Κακοκαιρία Ελπίδα: Η επέλαση του χιονιά στο Instagram έφερε τις πιο ωραίες φωτό από τους celebs!
Showbiz

Κακοκαιρία Ελπίδα: Η επέλαση του χιονιά στο Instagram έφερε τις πιο ωραίες φωτό από τους celebs!

Κακοκαιρία Ελπίδα: Δεκάδες φωτογραφίες επωνύμων από χιονισμένα τοπία ή snow selfies έχουν κατακλύσει τα social media.

Από το πρωί όλη η Αττική έχει «ντυθεί» στα λευκά εξαιτίας της κακοκαιρίας «Ελπίδα» και μικροί και μεγάλοι βγήκαν στους δρόμους για να απολαύσουν το χιονισμένο τοπίο αλλά και να παίξουν χιονοπόλεμο.

Αυτό έκαναν και αρκετοί επώνυμοι, οι οποίοι ξύπνησαν και αντίκρισαν εκπλήξεις. Πολλοί εγκλωβίστηκαν στα σπίτια τους, όμως αυτό δεν τους πτόησε καθόλου καθώς βγήκαν έξω για να απολαύσουν αυτό το υπέροχο τοπίο.

Οι snow selfies πήραν «φωτιά» και το Instagram γέμισε φωτογραφίες με χαμόγελα.

Ελένη Μενεγάκη

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram φωτογραφίες από τον χιονισμένο κήπο της στα Μελίσσια και σχολίασε: «Αυτό δεν θ αλλάξει ποτέ ! Μόλις δω χιόνι στον κήπο κάνω σαν μικρό παιδί ! #eleni ⛄»!

Λίγες ώρες αργότερα, μετά από την εκπομπή της και φορώντας κατακόκκινο κραγιόν, η όμορφη παρουσιάστρια ανέβασε και άλλες υπέροχες φωτό από τα χιόνια:

Δημήτρης Σκουλός

Ο Δημήτρης Σκουλός, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από το GNTM ξεκίνησε από νωρίς τις φωτογραφίες και απαθανάτισε την στιγμή ποζάροντας χαμογελαστός δίπλα στην σύζυγο του Τζέλα.

Χριστίνα Μπόμπα

Από νωρίς το πρωί της Δευτέρας (24-01) ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα έμειναν στο σπίτι και έβαλαν τις δίδυμες κόρες τους κοντά στο παράθυρο ώστε να δουν το χιόνι για πρώτη φορά.

Ωστόσο λίγο αργότερα το ερωτευμένο ζευγάρι ντύθηκε ζεστά και βγήκε έξω για να νιώσει τις νιφάδες στο δέρμα του.

Μαρία Καβογιάννη

Η ηθοποιός αγαπάει το χιόνι και αυτό φάνηκε και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η ίδια απεικονίζεται να απολαμβάνει το χιονισμένο τοπίο και να πέφτει στο χιόνι με θεαματικό τρόπο.

Οι διαδικτυακοί της φίλοι, όπως ήταν φυσικό έσπευσαν να της σχολιάσουν με άκρως κολακευτικά σχόλια.

Κατερίνα Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου βρισκόταν από νωρίς στο τηλεοπτικό στούντιο για την εκπομπή της, αλλά όταν έφτασε η ώρα να οδηγήσει για να επιστρέψει στο σπίτι της, αποκλείστηκε στα στούντιο.

Μέσα σε όλο αυτό το άκρως χειμωνιάτικο κλίμα, η Κατερίνα Καινούργιου δεν μπόρεσε να μη βγάλει φωτογραφίες στο χιονισμένο τοπίο, μιας και είναι κάτι που αγαπάει πάρα πολύ. Η ίδια δημοσίευσε σχετικό ποστ στο Instagram, λέγοντας στους διαδικτυακούς της φίλους ότι έχει αποκλειστεί, αλλά παρ' όλα αυτά, το αντιμετωπίζει με χιούμορ. Όπως η ίδια έγραψε στην λεζάντα από τις φωτογραφίες της: Εγκλωβισμένη …στα studio pro ☃️ (Η καλύτερα περιμένοντας αυτόν που …θα μ απεγκλωβίσει 🥶🏻)
Εσείς ?που βρίσκεστε ? ❄️ Να έχετε μια υπεροχη …λευκή μέρα 🤍 Με πολλές αγκαλιές κ…ζεστασιά».

Άντζελα Γκερέκου

Η Άτζελα Γκερέκου εκμεταλλεύτηκε την λευκή μέρα και δημοσίευσε φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στις οποίες απεικονίζεται μαζί με την κόρη της, Μαρία Βοσκοπούλου.

Και ύστερα, η Μαρία Βοσκοπούλου ανέβασε δικές της πόζες με φόντο το χιονισμένο τοπίο, δείχνοντας να το απολαμβάνει. Δείτε παρακάτω:

Βέβαια οι παραπάνω δεν ήταν οι μοναδικοί! Οι snow selfies έδωσαν και πήραν σήμερα και το instagram "στολίστηκε" στα... λευκά! Δείτε στην παρακάτω γκάλερι:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved