Βαλέρια Κουρούπη για Φιλιππίδη: «Δεν μπορώ να μιλήσω για έναν άνθρωπο που είναι φυλακή»
Showbiz

Βαλέρια Κουρούπη για Φιλιππίδη: «Δεν μπορώ να μιλήσω για έναν άνθρωπο που είναι φυλακή»

Είναι ταλαντούχα, όμορφη και αυθεντική. Πρόκειται για τη Βαλέρια Κουρούπη.

Η ηθοποιός σε συνέντευξή της ανέφερε αν η συγγένεια της με τον Γιάννη Μπέζο της άνοιξε ή της έκλεισε πόρτες στο χώρο, ενώ ανέφερε αν σοκαρίστηκε όταν έμαθε για όσα κατηγορείτε ο Πέτρος Φιλιππίδης.

-Ανιψιά του Γιάννη Μπέζου. Ανοίγει ή κλείνει πόρτες αυτή η συγγένεια; Αναφέρομαι στο ξεκίνημά σας, μιας και πια έχετε μια μεγάλη πορεία στον χώρο.

Κοιτάξτε, η συμμετοχή μου στο «Εκείνες κι εγώ» δεν θα είχε πραγματοποιηθεί, αν ο Γιάννης δεν ήταν σύζυγος της θείας μου, γιατί ήμουν τόσο νέα ηθοποιός που δεν θα με ήξεραν. Άρα, αυτή η σημαντική στιγμή της καριέρας μου οφείλεται στο ότι με εμπιστεύτηκε και θεώρησε πως θα ανταπεξέλθω σε έναν δύσκολο κι απαιτητικό ρόλο όπως αυτός της Λίλης. Από ‘κει και πέρα, τράβηξα τον δρόμο μου και όσες φορές συνεργαστήκαμε, ήταν από καλλιτεχνική ανάγκη. Η άποψή του όμως, η θέση του στα πράγματα, η κοσμοθεωρία του με βοήθησαν πάρα πολύ και με επηρέασαν.

-Ο Πέτρος Φιλιππίδηςμ με τον οποίο έχετε συνεργαστεί, βρίσκεται προφυλακισμένος, με την κατηγορία σοβαρών αδικημάτων. Σοκαριστήκατε όταν το μάθατε;

Φυσικά σοκαρίστηκα! Όλοι σοκαριστήκαμε.

-Η δική σας συνεργασία πώς ήταν; Τον γνωρίζατε και εκτός δουλειάς;

Δεν μπορώ να μιλήσω για έναν άνθρωπο που είναι στη φυλακή κι εκκρεμεί δικαστική απόφαση γι’ αυτόν.

-Έχετε δεχτεί λεκτική κακοποίηση και παρενόχληση. Πώς αντιδράσατε; Αν γυρνούσατε τον χρόνο πίσω, θα κάνατε κάτι διαφορετικά;

Έχω δεχτεί λεκτική βία και παρενόχληση και αντέδρασα όσο πιο ήπια και ευγενικά μπορούσα. Το λάθος που κάνουν όλα τα νέα παιδιά, εξ’ αιτίας της κακής εκπαίδευσης που λαμβάνουμε από τα σπίτια μας και το σχολείο που μας μεγαλώνει ως «καλούς μαθητές», που δεν δυσαρεστούν ποτέ κανέναν και σκύβουν συγκαταβατικά το κεφάλι όταν τους προσβάλλουν και τους υποτιμούν. Αν μου συνέβαινε τώρα, θα αντιδρούσα σίγουρα διαφορετικά, αλλά μου πήρε είκοσι χρόνια εμπειρίας και προσωπικής δουλειάς και τρία χρόνια ψυχοθεραπείας.

-Τι σας οδήγησε στο να κάνετε ψυχοθεραπεία;

Περνώντας τα 40, αισθάνθηκα επιτακτική την ανάγκη να γνωρίσω καλύτερα τον εαυτό μου. Αναλογιζόμενη τα λάθη μου, κυρίως σε επιλογές και συμπεριφορές, θέλησα να ανακαλύψω ποια απ’ αυτά οφείλονταν σε πραγματικά στοιχεία της προσωπικότητας και του χαρακτήρα μου και ποια ήταν «φορεμένα» από βιώματα, προγραμματισμούς και έξωθεν δοσμένες εντολές. Η ψυχοθεραπεία με βοήθησε πολύ να εκφράσω τα συναισθήματά μου, να τα εξωτερικεύσω, να δω τις ανάγκες και τις επιθυμίες μου.

Πηγή:Λοιπόν

Διαβάστε επίσης:

Βαλέρια Κουρούπη: «Ο Φιλιππίδης χρίζει ψυχιατρικής παρακολούθησης και προφανώς τιμωρίας»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved