Media

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Όλες οι λεπτομέρειες για το γάμο του στις 28 Αυγούστου

Gossip-tv Team

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η μέλλουσα σύζυγός του, Ιλάειρα αποκάλυψαν λεπτομέρειες για τον γάμο τους που θα πραγματοποιηθεί στις 28 Αυγούστου.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η σύντροφος και μέλλουσα σύζυγός του, Ιλάειρα επέστρεψαν από την Κύπρο στην Ελλάδα και μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής, Happy Day για τον επικείμενο γάμο τους που θα γίνει στις 28 Αυγούστου.

Η Ιλάειρα δήλωσε χαρακτηριστικά:«Την περίμενα την πρόταση, αλλά ήταν μεγάλη έκπληξη για εμένα. Όμως την ήθελα πάρα πολύ. Είναι υπέροχοι οι γονείς του. Μου φέρθηκαν πραγματικά σαν παιδί. Ο μπαμπάς του είναι γλυκύτατος. Η μαμά του υπέροχος άνθρωπος. Πολύ καλή πεθερά. Μαγειρέψαμε μαζί, μου έμαθε κυπριακές συνταγές, εγώ ελληνικές. Τα πάντα. Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας».

Στη συνέχεια ο Μαυρίκιος Μαυρικίου αποκάλυψε: «Καθυστερήσαμε να έρθουμε λόγω του γάμου και την επόμενη εβδομάδα έχουμε εδώ ραντεβού διάφορα. Ετοιμάζουμε διάφορες εκπλήξεις. Η ημερομηνία του γάμου έχει κλείσει. 28 Αυγούστου παντρευόμαστε… Πήγαμε μαζί για το νυφικό, εγώ περίμενα απ’ έξω δύο ώρες. Μπήκε με τη μαμά μου, εγώ έκανα τον οδηγό. Περίμενα ένα δίωρο. Προς το παρόν έχουμε αρραβώνες τον άλλο μήνα, που θα γίνουν στο χωριό της Ιλάειρας στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας. Θα γίνει χαμός. Ο πεθερός εκεί ετοιμάζει… Κουμπάρους θα έχουμε τον Γιώργο Τσούκαλη με τη Μαργαρίτα, την σύζυγό του. Η Ιλάειρα ήρθε να σπουδάσει αλλά βρήκε τον δάσκαλό της. Το μονόπετρο ήρθε με ταξί στην Αράχωβα. Αν δεν ήμουν σίγουρος δε θα το έκανα. Τα παιδιά είναι στα σχέδιά μας, αμέσως μετά τον γάμο».

Διαβάστε επίσης:

Μιχαήλ Βαρθακούρης: Ο γιος του Πάριου και της Αλιμπέρτη παρουσιάζει την πρώτη φωτογραφική του έκθεση

Τζώρτζης Μονογυιός: Το τροχαίο στα 20 που του είχε αλλάξει τη ζωή και ο χαμός του κολλητού του φίλου

Υπάτιος Πατμάνογλου: Το συγκλονιστικό μήνυμα για το δυστύχημα του Τζώρτζη Μονογυιού

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved