Δέσποινα Βανδή-Βασίλης Μπισμπίκης: Το ταξίδι στην Κύπρο, οι τρυφερές αγκαλιές και οι ψίθυροι
Showbiz

Δέσποινα Βανδή-Βασίλης Μπισμπίκης: Το ταξίδι στην Κύπρο, οι τρυφερές αγκαλιές και οι ψίθυροι

Λίγο πριν πετάξουν για την Κύπρο, όπου εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Βασίλη Μπισμπίκη και τη λαμπερή τραγουδίστρια στο lounge μεγάλης αεροπορικής εταιρείας.

Οι δυο τους, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα, συμπεριφέρονταν όπως κανείς περιμένει από ένα ερωτευμένο ζευγάρι. Τρυφερές αγκαλιές, φιλιά και ψίθυροι στο αυτί...

Ηταν μεσημέρι της περασμένης Κυριακής, όταν ο καταξιωμένος ηθοποιός και σκηνοθέτης συνόδευσε τη σύντροφο του στην Κύπρο, όπου εμφανίζεται κάθε Κυριακή με τον Κωνσταντίνο Χριστόφορου σε νυχτερινό κέντρο στη Λεμεσό. Ο Β. Μπισμπίκης, όταν του το επιτρέπει το πρόγραμμα του, ταξιδεύει μαζί με την αγαπημένη του στο Νησί της Αφροδίτης. Μάλιστα, λίγο πριν τις γιορτές είχαν δει το φως της δημοσιότητας ενσταντανέ από την παρουσία του στο νυχτερινό μαγαζί, με τον ίδιο να της προσφέρει λουλούδια, κι εκείνη να του αφιερώνει τραγούδια από σκηνής.

Παράλληλα, το ίδιο Σαββατοκύριακο, ο δημοφιλής ηθοποιός αποφάσισε για πρώτη φορά να εκφράσει τον ερωτά του για τη Δ. Βανδή μέσω των social media, αναδημοσιεύοντας story της αγαπημένης του, όπου απεικονίζονται μαζί αγκαλιά, με τη λεζάντα «Μy love». Η φωτογραφία τραβήχτηκε μετά την πρεμιέρα της παράστασης «Κόκκινα φανάρια» στον τεχνοχώρο «Cartel», σε σκηνοθεσία Β. Μπισμπίκη, η οποία έκανε πρεμιέρα το Σάββατο 15 Ιανουαρίου, ενώ στον ίδιο χώρο συνεχίζονται τα sold out της παράσταση φαινόμενο «Ανθρωποι και ποντίκια».

Πηγή:RealLife

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved