Γιώργος Παρτσαλάκης: Η Γη της Ελιάς, η τηλεόραση... κρεατομηχανή και η λατρεία για την Κρήτη
Showbiz

Γιώργος Παρτσαλάκης: Η Γη της Ελιάς, η τηλεόραση... κρεατομηχανή και η λατρεία για την Κρήτη

Καλεσμένος στην παρέα του «Χαμογέλα και Πάλι!» ήταν ο Γιώργος Παρτσαλάκης σήμερα (30/1).

Ο αγαπημένος ηθοποιός ο οποίος υποδύεται τον Λυκούργο στην επιτυχημένη σειρά «Η Γη της Ελιάς», μίλησε για τα γυρίσματα που κατά κύριο λόγο γίνονται στην Κύπρο τα οποία είναι ιδιαίτερα απαιτητικά, και συγχρόνως έδωσε και τα συγχαρητήριά του στον Κούλλη Νικολάου και τον Ανδρέα Γεωργίου.

Συγκεκριμένα είπε: «Είναι τρομακτικά γρήγορη δουλειά, αλλά ο Κούλης και ο Ανδρέας είναι δύο σπουδαία παιδιά και δίνουν τα πάντα για να δώσουν μία άρτια δουλειά. Το 12ωρο είναι 12ωρο και τα χρόνια έχουν περάσει…».

Σε ό,τι αφορά τον ρόλο του ως Λυκούργος στη σειρά του Mega, αποκάλυψε: «Είναι ένας θετικός ήρωας, ο οποίος εγκατέλειψε τη δικηγορία γιατί του συνέβη κάτι στην καριέρα του και τον πόνεσε πάρα πολύ, που τον έκανε να πει «αποσύρομαι». Κουβαλάει μία ηθική και μία εντιμότητα που αγαπώ πάρα πολύ».

Αφού εξέφρασε τον απόλυτο θαυμασμό και σεβασμό του για τη Στέλλα Φυρογένη, ηθοποιό που υποδύεται τη Χάιδω, ο Γιώργος Παρτσαλάκης αποκάλυψε ότι η σχέση του Λυκούργου μαζί της είναι τρυφερή.

Επίσης, ο αγαπημένος ηθοποιός συνέχισε σχολιάζοντας: «Σαν ηθοποιός προσπαθώ να ερμηνεύσω το αίσθημα που έχει ένας λόγος και η διάνοια που κρύβει από κάτω. Είναι κάθαρμα; Κάθαρμα. Είναι καλός; Καλός. Δεν κόλλησα ποτέ ετικέτα, δεν έπαιξα ποτέ με μανιέρα, δεν πιστεύω ότι είσαι ηθοποιός με αυτό».

Αναφερόμενος στις δουλειές που έχει κάνει σε θέατρο και τηλεόραση, ο Γιώργος Παρτσαλάκης τόνισε: «Η τηλεόραση κολλάει ένα προφίλ στους ηθοποιούς, όχι το θέατρο. Είναι μία κρεατομηχανή, με την καλή έννοια. Το θέατρο οικοδομεί τον ηθοποιό, η τηλεόραση τον φθείρει. Αν γίνεις σταρ σε έξι μήνες ή σε ένα χρόνο, η επόμενη χρονιά είναι πολύ επικίνδυνη».

Ο ίδιος δεν έκρυψε τη μεγάλη του αγάπη για την ιδιαίτερη πατρίδα του, την Κρήτη λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η Κρήτη είναι η ψυχή μου όλη. Είναι απίστευτο πόσο δεμένος είμαι με αυτό τον τόπο. Είμαι στην Αθήνα 50 χρόνια, δεν ένιωσα ποτέ σπίτι μου εδώ… Το σπίτι μου είναι στην Κρήτη, εκεί που γεννήθηκα. Δεν έφυγα ποτέ από αυτό το νησί».

Κατέληξε μιλώντας με μεγάλη ευγνωμοσύνη για το θέατρο που υπηρέτησε για πολλά χρόνια: «Είναι μία διαδρομή απίστευτη, που μου έδωσε μόνο χαρά και ευτυχισμένες στιγμές. Τα παιδιά μου βγήκαν μέσα από αυτή την ευτυχία. Εγώ δεν έχω δώσει τίποτα στο θέατρο, πήρα από το θέατρο».

Δείτε το βίντεο παρακάτω με τις δηλώσεις του:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved