Σάκης Τανιμανίδης: Έκανε βουτιά στο χιόνι και «χάθηκε» από το πλάνο- Το βίντεο που έγινε viral!
Showbiz

Σάκης Τανιμανίδης: Έκανε βουτιά στο χιόνι και «χάθηκε» από το πλάνο- Το βίντεο που έγινε viral!

Κακοκαιρία Ελπίδα: Ο Σάκης Τανιμανίδης δημοσίευσε σχετικό βίντεο στα social media του, με το οποίο μας δείχνει την παιδικότητά του, κάνοντας μια βουτιά στο χιονισμένο τοπίο.

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα, τα social media έχουν κατακλυστεί από άκρως χειμερινές φωτογραφίες και δημοσιεύσεις από κατάλευκα τοπία, από πολλά προάστια της Αττικής, που εδώ και λίγες ώρες, έχει ντυθεί στα λευκά.

Ο Σάκης Τανιμανίδης, ήδη από εχθές το πρωί (25-1), μας έδειξε το πόσο ενθουσιασμένος είναι και εκείνος, αλλά και η οικογένειά του, με την επέλαση του χιονιά. Μάλιστα, μας έδειξε και τις δίδυμες κόρες του, Αριάνα και Φιλίππα, να κοιτούν από το τζάμι του σπιτιού του το χιόνι και το κατάλευκο τοπίο, λέγοντας ότι έχουν χαρεί υπερβολικά, αφού τις είδαμε όλο χαμόγελο.

Πριν από λίγη ώρα αποφάσισε να γίνει και ο ίδιος παιδι και να δείξει το πόσο χαίρεται με αυτήν την αλλαγή του καιρού. Ο παρουσιαστής δημοσίευσε σχετικό βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, στο οποίο δείχνει να χάνεται μέσα στο χιόνι, κάνοντας μια μεγάλη "βουτιά"

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία Ελπίδα: Η επέλαση του χιονιά στο Instagram έφερε τις πιο ωραίες φωτό από τους celebs!

Μπόμπα-Τανιμανίδης: Η επική φωτό με τις δίδυμες να απολαμβάνουν το χιόνι! Ο «λαχταριστός» διάλογος

Τι να του πει το κρύο! Ο Σάκης Τανιμανίδης ποζάρει χωρίς μπλούζα και τρελαίνει το Instagram

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232100