Το Πρωινό: Σε αυτή την κατάσταση βρίσκεται ο Πέτρος Φιλιππίδης έναν μήνα πριν τη δίκη
Showbiz

Το Πρωινό: Σε αυτή την κατάσταση βρίσκεται ο Πέτρος Φιλιππίδης έναν μήνα πριν τη δίκη

Στις 18 Μαρτίου ο προφυλακισμένος Πέτρος Φιλιππίδης θα δώσει εξηγήσεις ενώπιον της δικαιοσύνης για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, το 2008 αλλά και δύο απόπειρες βιασμού το 2010 και το 2014. Το πρωί της Δευτέρας (7-02) στην εκπομπή Το Πρωινό φιλοξενήθηκε ο δικηγόρος του ηθοποιού, ο οποίος απάντησε σε τι κατάσταση είναι.

«Σε τι κατάσταση είναι ο Πέτρος Φιλιππίδης έναν μήνα πριν τη δίκη. Είναι έτοιμος ψυχολογικά να αντικρούσει τις κατηγορίες;», ρώτησε ο Γιώργος Λιάγκας τον δικηγόρο του ηθοποιού, Μιχάλη Δημητρακόπουλο, με τον ίδιο να απαντά:

«Ο κατηγορούμενος ξέρει αν είναι αθώος ή όχι, δεν προσπαθεί να πείσει τον εαυτό του. Είναι αθώος και επειδή πλησιάζουμε στην τελική ευθεία θα σας πω γιατί τόσο καιρό δεν το έλεγα. Ο κύριος Φιλιππίδης και πρέπει να το μάθει ο κόσμος, γιατί η κοινή γνώμη για να έχει μια σωστή αντίληψη, πρέπει να είναι καλά πληροφορημένος. Ο κύριος Φιλιππίδης κατηγορείται για ένα βιασμό, όλες οι υπόλοιπές πράξεις είναι απόπειρες κι αυτός ο ένας βιασμός και πρέπει να το ξέρει ο κόσμος, δεν μπορεί να μην λέει από την πρώτη στιγμή και θα πρέπει να φτάσει στον ανακριτική και να πει «μου το θύμισε ένας φίλος μου».

Εγώ πιστεύω ότι υπάρχει μια μερίδα δικαστών, η οποία επηρεάζεται πάρα πολύ από το κλίμα που υπάρχει στην κοινωνία. Εάν ήταν ένας άλλος άνθρωπος στη θέση του Φιλιππίδη, που δεν ήταν στη δημοσιότητα, θα τον είχαν αφήσει ελεύθερο χωρίς κανέναν περιορισμό», είπε ο δικηγόρος του ηθοποιού, Μιχάλης Δημητρακόπουλος

Να σας θυμίσουμε πώς η πρώτη γυναίκα που κατήγγειλε τον ηθοποιό υποστήριξε ότι την παρέσυρε στο καμαρίνι του με την πρόφαση ενός ρόλου και την υποχρέωσε στη διενέργεια σεξουαλικών πράξεων. Η δεύτερη γυναίκα που καταγγέλλει τον ηθοποιό για απόπειρα βιασμού τον Αύγουστο του 2014 υποστηρίζει ότι δέχτηκε επίθεση μέσα στο αυτοκίνητο του την ώρα που θα την επέστρεφε στο σπίτι της.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης με την σειρά του αρνείται τις κατηγορίες και αναφέρει πως είναι «θύμα εκδίκησης». Στην απολογία του, μάλιστα, είχε κάνει λόγο για ψευδείς και ανυπόστατους ισχυρισμούς.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved