Ιωάννα Παλιοσπύρου: Διακοπές στο Βέλγιο λίγο πριν μπει στο χειρουργείο για δέκατη φορά
Showbiz

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Διακοπές στο Βέλγιο λίγο πριν μπει στο χειρουργείο για δέκατη φορά

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου σε κάθε της εμφάνιση αποθεώνεται από τον κόσμο και παλεύει κάθε μέρα με τις δυσκολίες που της απέφερε η επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία ανεβαίνει τον δικό της «γολγοθά» μετά από την επίθεση με βιτριόλι τον Μάιο του 2020, προσπαθεί να επιστρέψει στην κανονική της ζωή με απανωτά χειρουργεία ώστε να βελτιώσει την εικόνα της.

Η νεαρή κοπέλα πριν λίγο καιρό στάθηκε με δύναμη μπροστά στη γυναίκα που της προκάλεσε τόσο μεγάλο κακό, ωστόσο πλέον είναι ενεργή σε διάφορες δράσεις και έχει αποφασίσει να μην το βάλει κάτω και να ζήσει την ζωή της.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου μέχρι τώρα έχει πραγματοποιήσει εννέα χειρουργεία και ετοιμάζεται για ακόμη ένα. Πριν όμως το δέκατο χειρουργείο αποφάσισε να ταξιδέψει στις Βρυξέλλες.

Η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία σειρά από φωτογραφίες, στις οποίες απεικονίζεται χαρούμενη μπροστά από τα αξιοθέατα του Βελγίου.

«Ένα τελευταίο, πριν από το δέκατο χειρουργείο. Αρκετό για να φορτίσω τις μπαταρίες της ψυχής μου. Νιώθω ευλογία» έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας.

Όπως ήταν φυσικό, η Ιωάννα Παλιοσπύρου δέχτηκε πολλές ευχές από τους διαδικτυακούς της φίλους.

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η εξόρμηση στα χιόνια! Ποζάρει σαν μικρό παιδί πλάι στον χιονάνθρωπο

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου είναι στιλάτη - Για καφεδάκι και ψώνια! (Photos)

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η συγκλονιστική συνάντηση με τη μητέρα της Γαρυφαλλιάς και τα λόγια καρδιάς

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved