Πάνος Νάτσης: Αδελφή οδηγού φορτηγού: «Κλαίει συνέχεια, είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση»
Showbiz

Πάνος Νάτσης: Αδελφή οδηγού φορτηγού: «Κλαίει συνέχεια, είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση»

Η αδερφή του οδηγού του φορτηγού αποκάλυψε πώς ο ίδιος βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και δεν μπορεί να συνέλθει ακόμα από το θέαμα που αντίκρυσε όταν σταμάτησε και είδε τον Πάνο Νάτση.

Θλίψη έχει προκαλέσει ο ξαφνικός θάνατος του Πάνου Νάτση σε ηλικία 31 ετών, όταν η μηχανή που οδηγούσε συγκρούστηκε με φορτηγό στο κέντρο της Αθήνας.

Πριν λίγες ώρες ήρθε στο φως της δημοσιότητας ένα βίντεο που απεικονίζει την πορεία του φορτηγού με το οποίο συγκρούστηκε η μηχανή του ηθοποιού.

Ωστόσο σε τραγική κατάσταση βρίσκεται και η οικογένεια του οδηγού του φορτηγού και σύμφωνα με την αδερφή του, η οποία μίλησε στο T-live, αποκάλυψε πως ο αδερφός της δε μπορεί να πιστέψει τα όσα έχουν συμβεί.

«Ο αδερφός μου είναι σοκαρισμένος και είπε ότι δεν θα ήθελε ποτέ να είναι στη θέση των ανθρώπων αυτών. Φανταστείτε ότι σταμάτησε επί τόπου το αμάξι και κατέβηκε κάτω, τον αντίκρισε και δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα να βλέπεις άνθρωπο να ξεψυχάει μπροστά σου. Είναι πολύ δύσκολο. Θα ήθελε να βγει να πει συλλυπητήρια αλλά δε ξέρω πότε θα είναι σε θέση».

Και πρόσθεσε:«Κλαίει συνέχεια, έχει φύγει από το σπίτι του και είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Δηλαδή ούτε αμάξι δεν μπορεί να οδηγήσει αυτή τη στιγμή. Πως να σας πω, δηλαδή ήθελε να πάει κάπου χθες και το μετέφερε η μάνα μου. Δεν μπορούσε καν το αυτοκίνητο να οδηγήσει. Ναι είναι μεγάλο το σοκ, μα γιατί δεν τον είδε καθόλου, άκουσε το μπαμ στις πίσω ρόδες και σταμάτησε επιτόπου και μετά αντίκρισε αυτό που αντίκρισε».

Διαβάστε επίσης:

Νάτσης: Αυτό είναι το φορτηγό που συγκρούστηκε με την μηχανή του - Το σημάδι που κόβει την ανάσα

Συγκλονίζει ο Άκης Δείξιμος για τη σύντροφο του Νάτση:«Η Διονυσία θεωρώ ότι είναι ακόμα σοκαρισμένη»

Πάνος Νάτσης: «Είχε ξεκινήσει με τη σύντροφό του τη διαδικασία να μεγαλώσουν την οικογένειά τους»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved