Ιφιγένεια Τζόλα: Από το «Νησί» στη «Γη της Ελιάς»: Η ηλικία και 5+1 άγνωστες πτυχές της ζωής της!
Showbiz

Ιφιγένεια Τζόλα: Από το «Νησί» στη «Γη της Ελιάς»: Η ηλικία και 5+1 άγνωστες πτυχές της ζωής της!

Η Ιφιγένεια Τζόλα πρωταγωνιστεί τη φετινή σεζόν στη δραματική σειρά «Η γη της Ελιάς», σε έναν ρόλο που αδιαμφισβήτητα της έχει ταιριάξει πάρα πολύ.

Είναι μια από τις αγαπημένες ηθοποιούς του κοινού, που και παρ’ όλο το νεαρό της ηλικίας της, έχει προκαλέσει τις καλύτερες εντυπώσεις και ήδη έχει σημειώσει στο βιογραφικό της πολλές συνεργασίες.

Η Ιφιγένεια Τζόλα έχει ξεκινήσει την καριέρα της από πολύ μικρή ηλικία, μιας και, όπως είχε δηλώσει στο παρελθόν, είχε αποφασίσει από τότε ότι εκείνη ήταν η καριέρα που θα ακολουθούσε στο μέλλον. Η αγάπη της για την υποκριτική είναι πολύ μεγάλη, μιας και συνεχώς προσπαθεί να βελτιώνεται στη δουλειά της και να προχωράει σε νέες συνεργασίες. Η πανέμορφη ηθοποιός ξεκίνησε την καριέρα της από τον ρόλο της στη σειρά "Έχω ένα μυστικό", όπου υποδύθηκε την Αλίκη Βουγιουκλάκη σε παιδική ηλικία. Ακολούθησε ο ρόλος στο Νησί, όπου κατείχε τον ρόλο της μικρής Άννας, της μικρότερης κόρης της Ελένης και του Γιώργη (Κατερίνα Λέχου- Στέλιος Μάινας).

Από εκεί και πέρα, η ίδια έχει συμμετάσχει σε πολλές σειρές και μάλιστα σε πρωταγωνιστικούς ρόλους. Τις προηγούμενες σεζόν πρωταγωνιστούσε στη σειρά "8 λέξεις" και κατείχε τον ρόλο της Ιφιγένειας, ενώ τη φετινή σεζόν κατέχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη δραματική σειρά του Mega "Η Γη της Ελιάς", εκείνον της Βασιλικής, όπου έχει προκαλέσει πολύ μεγάλη αίσθηση. Η Βασιλική ζει έναν μεγάλο έρωτα με τον Φίλιππο και σε κάθε επεισόδιο το Twitter παίρνει φωτιά στα σχόλια, μιας και τους "χειροκροτεί" συνεχώς.

Ποια είναι όμως εκείνα τα στοιχεία της αγαπημένης ηθοποιού, που αγνοούσαμε;

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες λεπτομέρειες:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved