Κοκλώνης: Οι δύσκολες εποχές, το σοβαρό πρόβλημα υγείας, οι αληθινοί φίλοι και το μέλλον του J2US!
Showbiz

Κοκλώνης: Οι δύσκολες εποχές, το σοβαρό πρόβλημα υγείας, οι αληθινοί φίλοι και το μέλλον του J2US!

Ο Νίκος Κοκλώνης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή The 2night Show και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για πολλές άγνωστες πτυχές της ζωής του αλλά και για projects που ετοιμάζει!

O Νίκος Κοκλώνης αναφέρθηκε αρχικά στα ποσά που ακούγεται πως παίρνουν όλοι όσοι δουλεύουν για εκείνον, τα οποία λέγεται ότι είναι πολύ υψηλά. Ο ίδιος ξεκαθάρισε λοιπόν: «Δεν παίρνουν πολλά παίρνουν, αυτά που πρέπει να πάρουν. Κάνω παραγωγές για τα κανάλια, αυτοί πληρώνουν. Τα deal κλείνει ο Κοκλώνης.

Είμαι περήφανος για αυτό που έχω καταφέρει. Δεν μπορώ άλλο να βλέπω παραγωγές να σκίζουν και είναι από μη Έλληνες παραγωγούς. Με πειράζει να βλέπουμε μία παραγωγή στην ελληνική τηλεόραση στο prime time και έχει 60 τεχνικούς από άλλες χώρες και όχι από την Ελλάδα. Εγώ έχω 100% Έλληνες, στην Barking Well τα 670 άτομα είναι όλοι Έλληνες... Δεν ισχύει ότι πληρώνουμε ακριβά. Ο Κοκλώνης είναι εργολάβος. Εκτελεί παραγωγές αυτή τη στιγμή στην τηλεόραση τις παραγωγές τις έχει παραγγείλει ένα κανάλι».

Αναφερόμενος στις δύσκολες στιγμές που πέρασε πριν από χρόνια με την AirFast Tickets τόνισε πως εκείνο που τον έχει φτάσει στο σημείο που είναι σήμερα είναι ότι δεν αθετεί τον λόγο του ποτέ. Συγκεκριμένα είπε με σιγουριά: «Δεν είχα ευρώ. Όταν η AirFast Tickets δεν έβγαζε ούτε εισιτήριο, κράτησα όλο το προσωπικό και πληρωνόταν για έναν χρόνο. Δεν είχα να φάω σχεδόν αλλά είμαι εδώ που είμαι επειδή δεν αθετώ τον λόγο μου».

Σε ό,τι αφορά τους ανθρώπους που εμπιστεύεται πλέον, μετά από τα μαθήματα που του έδωσε η ίδια η ζωή, ο γνωστός παραγωγός και παρουσιαστής είπε ότι πλέον έχει περισσότερους φίλους από παλιά γιατί οι άνθρωποι που έχει δίπλα του είναι αληθινή και ξέρει ότι δεν θα τον προδώσουν. Μεταξύ αυτών, όπως ανέφερε είναι ο Τρύφωνας Σαμαράς αλλά και η Βίκυ Σταυροπούλου.

Ο Νίκος Κοκλώνης επίσης, αποκάλυψε για πρώτη φορά πως μετά από ένα ταξίδι δεν αισθανόταν καλά και μετά από εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι αντιμετώπιζε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που όμως κατάφερε να ξεπεράσει. Εκείνη την εποχή, όπως παραδέχτηκε, είχε κοντά του μόνο τον Τρύφωνα Σαμαρά με τον οποίο εδώ και εννέα μήνες διανύουν μία περίοδο κακή για τη φιλία τους καθώς ο Τρύφωνας πρόδωσε ένα μυστικό του Νίκου. Έτσι, μπορεί να έχουν μαλώσει λίγο, όμως συνεχίζουν να είναι μαζί.

Δείτε τι άλλο αποκάλυψε ο Νίκος Κοκλώνης στη συνέντευξή του, στο παρακάτω βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved