Πάνος Νάτσης: Ανατριχιάζει η τελευταία φωτογραφία του ηθοποιού λίγες ώρες πριν το τροχαίο
Showbiz

Πάνος Νάτσης: Ανατριχιάζει η τελευταία φωτογραφία του ηθοποιού λίγες ώρες πριν το τροχαίο

Πάνος Νάτσης: Λίγες ώρες πριν χαμογελούσε και τίποτα μα τίποτα δεν προμήνυε το κακό που θα ερχόταν.

Τα ξημερώματα του Σαββάτου (29-01) στο κέντρο της Αθήνας και καθώς επέστρεφε στο σπίτι του έπειτα από διασκέδαση, έχασε τη ζωή του ο Πάνος Νάτσης.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες όταν η μηχανή που οδηγούσε ο ηθοποιός συγκρούστηκε κάτω από άγνωστες, μέχρι στιγμής συνθήκες, με φορτηγό στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού στη κέντρο της Αθήνας και είχε ως αποτέλεσμα το θάνατό του.

Ο ηθοποιός λίγες ώρες πριν βρισκόταν στο πάρτι γενεθλίων της καλής του φίλης και συνεργάτιδας, Αλεξάνδρας Ταβουλάρη στο σπίτι της. Μάλιστα, όπως έκανε γνωστό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η συμπρωταγωνίστριά του Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, ο Πάνος Νάτσης είχε οργανώσει το πάρτι γενεθλίων της που έγινε στο σπίτι της παρουσία και πολλών ακόμα συναδέλφων τους.

Ανάμεσά τους ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο Γιάννης Κουκουράκης, η Μαριλού Κατσαφάδου και ο Αποστόλης Ψαρρός οι οποίοι δεν μπορούν να πιστέψουν το τι έχει συμβεί.

Ανάμεσα στις φωτογραφίες που ανέβασε η ηθοποιός από το πάρτι της και η τελευταία του ηθοποιού, ο οποίος πόζαρε χαμογελαστός στο πλευρό της.

Δες την στη gallery

Μετά το τραγικό αυτό γεγονός οι Θεατρικές Σκηνές ανακοίνωσαν πως οι παραστάσεις του θεατρικού στο οποίο πρωταγωνιστούσε ο Πάνος Νάτσης «Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του», αναβάλλονται μέχρι νεοτέρας.

«Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΘΕΑΤΡΙΚΩΝ ΣΚΗΝΩΝ, ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΘΛΙΨΗ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΤΟΝ ΗΘΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΠΑΝΟ ΝΑΤΣΗ, ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ, ΤΟΣΟ ΠΡΟΩΡΑ, ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ.


ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ''ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΧΩΡΙΣΕΙ... ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ!'', ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΗΒΗ, ΑΝΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΕΩΤΕΡΑΣ», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Διαβάστε επίσης

Πάνος Νάτσης: Αναβάλλονται οι παραστάσεις που πρωταγωνιστούσε – Η ανακοίνωση του θεάτρου

Πάνος Νάτσης: Θρηνεί ο καλλιτεχνικός κόσμος - Οι επώνυμοι τον «αποχαιρετούν»!

Σε σοκ ο Καρυστινός-Στα παρασκήνια του Καλύτερα δε γίνεται ενημερώθηκε για το θάνατο του Πάνου Νάτση

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved