Μαυρίκιος-Ιλάειρα: Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας με το... βασιλικό προσκλητήριο του αρραβώνα τους
Showbiz

Μαυρίκιος-Ιλάειρα: Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας με το... βασιλικό προσκλητήριο του αρραβώνα τους

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση πήραν την απόφαση να αρραβωνιαστούν και φυσικά κάνουν όλες τις απαραίτητες προετοιμασίες για να ζήσουν μία από τις ομορφότερες μέρες της κοινής τους ζωής. 

Το ζευγάρι κάνει τον αρραβώνα του στις 19 Φεβρουαρίου και μάλιστα όπως ορίζει το έθιμο, στην ιδιαίτερη πατρίδα της νύφης που στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας.

Ήδη οι δύο ερωτευμένοι έχουν στείλει τα πρώτα προσκλητήρια του αρραβώνα τους που σε σχέση με τον γάμο τους στον οποίο αναμένεται να προσκληθούν περίπου 3000 άτομα όπως είπε ο γαμπρός, θα είναι κλειστός αφού θα παρευρεθούν μόλις 300 καλεσμένοι.

«Εγώ όταν το είδα, σκέφτηκα ότι μάλλον ξαναπαντρεύεται ο πρίγκιπας Αλβέρτος» σχολίασε με χιούμορ ο Γιώργος Λιάγκας πριν από μερικές μέρες στην εκπομπή Το πρωινό για να πάρει την απάντηση του Μαυρίκιου Μαυρικίου: «Αφού πριγκίπισσα παίρνω», αποκαλύπτοντας συγχρόνως ότι μαζί με την Ιλάειρα το έστειλαν σε… τρεις γραφίστες μέχρι να καταλήξουν στο συγκεκριμένο που ήδη μοιράστηκε στους περισσότερους καλεσμένους. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Πράγματι, το προσκλητήριο είναι πολύ "γεμάτο" και με κλασικά μοτίβα, απέχοντας πολύ από το να αποκαλέσεις... μίνιμαλ! Με χρυσά γράμματα και σκούρο μπλε φόντο, το προσκλητήριο είναι πράγματι ιδιαίτερα ξεχωριστό και σίγουρα ταιριάζει απόλυτα με την πληθωρική αισθητική τόσο του Μαυρίκιου Μαυρικίου όσο και της αγαπημένης τους!

Να θυμίσουμε ότι το ζευγάρι έχει ήδη ορίσει ημερομηνία γάμου τον ερχόμενο Αύγουστο και ότι ο έρωτάς του υπήρξε κεραυνοβόλος όταν εκείνη βρέθηκε να φοιτά στη σχολή όπου διδάσκει ο Μαυρίκιος Μαυρικίου. Κοιτάχτηκαν, ερωτεύτηκαν και από τότε είναι αχώριστοι, επισπεύδοντας τις διαδικασίες για να είναι και με τη... βούλα ζευγάρι! Ήδη η Ιλάειρα και ο Μαυρίκιος ζουν κάτω από την ίδια στέγη και περνούν την καθημερινότητά τους κάθε στιγμή μαζί.

Δείτε παρακάτω το προσκλητήριο:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved