λοιπόν ο υδράργυρος δείχνει θερμοκρασίες υπό του μηδενός, ο Γιώργος Λιάγκας ανέβασε βίντεο από την πρωινή βουτιά του στη θάλασσα, κάπου στα νότια προάστια όπου βρίσκεται η μόνιμη κατοικία.

Είναι άλλωστε γνωστό ότι ο παρουσιαστής είναι χειμερινός κολυμβητής και λατρεύει το υγρό στοιχείο, το οποίο δεν αποχωρίζεται ούτε τους κρύους μήνες του χειμώνα.

Ο ίδιος, φανερά ανανεωμένος και σε πολύ καλή διάθεση, απεικονίζεται στο βίντεο που θα δείτε παρακάτω, να βγαίνει από την παγωμένη θάλασσα, δηλώνοντας κατενθουσιασμένος με τη βουτιά του και προτρέποντας τους πάντες να το τολμήσουν.

Δείτε το εν λόγω βίντεο παρακάτω:

Την ίδια ώρα, πολλοί celebrities έχουν ήδη αρχίσει να ανεβάζουν φωτογραφίες με χιόνια, παρ' όλο που δεν έχει εκδηλωθεί στο 100% η κακοκαιρία Ελπίδα.

Αξίζει να δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννα Μαλέσκου: Απαντά στον Γιώργο Λιάγκα: «Με κάποιον τρόπο δυσκολεύεται...»

«Δε θα μπορούσα να παρουσιάσω εκπομπή με τον Γιώργο Λιάγκα... Είναι εγωιστάκος»

Λιάγκας: Άγριο χώσιμο στην Μαλέσκου: «Μιλάει τέσσερα λεπτά και δεν καταλαβαίνεις τι λέει»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved