Χριστίνα Μπόμπα - Σάκης Τανιμανίδης: Παιχνίδια στα χιόνια με τα δίδυμα!
Showbiz

Χριστίνα Μπόμπα - Σάκης Τανιμανίδης: Παιχνίδια στα χιόνια με τα δίδυμα!

Την πιο τρυφερή φωτογραφία ανήρτησε η Χριστίνα Μπόμπα η οποία παίζει πρώτη φορά στα χιόνια με τον Σάκη Τανιμανίδη και τα δίδυμα κορίτσια τους! 

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα μπορεί να έμειναν στο σπίτι τους τις δύο προηγούμενες μέρες και να απόλαυσαν με τις δίδυμες κόρες τους το χιόνι από το παράθυρο ώστε να το δουν κα εκείνες για πρώτη φορά, όμως σήμερα, Τετάρτη αποφάσισαν να βγουν με προσοχή και να απολαύσουν τη βόλτα τους.

Η Χριστίνα και ο Σάκης είναι ξαπλωμένοι στο χιόνι και ο τρυφερός μπαμπάς έχει στην αγκαλιά του τα κορίτσια του, που φαίνεται να τους αρέσει!

Η μαμά ανέβασε τη φωτογραφία στο instagram της και ο μπαμπάς σχολίασε: "Οι άγγελοι του Σάκη"!

«Όταν δηλαδή είμαι όλη μέρα με τα μωρά μου, θα δείξω τα μωρά μου. Όταν ήμουν όλη μέρα στη δουλειά μου, θα δείξω τη δουλειά μου. Είναι μία συνέχειά μου, ένας τρόπος έκφρασης, έχω άμεση επικοινωνία με τον κόσμο που με ακολουθεί. Τώρα πια γυναίκες που είναι αντίστοιχη θέση με εμένα, πιο πριν γυναίκες που ήθελαν να ταξιδέψουν. Ανάλογα με το τι ασχολούμαι, υπάρχει επικοινωνία και αυτό εμένα μου αρέσει, αλλά και στον Σάκη…

Γενικά δεν είμαστε άνθρωποι που είμαστε κλειστοί. Είμαστε πολύ ανοιχτοί», απάντησε πρόσφατα η Χριστίνα Μπόμπα για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται σχετικά με την υπερπροβολή στα social media.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved