Η Γη της Ελιάς: Μάξιμος Μουμούρης: Το ύψος, η ηλικία, ο γάμος με πολιτικό και οι απίστευτες σπουδές
Showbiz

Η Γη της Ελιάς: Μάξιμος Μουμούρης: Το ύψος, η ηλικία, ο γάμος με πολιτικό και οι απίστευτες σπουδές

Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν απολαμβάνουμε τον Μάξιμο Μουμούρη στην επιτυχημένη σειρά του Mega «Η Γη της Ελιάς» στον ρόλο του Κωνσταντίνου. Αξιόλογος ηθοποιός με μακρά πορεία στο χώρο και σπουδαίες συνεργασίες. Μάθε τα πάντα για το ύψος, την ηλικία, τον ρόλο στη Γη της Ελιάς, τον γάμο του με τη Νάντια Γιαννακοπούλου και τις απίστευτες σπουδές του.

Το ύψος, η ηλικία και οι σπουδές

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1976 όπου και μεγάλωσε. Ο πατέρας του είναι Έλληνας, ενώ η μητέρα του ήταν Ιταλίδα. Τελειώνοντας το σχολείο ξεκίνησε να σπουδάζει στο τμήμα ΜΜΕ και Επικοινωνίας στην Πάντειο από όπου και αποφοίτησε κάποια χρόνια μετά. Παράλληλα ξεκίνησε να σπουδάζει και υποκριτική στην Δραματική Σχολή Βεάκη ολοκληρώνοντας τις σπουδές του το 1999. Ο Μάξιμος Μουμούρης είναι ένας από τους πιο ψηλούς Έλληνες ηθοποιούς. Το ύψος του είναι 1,86


Η καριέρα και οι συνεργασίες

Μετά το τέλος των σπουδών του έκανε το ντεμπούτο του ως ηθοποιός στη δραματική σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη Να με προσέχεις το 2001 με μία έκτακτη εμφάνιση. Τη σεζόν 2001-2002 άνηκε στο βασικό καστ της θεατρικής εκπομπής 1 Λεπτό Θέατρο που προβλήθηκε από το Mega Channel ενώ το 2003 έκανε μια guest εμφάνιση στην δραματική σειρά Κλείσε τα μάτια.

Τη σεζόν 2003-2004 πρωταγωνίστησε στην κωμική σειρά Οίκος αντοχής που προβλήθηκε από τον Alpha. Έγινε ευρύτερα γνωστός τη σεζόν 2004-2005 πρωταγωνιστώντας στην νεανική σειρά Singles μαζί με τους Παναγιώτα Βλαντή, Μαρία Σολωμού, Σάννυ Χατζηαργύρη και Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο. Η σειρά αφορούσε μία παρέα νέων ανθρώπων, τους έρωτες, την επαγγελματική και κοινωνική τους ζωής. Μετά το τέλος του πρώτου κύκλου αποφάσισε να αποχωρίσει από το πρωταγωνιστικό καστ, κάνοντας ωστόσο κάποιες έκτακτες εμφανίσεις στον δεύτερο και τρίτο κύκλο της σειράς. Τη σεζόν 2005-2006 πρωταγωνίστησε μαζί με τον Γιώργο Νινιό, την Αλεξάνδρα Σακελλαροπούλου και την Κλέλια Ρένεση στη δραματική σειρά Σαν όνειρο ενώ συμμετείχε και σε δύο επεισόδια της σειράς 10η εντολή.

Τη σεζόν 2007-2008 πρωταγωνίστησε μαζί με τους Δημήτρη Κουρούμπαλη, Θάλεια Ματίκα, Σοφία Φαραζή και Πηνελόπη Αναστασοπούλου στην κωμική σειρά Big Bang. Την ίδια περίοδο συμμετείχε σε δύο επεισόδια της σειράς Οι ιστορίες του αστυνόμου Μπέκα, σε μία ιστορία της σειράς Ιστορίες από την απέναντι όχθη και σε μία ιστορία των Επτά θανάσιμων πεθερών. Τη σεζόν 2008-2009 πρωταγωνίστησε στη σειρά Ο άγγελος μου ο διάβολος μου ενώ τις σεζόν 2009-2011 είχε ένα από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην σειρά Κάρμα. Παράλληλα τη σεζόν 2010-2011 πρωταγωνίστησε στη δραματική σειρά του ANT1 Κύπρου Ελένη η πόρνη.

Τη σεζόν 2014-2015 είχε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους του τέταρτου κύκλου της καθημερινής σειράς Κλεμμένα όνειρα. Την επόμενη σεζόν πρωταγωνίστησε μαζί με την Μαρκέλλα Γιαννάτου στη δραματική σειρά Χωρίς εσένα ενώ τη σεζόν 2016-2017 είχε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην κοινωνική σειρά του Alpha, Η λέξη που δε λες. Τη σεζόν 2018-2019 πρωταγωνιστεί στην καθημερινή σειρά Ο πρίγκιπας της φωτιάς στο Open.Τη σεζόν 2019 πρωταγωνιστεί στην καθημερινή σειρά Μπαμπάδες στο παγκάκι στο Novalifε. Τη σεζόν 2019-2020 πρωταγωνιστεί στην καθημερινή σειρά Αστέρια στην άμμο στο ALPHA Κύπρου Τη σεζόν 2020-2021 πρωταγωνιστεί στην καθημερινή σειρά 8 λέξεις στο ΣΚΑΪ. Τη σεζόν 2021-2022 πρωταγωνιστεί στην καθημερινή σειρά Η γη της ελιάς στο MEGA.

Ο ρόλος στη σειρά Η Γη της Ελιάς

Ο Μάξιμος Μουμούρης φέτος πρωταγωνιστεί στην καθημερινή σειρά “Η Γη της Ελιάς”, ενσαρκώνοντας τον συμβολαιογράφο, Κωνσταντίνο Λαμπρόπουλο.
Προσωπικός φίλος του Ιπποκράτη Βρεττάκου, συμβολαιογράφος, ο εξ απορρήτων της οικογένειας. Άνθρωπος με άκρες και μεγάλη επιρροή. Παρόλο που θεωρείται ένα αρκετά αξιοσέβαστο πρόσωπο στη Μάνη, έχει και πολλές αντιπάθειες. Είναι σκληρός και απόλυτος. Γοητευμένος, εδώ και χρόνια, από την Αθηνά, μετά τον θάνατο του Ιπποκράτη, θα βρει την ευκαιρία να την πολιορκήσει στενά.


Ο γάμος με τη Νάντια Γιαννακοπούλου

Από το 2008 είναι παντρεμένος με την πολιτικό Νάντια Γιαννακοπούλου και έχουν αποκτήσει τρεις κόρες: την Κατερίνα, την Ιωάννα, και την Γκρατσιέλα. Το ζευγάρι γνωρίστηκε στο Λύκειο και έκαναν σχέση λίγα χρόνια αργότερα.

«Ήταν ο ωραίος του σχολείου. Όλες ήμασταν ερωτευμένες με τον Μάξιμο Μουμούρη. Όμως το γεγονός πως ήταν απολύτως αφοσιωμένος στο μπάσκετ, τη μπάλα και σε τίποτε άλλο καταλαβαίνεις πως αυτό το πολλαπλασίαζε. Εγώ τότε ήμουν πρώτη μαθήτρια, αφοσιωμένη στα μαθήματά μου, αλλά μέσα μου βαθιά ερωτευμένη. Όταν τελειώσαμε το σχολείο, ήταν εξ αποστάσεως ο έρωτας. Μπήκα εγώ στο πανεπιστήμιο, ο Μάξιμος στη σχολή του αλλά αυτό σιγοέκαιγε μέσα μου. Και όταν ήμουν στο Bristol και έκανα το μεταπτυχιακό μου λέω «δεν γίνεται, θα του στείλω μήνυμα». Σε λάθος ημερομηνία, γιατί έχει τα γενέθλιά του στις 27 Νοεμβρίου και εγώ του έστειλα στις 25. Έτσι ξεκίνησε όλο αυτό το πράγμα. Μετά δεν άργησε πάρα πολύ. Το ένα έφερε το άλλο και είμαστε μαζί», είχε πει η Νάντια Γιαννακοπούλου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved