Ιφιγένεια Τζόλα: «Εχω ύψος 1,67μ. και ζυγίζω 45 κιλά. Θα ήθελα να πάρω 3-4 κιλά»
Showbiz

Ιφιγένεια Τζόλα: «Εχω ύψος 1,67μ. και ζυγίζω 45 κιλά. Θα ήθελα να πάρω 3-4 κιλά»

H Ιφιγένεια Τζόλα γεννήθηκε το 1999 και είναι καθαρόαιμο παιδί της γενιάς του Millennium.

Ινδαλμα της είναι η Αλίκη Βουγιουκλάκη, αλλά αυτό δεν είναι κάτι σπάνιο. Το ξεχωριστό στην περίπτωση της είναι ότι την υποδύθηκε στο σίριαλ «Εχω ένα μυστικό» όταν η ίδια ήταν 8 ετών. Μετά ήρθε το «Νησί» και ακολούθησαν οι πρωταγωνιστικοί ρόλοι στις «8 λέξεις» και το massive τηλεοπτικό φετινό hit του ΜΕGΑ «Η γη της Ελιάς».

«Εχω ύψος 1,67μ. και ζυγίζω 45 κιλά. Θα ήθελα να πάρω 3-4 κιλά γι’ αυτό αυτή την περίοδο που είμαι σε διακοπές την περνάω στο σπίτι με φαγητό και πολύ ύπνο», είναι από τα πρώτα πράγματα που είπε. Το βαθύ έντονο βλέμμα της υποδηλώνει έναν πολύ έξυπνο και ώριμο άνθρωπο. Αλλωστε μπήκε από νωρίς στα βαθιά, κατάφερε να ξεχωρίσει σε έναν ωκεανό από όμορφα κορίτσια και συνεχίζει να κολυμπάει με επιτυχία.

Το περιοδικό Gala την ρώτησε για την πρώτη της βουτιά στα βαθιά, στη σειρά «Εχω ένα μυστικό». «Ηταν μια πολύ όμορφη εμπειρία το να παίξω την Αλίκη. Από μικρή έβλεπα τις ταινίες της, τη θαυμάζω πολύ, οπότε όταν μου είπαν πως με επέλεξαν για να την υποδυθώ στα παιδικά της χρόνια ήταν για μένα κάτι πέρα από κάθε προσδοκία. Στα γυρίσματα συνειδητοποίησα ότι αυτό ήθελα να κάνω στη ζωή μου. Να γίνω ηθοποιός. Μου άρεσε να βλέπω ελληνικές ταινίες και η Αλίκη ήταν για μένα κάτι σαν πρότυπο ζωής. Ο τρόπος που πάλεψε για το όνειρο της και τα κατάφερε, μια γυναίκα μόνη της, ειδικά εκείνη την εποχή που τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα, λειτούργησε σε μένα ως role model ως έμπνευση», είπε.

Πριν κλείσει τα 20, έγινε πρωταγωνίστρια στις «8 λέξεις». «Με είχε δοκιμάσει ο Ανδρέας Γεωργίου σε τρεις σκηνές. Το μόνο που ξέρω, απ' ό,τι μου είχε πει, είναι πως είχα το νούμερο 1 στο κάστιγγκ, το όνομα μου είναι Ιφιγένεια που ήταν και το όνομα του ρόλου και χτύπησαν πολλά καμπανάκια μαζί μέσα του. Ηξερε από την αρχή ότι με ήθελε. Με ρώτησε αν θα ήθελα να πάω στην Κύπρο όπου γίνονταν τα γυρίσματα και αμέσως είπα "ναι". Δεν υπήρχε δεύτερη σκέψη, ούτε ένα "αχ, θα αφήσω τη ζωή μου στην Αθήνα". Ηταν σαν ένα όνειρο μου να γινόταν πραγματικότητα και δεν θα το άφηνα. Οπου χρειαζόταν θα πήγαινα», είπε και συνέχισε: «Βάζω στοιχήματα με τον εαυτό μου συνέχεια. Θέλω να είμαι καλή σε αυτό που κάνω. Και αυτό πολλές φορές γίνεται ψυχαναγκαστικό. Προσπαθώ να δώσω το 100%.

Θυμάμαι να περνάω μια ολόκληρη ημέρα προβάροντας τη φράση του σεναρίου "ξηγήθηκε φιστικοβούτυρο", που ήταν εντελώς ξένη προς εμένα, για να μου γίνει οικεία. Θέλω να είμαι εντάξει με τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν και με τον κ. Γεωργίου, τον οποίο θαυμάζω». Στη «Γη της ελιάς» η Ιφιγένεια υποδύεται τη Βασιλική, που πηγαίνει ενάντια στην οικογένεια της και ερωτεύεται τον άνδρα που προσπάθησε να σκοτώσει τον αδελφό της. Θα μπορούσε να κάνει το ίδιο και στην πραγματική ζωή. «Εν δυνάμει λέω "ναι". Εχω πολύ καλή σχέση με τους γονείς μου και ιδιαίτερο δέσιμο, αλλά μια επιλογή μου θα τη στήριζα ακόμη κι αν έδειχνε λάθος σε κοινωνικά πλαίσια. Θα το συζητούσα. Αλλά δεν νομίζω να έφτανα στο σημείο να το σκάσω όπως η Βασιλική. Είναι πιο διαλλακτική η μητέρα μου». Αν και πολύ νέα ακόμα, έχει άραγε προλάβει να βιώσει την απόρριψη; «Δεν την έχω βιώσει στη δουλειά. Αλλά και να συμβεί να μη με πάρουν σε κάποιο κάστινγκ δεν θα πέσω σε κατάθλιψη. Πιστεύω πως για κάποιο λόγο γίνονται όλα στη ζωή. Ακόμα και από το άσχημο κάτι θα μάθεις. Κάθε πρόβλημα κρύβει από πίσω του ένα μάθημα», απάντησε και έκανε μια πρόχειρη ανάλυση του χαρακτήρα της.

«Εχω ένα ελάττωμα που είναι και προτέρημα μαζί. Εχω τόσο πείσμα να πετύχω τους στόχους μου, που δεν με αφήνει κάποιες φορές να χαλαρώσω. Ή μπορεί το πείσμα μου να χαλάσει την κρίση μου, να επιμένω κι ας ξέρω ότι εκεί μπορεί να πάθω ζημιά. Είμαι ισχυρογνώμων, και αυτό έχει και μαύρο και άσπρο φως. Γενικά όμως είμαι τυχερή. Εχω βρεθεί σε υπέροχες δουλειές με πολλούς σημαντικούς και αξιόλογους ηθοποιούς. Αν θαυμάζω κάποιον; Πολλούς. Αν και για εμένα ο θαυμασμός για κάποιον δεν περιορίζεται μόνο στη δουλειά του. Θέλω να θαυμάζω και την προσωπικότητά του. Αυτά τα δύο είναι αλληλένδετα. Εχω συνεργαστεί και συνεργάζομαι με υπέροχους ανθρώπους και θα ήταν άδικο να ξεχωρίσω κάποιον. Από ξένους πάντως θαυμάζω τη Μέριλ Στριπ, τον Αντονι Χόπκινς και τον Τζόνι Ντεπ. Μου αρέσει που δεν είναι μονοδιάστατοι. Και αυτό το εκτιμώ και στους ανθρώπους εκτός δουλειάς».

Διαβάστε επίσης:

Ιφιγένεια Τζόλα: Από το «Νησί» στη «Γη της Ελιάς»: Η ηλικία και 5+1 άγνωστες πτυχές της ζωής της!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved