Βαλέρια Κουρούπη: Έτσι έχει αυτό το κορμί - Αυτό είναι το μυστικό στο πρόγραμμα διατροφής της
Showbiz

Βαλέρια Κουρούπη: Έτσι έχει αυτό το κορμί - Αυτό είναι το μυστικό στο πρόγραμμα διατροφής της

Η Βαλέρια Κουρούπη σε συνέντευξή της μίλησε για την επιλόχειο κατάθλιψη και αν έφτασε σε επικίνδυνα μονοπάτια.

Η αγαπημένη ηθοποιός ανέφερε επίσης όσα της δίνουν χαρά, όσα την πληγώνουν και όσα φοβάται.

-Έχετε περάσει επιλόχειο κατάθλιψη. Φτάσατε σε επικίνδυνα μονοπάτια;

Δεν πέρασα σοβαρή επιλόχεια κατάθλιψη, την ξεπέρασα μόνη μου, δεν βυθίστηκα στη μελαγχολία. Ήταν μια δύσκολη φάση, αλλά η ανάγκη για επιβίωση και η αγάπη των δικών μου ανθρώπων με βοήθησαν πολύ.

-Σαν μαμά πώς είστε;

Πιστεύω ή θέλω να πιστεύω, πως δεν είμαι η κλασική Ελληνίδα μάνα, παρά μόνο όσον αφορά το φαγητό! Μαγειρεύω συνεχώς, έχω όσους αγαπώ πολύ φροντισμένους στο θέμα του φαγητού. Κατά τ’ άλλα, προσπαθώ να είμαι ανοιχτόμυαλη, να θυμάμαι πώς ήμουν εγώ στην εφηβεία, να σέβομαι την προσωπικότητα και τις επιλογές του γιου μου, τον χώρο και τον χρόνο του. Επίσης προσπαθώ από τότε που ήταν πολύ μικρός, να τον εκπαιδεύσω να είναι αυτόνομος κι αυτάρκης, να μπορεί και να θέλει να επιβιώνει χωρίς εμένα, να μη φοβάται, να αγαπάει άνευ όρων. Το μεγάλο μου ελάττωμα είναι πως προσπαθώ να προβλέπω τις ανάγκες του πριν τις εκφράσει. Το κάνω πάντα με τους ανθρώπους που αγαπώ και δουλεύω πάνω σ’ αυτό πολύ, προσπαθώ να το πετάξω .Καταντάει χειριστικό και είναι απλώς αχρείαστο και κουραστικό για όλους μας.

-Τι σας δίνει χαρά;

Tο παιδί μου, οι φίλοι μου, μια λιακάδα τον χειμώνα, μια ωραία βόλτα στη φύση, ένα νόστιμο φαγητό, ο έρωτας, το καλοκαίρι.

-Τι σας πληγώνει;

Η βολή στην οποία έχουμε βυθιστεί όλοι και δεν αντιδρούμε σε κοινωνικά και πολιτικά εγκλήματα, που γίνονται εις βάρος μας.

-Τι φοβάστε;

Φοβάμαι την σκληρότητα των ανθρώπων, την έλλειψη αλληλεγγύης, τη βία που μπορεί κάποια στιγμή να κυριεύσουν τις κοινωνίες μας.

-Ποια ήταν η πιο ευτυχισμένη σας στιγμή μέχρι σήμερα;

Έχω συλλογή από ευτυχισμένες στιγμές, ευτυχώς! Όλες έχουν να κάνουν με την αγάπη μου για τους άλλους ανθρώπους, περιλαμβάνουν τον γιο μου, τον σύντροφό μου, τους αγαπημένους μου φίλους. Επίσης έχω ζήσει πολύ αγαπημένες μου στιγμές ολομόναχη

-Έχετε ένα από τα πιο ωραία κορμιά που κυκλοφορούν! Θα μας πείτε τα μυστικά σας; Γυμναστική; Διατροφή;

Σας ευχαριστώ! Έχω ένα υγειές κορμί και αυτό είναι τo πρώτο μου μέλημα σε ό,τι κι αν κάνω. Γυμνάζομαι μόνη στο σπίτι συστηματικά, γιατί η άσκηση μου προσδίδει ευεξία και καλή διάθεση. Δεν ακολουθώ αυστηρή διατροφή, αποφεύγω τα ζωικά προϊόντα, τρώω άπειρα φρούτα και λαχανικά, αλλά κυρίως ετοιμάζω το κάθε γεύμα μου μόνη μου. Λατρεύω να μαγειρεύω και κυρίως όταν πρόκειται να μαγειρέψω για μένα!

-Τι σας λείπει;

Τέλεια ερώτηση! Μου πήρε ώρα να βρω την απάντηση και με το χέρι στην καρδιά θα σας απαντήσω πως δεν μου λείπει τίποτα. Τα υλικά αγαθά είναι χαμηλά στη λίστα των προτεραιοτήτων μου. Από όλα εκείνα που συνθέτουν τη μαγεία της ζωής, αγάπη, έρωτα, συντροφικότητα, δημιουργία, φιλία, υποστήριξη, είμαι απολύτως πλήρης! Και ευγνώμων!

Πηγή:Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved