Η Γη της Ελιάς: Το παιδί που περιμένει η Βασιλική θα ενώσει τις δύο οικογένειες
Media

Η Γη της Ελιάς: Το παιδί που περιμένει η Βασιλική θα ενώσει τις δύο οικογένειες

Στη Γη της ελιάς υπάρχει ένα ζευγάρι που κανείς δεν το θέλει μαζί...

Η Βασιλική και ο Φίλιππος αψηφούν τις οικογένειές τους, που χωρίζονται από χρόνια μίσους, κι ετοιμάζονται, σε πείσμα όλων, να φέρουν στον κόσμο ένα παιδί, καρπό του έρωτά τους. Η Ιφιγένεια Τζόλα και ο Διονύσης Παπανδρέου αποκάλυψαν τη συγκλονιστική συνέχεια και πιστεύουν στην αγάπη που μπορεί να γιατρέψει όλες τις πληγές.

Ιφιγένεια Τζόλα

Ποια είναι τελικά η Βασιλική Καπερνάρου, γιατί αλλιώς τη γνωρίσαμε και αλλιώς μας παρουσιάζεται τελευταία...
Ναι, έγινε η μεγάλη στροφή. Η Βασιλική είναι μια ηθική, συνεσταλμένη κοπέλα με αρχές, από μια συντηρητική και παραδοσιακή οικογένεια. Ωστόσο, είναι και ένα κορίτσι που έχει εσωτερική δύναμη. Σπουδάζει, αποφασίζει να φύγει από την καταπιεστική μητέρα της, γι’ αυτό και εργάζεται, ώστε να έχει την ελευθερία της. Το ατύχημα της Αρετής και η αναπηρία της τη φέρνουν πίσω, γιατί ουσιαστικά τη νοιάζεται τη μάνα της, την αγαπάει και θέλει να τη βοηθήσει.

Μένει έγκυος και παίρνει μια απόφαση ζωής, παρά το νεαρό της ηλικίας τής...
Ναι, η Βασιλική θα κρατήσει το μωρό του Φίλιππου γιατί είναι το παιδί της και καρπός της αγάπης τους. Για μένα, αυτό σημαίνει πολλά, το ότι αγαπά τον Φίλιππο. Η μάνα του Φίλιππου, η Χάιδω, του έχει καταστρέψει τη ζωή με τις παραδόσεις και την αυστηρότητά της. Εκείνη του όπλισε το χέρι για να πυροβολήσει τον Στέφανο, πράγμα που ομολόγησε στη Βασιλική. Μάλιστα, παραδόθηκε και στην αστυνομία για να της δείξει ότι την αγαπάει και ότι έχει μετανιώσει. Είναι δυο παιδιά θύματα των μανάδων τους και της μοίρας. Για μένα, το ότι η Βασιλική δεν κάνει έκτρωση μου βγάζει μια γυναίκα με ηθικές αρχές, με πίστη στο Θεό και ελπίδα. Με αισιοδοξία ότι κάποτε θα τα βρουν οι οικογένειές τους και θα ανθίσει η αγάπη της με τον Φίλιππο. Δεν πάει να πει ότι δεν στενοχωριέται για αυτό που έκανε στον αδελφό της ο αγαπημένος της. Τον Στέφανο τον λατρεύει, δεν ζει χωρίς αυτόν.

Πώς συγχωρεί τη μάνα της και τρέχει να τη συνδράμει μετά το τροχαίο;
Μα είναι η γυναίκα που τη μεγάλωσε, που την έκανε σωστό άνθρωπο. Θα την
άφηνε μόνη της; Εδώ και ο πατέρας της χωρίζει τον έρωτά του, την Ιουλία, για να συμπαρασταθεί στη σύζυγό του. Έχει μπέσα ο Στάθης. Κατά βάση, είναι μια πολύ δεμένη οικογένεια.

Ο χωρισμός της με τον Φίλιππο πόσο θα κρατήσει;
Ο Φίλιππος ήταν αυτός που πυροβόλησε τον αδελφό της και η Βασιλική το αγνοούσε. Αυτό την τάραξε πάρα πολύ. Βέβαια, ο Φίλιππος προέβη σε αυτή την πράξη μετά την πίεση της μάνας του. Τον δικαιολογεί η Βασιλική, γιατί ξέρει τι σημαίνει Χάιδω.

Τον αγαπάει τον Φίλιππο;
Μα είναι ο πρώτος και ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωής της! Είναι ο άνθρωπός
της, η αδελφή ψυχή της, μοιάζουν. Η έμπρακτη απόδειξη της αγάπης της
Βασιλικής μετά το χωρισμό τους είναι ότι κρατάει το παιδί τους. Αν αυτός δεν είναι έρωτας, τότε τι είναι;

Τι θα ήθελες για αυτό το ζευγάρι;
Θα ήθελα να είναι μαζί. Να γίνει η σιάξη. Να τα βρουν οι δυο οικογένειες και να ξεχαστεί η παλιά βεντέτα. Το παιδί αυτό που έχει η Βασιλική στην κοιλιά της να τους ενώσει. Αυτές οι εναλλαγές συναισθημάτων, αυτή η πλοκή, έχουν κάνει τη σειρά πολύ αγαπητή στον κόσμο. Πλέον με αναγνωρίζουν στο δρόμο και με ρωτούν τι θα γίνει με τον Φίλιππο και τη Βασιλική. Οι τηλεθεατές το έχουν αγαπήσει αυτό το ζευγάρι. Είναι μια αγάπη καθαρή και αγνή. Τέτοια αποδοχή είχα να εισπράξω από το «Νησί» και τότε ήμουν 10 ετών, όταν έπαιζα την κόρη της δασκάλας. Έγινε ένας κύκλος και ήρθε πάλι η επιτυχία από το MEGA.

Διονύσης Παπανδρέου:

Μοιάζει αθόλου με τον Φίλιππο;
Δεν ξέρω πώς είναι να ζεις σε μια κλειστή κοινωνία με τόσο ισχυρά «πρέπει» που καταδυναστεύουν τις ζωές των ανθρώπων. Εγώ γεννήθηκα στην Αθήνα. Επίσης, δεν προέρχομαι από πλούσια οικογένεια, όπως ο Φίλιππος, ούτε έχω μια αυταρχική μάνα σαν τη Χάιδω. Εγώ λατρεύω τη μητέρα μου, είναι ο μέντοράς μου, ο άνθρωπος που κατάλαβε ότι από μικρός ήθελα να γίνω ηθοποιός και όχι μόνο δεν με αποθάρρυνε, αλλά μου έδωσε και την ευχή της. Τον Φίλιππο θα τον χαρακτήριζα μαμόθρεφτο, ένα παιδί που δεν είχε λόγο να παρατήσει τις σπουδές του, αλλά του ήταν αδύνατον να πει «όχι» στη μάνα του. Χειρότερη επιλογή δεν μπορούσε να κάνει. Γύρισε σε ένα σπιτικό βουτηγμένο στο πένθος και ανέλαβε να διαχειριστεί μια περιουσία. Από την άλλη, βάφει τα χέρια του με αίμα επειδή ακούει τη μάνα του, που του λέει να ξεπλύνει την τιμή της οικογένειας. Τη στιγμή που πυροβολεί έναν άνθρωπο, από παιδί γίνεται άντρας. Ο Φίλιππος είναι, συναισθηματικός χαρακτήρας και αυτό το βαθιά εσωτερικό που έχει το ανοίγει στη Βασιλική, η οποία του μοιάζει, γι’ αυτό και την εμπιστεύεται, την αγαπάει. Αλλά να που η μάνα του τον κάνει φονιά και πάει να χάσει ό,τι αγάπησε περισσότερο στη ζωή του.

Τι θα γίνει με αυτούς τους δύο;
Είναι δύσκολα τα πράγματα. Όσο και να τον αγαπάει η Βασιλική, πήγε να σκοτώσει τον αδελφό της. Για να την πείσει όμως ότι έχει μετανιώσει και ότι κάθε μέρα βουλιάζει στις τύψεις του, ο Φίλιππος παραδίδεται στην αστυνομία. Πλέον, δεν τον νοιάζει η μάνα του. Θέλει να πληρώσει ενώπιον της Δικαιοσύνης και να εξιλεωθεί στα μάτια, της αγαπημένης του. Χωρίς τη Βασιλική, έχει χάσει το νόημα της ζωής του. Η Χάιδω είναι η καταστροφή του και αυτή τον ανάγκασε να κάνει το κακό.

Πιστεύει ότι θα τα ξαναβρούν;
Το γεγονός ότι η Βασιλική κρατά το παιδί τους κάτι του δείχνει. Το ότι θέλει να ζήσει το μωρό τους είναι καλό σημάδι, του δίνει ένα φως επανασύνδεσης, μια ελπίδα για να ζει. Το ότι θα γεννηθεί μια νέα ζωή μπορεί να είναι αιτία για κάτι καλό ανάμεσα στις δύο οικογένειες. Μόνο η αγάπη των παιδιών θα φέρει τη σιάξη, τη συμφιλίωση που θα διαλύσει τα μίση. Τον Φίλιππο τον δουλεύω καθημερινά. Είναι πολύ δύσκολο να βιώσω τον πόνο για το θάνατο του πατέρα του, της αδελφής του, για το ότι πήγε να σκοτώσει άνθρωπο. Το παιδί αυτό δεν έχει νιώσει χαρά, πέρα από τον έρωτά του για τη Βασιλική.

Πηγή:7 ΜέρεςTV

Διαβάστε επίσης:

Η Γη της Ελιάς: Η αγωνία για την οικογένεια του Λυκούργου δείχνει να μην έχει τέλος

Η Γη της Ελιάς: Ο Ιάκωβος έδωσε spoiler: «Θα δώσω τη λύση για τη διαθήκη.Θα βρω ποιος το έχει κάνει»

Η Γη της Ελιάς: Ο εφιάλτης επιστρέφει για τη Μυρτάλη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved