Βάσω Λασκαράκη: Ο γάμος με τον Σουλτάτο, το “μπλέξιμο” με το φαγητό και τα beauty tips
Showbiz

Βάσω Λασκαράκη: Ο γάμος με τον Σουλτάτο, το “μπλέξιμο” με το φαγητό και τα beauty tips

Η Βάσω Λασκαράκη μίλησε για τον γάμο της με τον Λευτέρη Σουλτάτο.

Η ηθοποιός σε συνέντευξή της ανέφερε επίσης γιατί δεν έχουν τολμήσει να κάνουν κάτι μαζί επαγγελματικά παρότι τους έχουν γίνει πολλές προτάσεις και αν προσέχει την εμφάνιση της.

Mίλησε μου για τον Λευτέρη. Είναι αυτό που ζείτε ο ιδανικό ς γάμος;

Με τα ιδανικά εγώ δεν τα πηγαίνω καλά. Δεν θέλω να πιστεύω στα ιδανικά. Οι εξιδανικευμένες καταστάσεις, το «πόσο τέλειος είσαι!» , το «πόσο τέλειο είναι αυτό!», με τρομάζουν. Κανείς δεν είναι τέλειος, όλοι είμαστε άνθρωποι με ελαττώματα. Στο δικό μας σπίτι, ο στόχος είναι να αγαπάμε ο ένας τον άλλο με τα ελαττώματα και τα προβλήματα του και να βοηθά ο ένας τον άλλο να γίνεται καλύτερος, να βελτιωνόμαστε παρέα και να πηγαίνουμε παρακάτω. Δεν θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε σε αυτήν τη σχέση πιο τίμια και καθαρά.

Σας έχουν γίνει διάφορες επαγγελματικές προτάσεις για να κάνετε πράγματα μαζί με τον Λευτέρη. Γιατί δεν το έχετε τολμήσει;

Δόξα τω Θεώ, πολλές, αλλά σε αυτά δεν είμαστε τολμηροί!

Τι προσέχεις στην εμφάνιση σου;

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, να μην παίρνω κιλά! Έχω μπλέξει και το έχω πολύ εύκολο το φαγητό. Τώρα για παράδειγμα, με περιμένει ένα τραπέζι για να δοκιμάσω τα πάντα.

Έχεις beaty tips;

Δεν προσέχω και πάρα πολύ, για να πω την αλήθεια. Κάνω τα φρύδια μου και κάτι καθαρισμούς, όπου μου βάζουν κρέμες και μου τρίβουν το δέρμα. Λάμπω για δυο-τρεις μέρες και μετά νιώθω πάλι θαμπή. Τι να κάνω όμως; Δεν έχω πολύ χρόνο.

Έχεις αγωνία να είσαι πάντα όμορφη;

Όχι, δεν έχω τέτοια αγωνία.

Δεν σε πειράζει αν ο χρόνος γράφει πάνω σου;

Αν δω στο σίριαλ καμιά ρυτίδα, θα πω «πώς βγήκα έτσι;», θα το σχολιάσω στον εαυτό μου , αλλά μετά θα το ξεχάσω.

Το ίδιο ισχύει και για την εξωτερική σου εμφάνιση . Δεν έχεις πειραματιστεί ιδιαίτερα ακόμη με τα μαλλιά σου.

Κι όμως, ξεκίνησα με ξανθά μαλλιά, τα οποία δεν ήταν επιλογή μου, τα απαιτούσε ο ρόλος . Από το 2011, βέβαια, τα μαλλιά μου έχουν το ίδιο χρώμα: καστανό, καστανόξανθο.

Πώς φαντάζεσαι τον εαυτό σου στο μέλλον;

Φοβάμαι, δεν θέλω να τον φαντάζομαι! Θέλω να είμαι ευτυχισμένη και υγιής, το άγχος και η αγωνία μου είναι να είμαστε όλοι υγιείς.

Πηγή:Hello

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved