DWTS Τελικός: Η ηλικία, το ύψος και ο τίτλος καλλιστείων της Τζώρτζιας Γεωργίου που θέλει τη νίκη!
Showbiz

DWTS Τελικός: Η ηλικία, το ύψος και ο τίτλος καλλιστείων της Τζώρτζιας Γεωργίου που θέλει τη νίκη!

DWTS Τελικός: Η Τζώρτζια Γεωργίου από την πρώτη μέρα που πάτησε το πόδι της στο dancefloor του DWTS έπεισε άπαντες πως το 'χει με τον χορό!

Δεν είναι τυχαίο βέβαια αφού το σώμα έχει... μνήμη μιας και η Τζώρτζια Γεωργίου έχει ασχοληθεί για χρόνια στο παρελθόν με τον κλασικό χορό.

Η πρώτη μας γνωριμία με την Τζώρτζια Γεωργίου έγινε μέσα από τη συμμετοχή της στη σατυρική εκπομπή Ελληνοφρένεια στο πλευρό του Μπαλούρδου ως το όμορφο κορίτσι της ομάδας με τη χαρακτηριστική κυπριακή προσφορά που χάριζε αστείρευτο γέλιο με τις αφελείς παρατηρήσεις της.

Η 31χρονη σήμερα Τζώρτζια έχει πλούσιο βιογραφικό αφού ξεκίνησε από τα επίσημα καλλιστεία της πατρίδας της, της Κύπρου όπου κατέκτησε το στέμμα της αναπληρωματικής Μις Κύπρου ενώ έχει και πτυχίο στην ψυχολογία.

Σύντομα η ζωή την οδήγησε στα σκαλιά της τηλεόρασης και αφού μας συστήθηκε μέσα από την Ελληνοφρένεια, συνέχισε με την παρουσία της στην εκπομπή «Καλοκαίρι παντού» με παρουσιαστές την Κατερίνα Καινούργιου και τον Παύλο Σταματόπουλο, ενώ αργότερα συμμετείχε ενεργά στην εκπομπή «Ooh la la!» με παρουσιάστρια τη Σάσα Σταμάτη στον ΣΚΑΪ.

Ύστερα έγινε αναπόσπαστο μέλος του πάνελ της εκπομπής Στη Φωλιά των Κου Κου με την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη ενώ φέτος την απολαμβάνουμε να "τσαλακώνεται" στην πρωινή εκπομπή Breakfast@Star.

Στο DWTS δίνει τον καλύτερό της εαυτό και συχνά γίνεται αποδέκτης πολύ θετικών σχολίων από τους κριτές που θεωρούν πως δουλεύει πολύ ώστε να είναι οι κινήσεις τέλειες στις χορογραφίες της. Κάπως έτσι κατάφερε να φτάσει και στον μεγάλο τελικό στον οποίο διεκδικεί απόψε τη μεγάλη νίκη.

Λέτε να τα καταφέρει; Θα γνωρίζουμε απόψε το βράδυ μιας και η Τζώρτζια έχει πολύ δυνατούς αντιπάλους, τον Ντομινίκ, τον Σταύρο Βαρθαλίτη και τη Βασιλική Μιλλούση.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved