Survivor: Χρήστος Δάντης: Άγριο χώσιμο στον Κώστα Αναγνωστόπουλο: «Αγαπητέ συνωμοσιολόγε...»
Showbiz

Survivor: Χρήστος Δάντης: Άγριο χώσιμο στον Κώστα Αναγνωστόπουλο: «Αγαπητέ συνωμοσιολόγε...»

Έξω φρενών έγινε ο Χρήστος Δάντης με τον πρώην παίκτη του Survivor, Κώστα Αναγνωστόπουλο, τον γνωστό σε όλους μας ως μισθοφόρο.

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, έχοντας πληροφορηθεί τη σχέση της Ασημίνας Χατζηανδρέου με τον Χρήστο Δάντη έκανε tweet που ενόχλησε πολύ τον καλλιτέχνη και τον ανάγκασε να δώσει την καυστική απάντησή του.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή...

Ο «μισθοφόρος» ο οποίος σχολιάζει καθημερινά στα social media το ριάλιτι επιβίωσης στο οποίο συμμετείχε και ο ίδιος στο παρελθόν, έγραψε στο Twitter:

«Πάντως εγώ πιστευω, ότι ο Λάμπρος δεν το είπε απόλυτα με καθαρή πρόθεση. Που τον συμπαθώ (αν και επιφυλάσσομαι γιατί είναι πολύ διαβασμένος). Για όσους δεν ξέρουν, είναι μάνατζερ του Δάντη, του οποίου κοπέλα είναι η Ασημίνα. Υ.Γ. Ο νοών νοείτω..
#survivorGR».

Τι ήθελε να το πληροφορηθεί και να το διαβάσει αυτό ο Χρήστος Δάντης, έγινε... έξαλλος!
Έτσι λοιπόν έγραψε σε ανάρτησή του στο Facebook:

«Αγαπητέ συνομοσιολόγε, έχω να δηλώσω επειδή ακούω πολλές ασυναρτησίες όσον αφορά τη σχέση μου με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, ο Λάμπρος ουδέποτε υπήρξε Manager μου, παρά μόνο του ανήκε κατά 1/3 η εταιρεία Spin Records - Digital Ray της οποίας την πλατφόρμα χρησιμοποίησα για κάποιες κυκλοφορίες μου απ το 2016 έως το 2019.
Οποιοδήποτε σενάριο λοιπόν, ανήκει στη φαντασία σου.
Καταλαβαίνω πως είναι λυπηρό να ζεις με το «φάντασμα» μιας παλιότερης συμμετοχής σου σε όποιο Survivor, αλλά λυπάμαι «φιλε» μου, δεν είμαι εγώ το πρόβλημα σου.
Να προσεχεις λοιπόν για όποια διατύπωση σου αφορά στο πρόσωπο μου στο μέλλον.
Θέλεις να μιλήσουμε για τραγούδια; Για Gibson η Fender κιθάρες; Για το Jass Bass μου;
Εδώ είμαι.
Που είσαι και «νοών»!».

Δείτε τις αναρτήσεις στη gallery που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved