Αυγουστίδης: «Θα ήθελα ο πόνος στον Σασμό να αξίζει τον κόπο. Να λυτρωθούν παιδιά που θα έρθουν»
Showbiz

Αυγουστίδης: «Θα ήθελα ο πόνος στον Σασμό να αξίζει τον κόπο. Να λυτρωθούν παιδιά που θα έρθουν»

Ο Ορφέας Αυγουστίδης βρέθηκε καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή The 2Night Show και μίλησε φυσικά για τον ρόλο του στον Σασμό, για την πορεία του μέχρι σήμερα, για τη σχέση του με τη μητέρα του αλλά και για την οικογένεια που έχει δημιουργήσει. 

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για τα πρώτα του βήματα στον χώρο ενώ θυμήθηκε και την εποχή που γέμισε τα σακουλάκια με τα στραγάλια για το σινεμά όπου δούλευε και ανήκε στον πατέρα του, επίσης γνωστό ηθοποιό Ντίνο Αυγουστίδη.

Ο Ορφέας Αυγουστίδης μίλησε για τον τρόπο που βρέθηκε τελικά στο καστ του Σασμού αποκαλύπτοντας: «Όταν μου πρότειναν το ρόλο στη σειρά «Σασμός» τρόμαξα, γιατί είναι καθημερινό και με πολύ απαιτητικά γυρίσματα».

Και συνέχισε: «Είχα μεγάλη αγωνία για το «Σασμό» όταν είδα το πρώτο επεισόδιο είπα, ότι και κανένας να μη το δει, εγώ είμαι πολύ περήφανος με αυτό που κάνουμε».

Επίσης, αναφέρθηκε στον τρόπο που αντιδρά ο κόσμος όταν τον συναντά τυχαία στον δρόμο: «Στο δρόμο με ρωτάνε πολύ συχνά για τη σειρά και είναι περίεργο για μένα, γιατί δεν μου έχει ξανασυμβεί».

Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας: «Δεν δέχτηκα έντονες επιθέσεις για τη δολοφονία του Πετρή, γιατί φάνηκε ότι τα πράγματα έγιναν με τραγικό τρόπο αλλά τον πρώτο καιρό που πήγαινα στη λαϊκή στο σπίτι μου, μου έλεγαν ‘τη στενοχώρησες την κοπέλα’ και εγώ τους έλεγα ‘σας έχω ένα μυστικό, είναι ψέματα’».

Ο Ορφέας Αυγουστίδης επίσης τόνισε: «Το σενάριο του Σασμού είναι μία αφορμή να ακουστεί κάτι το οποίο δεν έχει σταματήσει και θα πρέπει να μπει μια τελεία σε αυτή τη σκοτεινή συνήθεια».

Σε ό,τι αφορά τη συνύπαρξή του στη σειρά με τη μητέρα του Μαρία Τζομπανάκη ο Ορφέας Αυγουστίδης παραδέχτηκε: «Στην πρώτη σκηνή που παίξαμε μαζί με τη μητέρα μου κοιταχτήκαμε έντονα και κάπως αποσυντονιστήκαμε. Την πρώτη μέρα που παίξαμε μαζί, κάναμε ότι δεν τρέχει τίποτα, μετά συνειδητοποιήσαμε ότι είναι πολύ ωραίο».

Και συνέχισε: «Δεν σκέφτηκα να αρνηθώ τον ρόλο λόγω της μητέρας μου. Έχω ξεπεράσει θέματα που είχα στο παρελθόν με την επαγγελματική μου πορεία».

Ο Ορφέας Αυγουστίδης όταν ρωτήθηκε πώς θα ήθελε να συνεχίσει η ιστορία στον Σασμό αν εκείνος έπιανε να γράψει τη συνέχεια του σεναρίου είπε αφοπλιστικά: «Θα ήθελα ο πόνος στον Σασμό να αξίζει τον κόπο. Να λυτρωθούν παιδιά που θα έρθουν».

Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξή του:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved