Πατριαρχέας: Η δουλειά ως ταξιθέτης για να πληρώνει τη δραματική σχολή και το spoiler για τον Σασμό
Showbiz

Πατριαρχέας: Η δουλειά ως ταξιθέτης για να πληρώνει τη δραματική σχολή και το spoiler για τον Σασμό

Ο Θανάσης Πατριαρχέας βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Καλύτερα δε γίνεται και μίλησε για τη διαδρομή του μέχρι σήμερα και φυσικά για τον ρόλο του ως Άγγελος στην επιτυχημένη σειρά Σασμός

Ο ηθοποιός δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στα πρώτα βήματα της καριέρας του κατά τα οποία χρειαζόταν να εργάζεται ως ταξιθέτης για να πληρώνει τα δίδακτρα της δραματικής σχολής που παρακολουθούσε. Ο ίδιος είπε: «Η σχολή μου πληρωνόταν από εκεί και ήμουν τυχερός γιατί ήταν δύσκολα χρόνια» ενώ συνέχισε τονίζοντας:

«Κάθε μέρα παλεύω με τους δαίμονές μου».

Ο Θανάσης Πατριαρχέας επίσης τόνισε πως η μεγάλη του δύναμη, το στήριγμά του είναι η σύζυγός του: «Όταν την έχω ανάγκη, χωρίς καν να το ζητήσω, είναι δίπλα μου».

Ποιες φοβίες όμως έχει ως πατέρας για τις δύο κόρες του; Ο ηθοποιός τόνισε: «Δεν θέλω να φοβάμαι τίποτα. Θέλω να μεγαλώνουμε μαζί με τα παιδιά μας και ό,τι δυσκολίες και να υπάρξουν θα προσπαθούμε εκείνη τη στιγμή να τις αντιμετωπίζουμε. Δεν μπορώ να ζω με το άγχος».

Σε ό,τι αφορά τον Σασμό, ο τηλεοπτικός Άγγελος αποκάλυψε: «Δεν θα αργήσω να μάθω ποιος είναι ο πατέρας μου. Θα χαρώ γιατί τελειώνει η αναζήτηση, όμως πρέπει να το αντιμετωπίσω γιατί είμαι στη μέση μιας δύσκολης κατάστασης».

Όσο για τη σχέση του με τη δικηγόρο, τη Στέλλα, την οποία υποδύεται η Ευγενία Σαμαρά, ο Θανάσης Πατριαρχέας τόνισε: «Θα περάσει από πολλά κύματα. Με τον γιατρό ήμαστε κοντά. Θέλουμε να βρίσκουμε την αλήθεια και την ψάχνουμε με χαμόγελο, χωρίς, γκρίνια και δεύτερες σκέψεις αλλά με καθαρή ψυχή».

Δείτε το βίντεο με όλα όσα αποκάλυψε ο αγαπημένος ηθοποιός:

Διαβάστε επίσης:

Δημήτρης Ήμελλος: «Νομίζω ότι ο πλανήτης είναι στην εντατική και περιμένουμε εάν θα βγει»

Παππά – Λάζαρης: Η βόλτα στο Ζάππειο και το φανταστικό look της τηλεοπτικής Θοδώρας

Σασμός: Η στιγμή που η Καλλιόπη συνειδητοποιεί ότι έχει δύο γιους... φονιάδες

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved