Θρήνος στον χώρο της μουσικής: Έφυγαν σήμερα από τη ζωή συνεργάτες του Πλούταρχου και του Καρρά!
Showbiz

Θρήνος στον χώρο της μουσικής: Έφυγαν σήμερα από τη ζωή συνεργάτες του Πλούταρχου και του Καρρά!

Θρηνεί σήμερα ο κόσμος του ελληνικού πενταγράμμου μετά την απώλεια όχι ένα αλλά δύο αγαπητών συνεργατών κορυφαίων τραγουδιστών. 

Ο λόγος για τον φωτιστή Άκη Θωμά και τον ηχολήπτη Μιχάλη Μπούφη που δούλευαν πλάι σε μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου όπως ο Βασίλης Καρράς και ο Γιάννης Πλούταρχος. Οι δύο καλλιτέχνες στην αρχή της σεζόν συνεργάστηκαν για νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης και είχαν στο πλευρό τους για τα φώτα και τον ήχο τον Θωμά και τον Μπούφη αντίστοιχα.

Την είδηση έκανε γνωστή η τραγουδίστρια Χριστίνα Ράλλη η οποία έχει δουλέψει τόσο με τον Άκη Θωμά όσο και με τον Μιχάλη Μπούφη των οποίων οι απώλειες σκόρπισαν τη θλίψη στον χώρο.

"Φιλαράκια μου αγαπημένα , να προσέχετε ο ένας τον άλλον … μας τσακίσατε σήμερα …" έγραψε η Χριστίνα Ράλλη σε μήνυμά της στο Facebook, ανεβάζοντας μία κοινή τους φωτογραφία από παλιότερη συνεργασία τους για κάποιο νυχτερινό κέντρο.

Η σύντροφος του φωτιστή Άκη Θωμά, Έλλη, σοκαρισμένη ακόμα από τον ξαφνικό θάνατο του αγαπημένου της θέλησε να τον αποχαιρετήσει δημόσια με ένα σπαρακτικό μήνυμα στο Facebook γράφοντας χαρακτηριστικά:

😔

"Αντίο φως μουΣάββατο σήμερα θα φωτίσεις τα μπουζούκια των αγγέλων. Σ αγαπώ, καλή αντάμωση!".

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved