Ελένη Μενεγάκη: Έτσι γιόρτασε τα γενέθλια του Μάκη της
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Έτσι γιόρτασε τα γενέθλια του Μάκη της

Γενέθλια είχε πριν λίγες μέρες ο Μάκης Παντζόπουλος, σύζυγος της Ελένης Μενεγάκη.

Ο επιχειρηματίας έγινε 53 χρονών!

Αυτές τις μέρες όπως έχει αναφέρει και η ίδια η Ελένη Μενεγάκη δεν λείπουν οι τούρτες από το σπίτι γιατί είναι μήνας γενεθλίων για την οικογένειά της….

Πρώτα ο Μάκης, μετά η μαμά της και η Βαλέρια… Τα τρία αγαπημένα της πρόσωπα έχουν πολύ κοντά τα γενέθλιά τους.

Η παρουσιάστρια μπορεί να μην ανέφερε τίποτα στον αέρα της εκπομπής της για τα γενέθλια του επιχειρηματία, όμως στις 29 Ιανουαρίου το ζευγάρι ήταν στην Αθήνα και όχι στα Άχλα της Άνδρου, αφού την Κυριακή η παρουσιάστρια είχε γυρίσματα στο Λαγονήσι για εταιρεία καλλυντικών, έτσι πέρασαν οικογενειακά τα γενέθλια του Μάκη στα Μελίσσια.

Ο Μάκης Παντζόπουλος είναι γεννημένος στις 29 Ιανουαρίου του 1969 και κατάγεται από τα Λιβάδεια της Άνδρου και διατηρεί πια ξενοδοχειακή επιχείρηση στα Άχλα της Άνδρου.

Σχολείο πήγε σε μεγάλο ιδιωτικό εκπαιδευτικό ίδρυμα των Αθηνών, σπουδές έκανε στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και μεταπτυχιακό στα Οικονομικά στη Νέα Υόρκη, όπου και ασχολήθηκε εκτενώς με τον τομέα της Οικολογικής Επιχειρηματικότητας.

Είναι εγγονός του βιομήχανου Ελευθερίου Μαντζίκα, συνιδρυτή της εταιρίας των ζυμαρικών Misco και έχει μία κόρη την Μαρίνα με την Ελένη.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved