Παλιοσπύρου: Η φωτογραφία μετά το νέο χειρουργείο: «Στο παγωμένο κρεβάτι της χειρουργικής αίθουσας»
Showbiz

Παλιοσπύρου: Η φωτογραφία μετά το νέο χειρουργείο: «Στο παγωμένο κρεβάτι της χειρουργικής αίθουσας»

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου είναι από τις γυναίκες που έχουν δείξει τεράστια δύναμη παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει. Η ίδια το 2020 είδε την ζωή της να αλλάζει ριζικά μετά την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία ανεβαίνει τον δικό της «γολγοθά» μετά από την επίθεση με βιτριόλι τον Μάιο του 2020, προσπαθεί να επιστρέψει στην κανονική της ζωή με απανωτά χειρουργεία ώστε να βελτιώσει την εικόνα της.

Η ίδια πριν λίγες μέρες δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία σειρά από φωτογραφίες, στις οποίες απεικονίζεται χαρούμενη μπροστά από τα αξιοθέατα του Βελγίου.

Ωστόσο αυτή τη φορά επέστρεψε με μία φωτογραφία που κόβει την ανάσα. Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έχει πραγματοποιήσει εννέα χειρουργεία και τώρα έκανε το δέκατο.

Μετά το νέο χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε, πόσταρε μια φωτογραφία στα social media μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου.

«Τη μια μέρα μπορεί να είσαι σε ένα όμορφο μέρος με αγαπημένους φίλους και την άλλη στο παγωμένο κρεβάτι της χειρουργικής αίθουσας. Η ζωή είναι απρόβλεπτη.. μερικές φορές άδικη. Σημασία έχει να ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣ. Ακόμα εδώ..το παλεύω.. Ευχαριστώ τη γιατρό μου και το team του νοσοκομείου που με κάνουν να νιώθω ασφαλής στα χέρια τους..», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved