Ιφιγένεια Πιερίδου: Η Ευτυχία από τη «Γη της Ελιάς» είναι ερωτευμένη
Showbiz

Ιφιγένεια Πιερίδου: Η Ευτυχία από τη «Γη της Ελιάς» είναι ερωτευμένη

Η Ιφιγένεια Πιερίδου, που υποδύεται την Ευτυχία στη «Γη της Ελιάς», έχει βρει την ευτυχία εδώ και περίπου τέσσερα χρόνια στο πλευρό του σεφ Διονύση Κωνσταντίνου.

Ερωτευμένη και ευτυχισμένη είναι Ιφιγένεια Πιερίδου, την οποία απολαμβάνουμε στη σειρά «Η Γη της Ελιάς» του Ανδρέα Γεωργίου. Η καρδιά της γαλανομάτας ηθοποιού ανήκει στον καταξιωμένο Κύπριο σεφ, Διονύση Κωνσταντίνου.

Είναι ζευγάρι εδώ και τέσσερα χρόνια και, παρότι τα επαγγέλματα τους δεν είναι και από τα πιο εύκολα για σχέση, οι δυο τους έχουν καταφέρει να είναι αχώριστοι. Τα γυρίσματα για την καθημερινή σειρά του Mega γίνονται στην Κύπρο και έτσι ο ένας δεν ζει μακριά από τον άλλον. Όσοι τους γνωρίζουν κάνουν λόγο για ένα πραγματικά μεγάλο έρωτα. Κοινή αγάπη και των δύο είναι η μαγειρική, αλλά και ο αθλητισμός και τα extreme sports.

Η Ιφιγένεια, εκτός από το ότι πρωταγωνιστεί στη δημοφιλή σειρά, είναι και φίλη του Ανδρέα Γεωργίου, ο όποιος την έχει επιλέξει να παίξει και στην παλαιότερη επιτυχημένη σειρά του «Το τατουάζ». Εκεί μάλιστα, συμπρωταγωνιστούσε με την αδερφή της Ελένη Πιερίδου. Τώρα, συνεργάζεται και πάλι με την ομάδα των Ανδρέα Γεωργίου, Κούλη Νικολάου και Βάνας Δημητρίου στην δραματική σειρά, όπου μας συστήνεται ως μια όμορφη και καλόκαρδη αγρότισσα με το όνομα Ευτυχία Κάσση, η οποία όμως έχει σταθεί άτυχη στην προσωπική της ζωή. Σε αντίθεση με το ρόλο της, στην πραγματική ζωή, η Ιφιγένεια Πιεριδού ευτυχία στο πλευρό του Διονύση Κωνσταντίνου, σεφ και ιδρυτή της εταιρείας Kook, η οποία προωθεί διαφημιστικά προϊόντα με αντικείμενο τα τρόφιμα.

H Ιφιγένεια είναι 30 ετών και από το ντεμπούτο της κιόλας είσαι καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις. Έχει κάνει σπουδές τον χώρο, στο τραγούδι και στο θέατρο και είναι απόφοιτος της σχολής London Studio Center της Βρετανίας. Εκτός από την υποκριτική, έχει ασχοληθεί και με το μόντελινγκ από την ηλικία των 16 ετών.

Πηγή:Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved