Πάνος Νάτσης: Ραγίζει καρδιές η Αθερίδου: «Έφυγες πρώτος για να μας δείξεις πόσο μικρή είναι η ζωή»
Showbiz

Πάνος Νάτσης: Ραγίζει καρδιές η Αθερίδου: «Έφυγες πρώτος για να μας δείξεις πόσο μικρή είναι η ζωή»

Με ένα λιτό μήνυμα, άκρως περιεκτικό όμως, η Φωτεινή Αθερίδου θέλησε να αποχαιρετήσει με τον δικό της τρόπο τον καλό της φίλο Πάνο Νάτση ο οποίος έφυγε από τη ζωή ξαφνικά σε τροχαίο δυστύχημα. 

Μία εβδομάδα μετά τον τραγικό τροχαίο που στοίχισε τη ζωή του 31χρονου ηθοποιού, η καλή του φίλη Φωτεινή Αθερίδη με την οποία ήταν πολύ κοντά και πολύ δεμένοι, θέλησε να τον αποχαιρετήσει δημόσια με τον δικό της συγκινητικό τρόπο.

Η ηθοποιός, κόρη του αγαπημένου Θοδωρή Αθερίδη ανέβασε μία σειρά από κοινές τους φωτογραφίες από παλιές ευτυχισμένες στιγμές τους και έγραψε στη λεζάντα τους ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα:

«Θα σε αποχαιρετήσω τώρα φίλε μου καλέ … θα σε βγάλω από το μυαλό μου που κοντεύει να σπάσει και θα σε κρατήσω στην ψυχή μου!

Είμαι σίγουρη ότι δεν έφυγες για να μας δυστυχήσεις … έφυγες πρώτος και καλύτερος για να μας δείξεις πόσο μικρή είναι η ζωή…. Μια ανάσα ….

Κράτησε την και ερχόμαστε κι εμείς να κάνουμε παρέα και να κουτσομπολέψουμε ! Μέχρι τότε έχε γεια ….
Η Κουφή σου ❤️».

Οι δυο τους ήταν χρόνια φίλοι και φυσικά η Φωτεινή Αθερίδου ήταν ανάμεσα στους ανθρώπους που έσπευσαν πριν από λίγες μέρες στο Κοιμητήριο Σχιστού για να οδηγήσουν στην τελευταία του κατοικία τον Πάνο Νάτση που σκόρπισε την απόλυτη θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο με τον χαμό του.

Δείτε φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved