Λασκαράκη: «Διανύουμε δύσκολες, πολύ άγριες εποχές και τα συναισθήματα που βγαίνουν είναι ανάλογα»
Showbiz

Λασκαράκη: «Διανύουμε δύσκολες, πολύ άγριες εποχές και τα συναισθήματα που βγαίνουν είναι ανάλογα»

Η Βάσω Λασκαράκη μιλά σπάνια και προσέχει πάντα το δημόσιο λόγο της.

Η ηθοποιός έχει έναν από τους πιο ισχυρούς λογαριασμούς στο Instagram και σε πρόσφατη συνέντευξή της ανέφερε αν την προβληματίζει η επαφή με τον κόσμο καθώς εμφανίζονται haters παντού.

Στα social media είσαι πολύ ενεργή. Η επαφή με τον κόσμο σε φοβίζει, σε προβληματίζει; Γιατί από εκεί όπου ήταν όλα όμορφα και ωραία, ξαφνικά υπάρχει πολλή ένταση, οι haters εμφανίζονται παντού.

Διανύουμε πολύ άγριες εποχές, και τα και τα συναισθήματα που βγαίνουν είναι ανάλογα. Με την ίδια ταχύτητα που εξελίσσεται η ζωή μας αυτή την περίοδο βγαίνουν προς τα έξω και τα συναισθήματα, πολύ άγρια, πολύ βίαια και πολύ γρήγορα εναλλασσόμενα. Πολύ γρήγορα δηλαδή περνάμε από την αποθέωση στην καταβαράθρωση ενός ανθρώπου. Ο κόσμος είναι πολύ αυστηρός στα λάθη, δεν συγχωρεί συμπεριφορές - και δεν είναι υποχρεωμένος να το κάνει. Εμένα αυτό που με τρομάζει είναι πόσο αδηφάγοι έχουμε γίνει και περιμένουμε ο ένας τον άλλο στη γωνία. Αυτό συμβαίνει επειδή τα γεγονότα μας έχουν κάνει να μην έχουμε εμπιστοσύνη πουθενά και σε τίποτα.


Εσύ, όταν πρόκειται να σχολιάσεις κάτι, το κάνεις με ευκολία;

Εξαρτάται από το σχολιασμό. Αν πρόκειται να σχολιάσω κάποιο φίλο μου, θα το κάνω κατ' ιδίαν και όχι δημόσια, στα social media. Αν μου αρέσει μια φωτογραφία που έχει ανεβάσει μια συνάδελφος, θα κάνω like, καρδούλες, ή θα της γράψω κάτι όμορφο. Αν θέλω όμως να της πω ότι κάτι με προβλημάτισε, θα την πάρω ένα τηλέφωνο. Δεν θα κάνω δημόσια κριτική. Ανθρώπους που δεν γνωρίζω δεν τους κρίνω με ευκολία. Όλοι έχουμε τις δύσκολες και τις εύκολες πλευρές μας, τα προβλήματα μας, τις ωραίες μας στιγμές. Είναι λάθος να σχηματίζουμε άποψη αποκλειστικά από τα social media. Κανείς δεν γνωρίζει τι περνά ο κάθε άνθρωπος στο σπίτι του.

Πρόσφατα προέκυψε ένα μπέρδεμα με μια πολύ ωραία φωτογραφία που ανέβασες, η οποία σχολιάστηκε και έγινε viral, αλλά εσύ προσπάθησες να κρατήσεις τις ισορροπίες.

Πάντα κρατώ τις ισορροπίες. Δεν έχω κάτι να σχολιάσω δημόσια. Δεν μου αρέσουν τα λαϊκά δικαστήρια και δεν θέλω να δώσω συνέχεια, δεν θέλω να ασχοληθώ, γιατί δεν έχει κανένα νόημα. Πρόσφατα κάναμε αυτήν τη συζήτηση με τον Γιώργο Λιάγκα, όταν είχα πάει στο «Πρωινό». Του είπα ότι δεν μπορούν να λέγονται όλα δημόσια. Κάποια πράγματα πρέπει να λέγονται, άλλα όχι και ορισμένα δεν αφορούν και κανέναν. Ας μη γινόμαστε όλοι δημόσιοι κατήγοροι.

Πηγή:Hello

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved