Γιώργος Καραμίχος:Μου αρέσει κάθε τόσο να κάνω ξηρασία για λίγα εικοσιτετράωρα χωρίς φαγητό και νερό
Showbiz

Γιώργος Καραμίχος:Μου αρέσει κάθε τόσο να κάνω ξηρασία για λίγα εικοσιτετράωρα χωρίς φαγητό και νερό

Αστείρευτη πηγή ενέργειας και ιδεών, πολυπράγμων. Ο Γιώργος Καραμίχος μοιράζει τη ζωή του ανάμεσα σε Ελλάδα και Λος Άντζελες.

Ο Γιώργος Καραμίχος σε συνέντευξή του μίλησε για τη σχέση του με το κοινό ενώ αποκάλυψε όσα δεν γνωρίζουμε για εκείνον.

Ποια είναι η σχέση σας με τον κοινό;

Συνήθως μου λένε καλά πράγματα. Μου αρέσει που η δουλειά μου χαίρει θετικής υποδοχής. Κάθε μέρα κάνω διάφορες θεραπείες για να αποταυτίζομαι από τις ποικίλες αντιδράσεις του κόσμου προκειμένου να συνεχίσω το προσωπικό ταξίδι μου το οποίο συνεχίζει να έχει αγωνίες και χαρές, προκλήσεις και μνήμες, όπως όλων των ανθρώπων. Η φήμη δεν μας ανήκει. Τυχαίνει σε μας ως αναπόσπαστο κομμάτι όλων των εμπειριών μας. Ανήκει και στην οικογένεια που μας μεγάλωσε, στην ευρύτερη κοινωνία και στους φίλους που μας έλαχαν και στους έρωτες που μας γυρίζουν από την καλή κι από την ανάποδη.

Αυτόγραφα όταν σας το ζητούν, υπογράφετε;

Φυσικά. Αυτές τις μέρες βέβαια οι περισσότεροι χαίρονται πιο πολύ με τις σέλφι.

Ο Γιώργος Καραμίχος πώς είναι γενικότερα στην καθημερινότητα του;

Απολαμβάνω απλά πράγματα όπως ένα καλό πρωινό, μελετάω γενικώς είτε για τη δουλειά μου είτε για τα ανθρώπινα και συμπαντικά λόγω έμφυτης περιέργειας. Ζορίζομαι ή χαλαρώνω ανάλογα με τις καθημερινές προκλήσεις. Κοιμάμαι πολύ λίγο γιατί δεν προλαβαίνω να θέσω όλα τα ερωτήματα που θέλω και ούτω καθεξής. Ονειρεύομαι και βιώνω την κάθε στιγμή.

Κι αν έπρεπε να μας πείτε πέντε πράγματα που δεν ξέρουμε για εσάς;

Πέντε; Ωχ, πού να ξέρω τι ξέρετε. Εχω τρεις ελιές σε απόκρυφα μέρη και δυο στραβά δάχτυλα στα πόδια. Σοβαρά τώρα! Με ενοχλούν οι τρίχες που βγαίνουν στα αφτιά μου αφότου έκλεισα τα 40, δηλαδή τα τελευταία οχτώ χρόνια. Μου αρέσουν οι ελιές, κυρίως οι φρέσκες, οι πικρές. Λατρεύω τους κουραμπιέδες. Μου αρέσει κάθε τόσο να κόβω τα πάντα, κοινώς να κάνω ξηρασία για λίγα εικοσιτετράωρα χωρίς φαγητό και νερό. Μου αρέσει να περπατάω με τις ώρες στη φύση. Με ενοχλεί να γράφω μηνύματα στο κινητό, ενώ ακόμη μου αρέσει να στέλνω κάρτες από τα ταξίδια μου στα αγαπημένα μου πρόσωπα.

Πηγή:ΤύποςTV

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved