Τζόλα: «Με τη Βασιλική, αν και δεν είμαστε κοντά στους χαρακτήρες, έχουμε κάποια κοινά στοιχεία»
Media

Τζόλα: «Με τη Βασιλική, αν και δεν είμαστε κοντά στους χαρακτήρες, έχουμε κάποια κοινά στοιχεία»

Για τον ρόλο της στη σειρά «Η Γη της Ελιάς», για το πόσο κοντά στη Βασιλική είναι αλλά και για το πώς νιώθει στις ερωτικές σκηνές, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Ιφιγένεια Τζόλα.

Πόσο βασίζεσαι στην εξωτερική σου εμφάνιση;

Δεν βασίζομαι τόσο στην εξωτερική μου εμφάνιση όσο στο πώς θα ενσαρκώσω καλύτερα το χαρακτήρα του ρόλου μου. Η εμφάνιση μπορεί κάποιες φορές να αποτελέσει έναν έξτρα βοηθητικό παράγοντα, παραδείγματος χάριν αν ψάχνουν μια μελαχρινή κοπέλα για να κάνει αντίθεση με έναν ξανθό παρτενέρ ή για να ταιριάζει με τηλεοπτικούς γονείς κ.λπ. Σε καμία περίπτωση, όμως, δεν πιστεύω πως πρέπει να αντικαθιστά το ταλέντο και, κατ’ επέκταση την ουσία της υποκριτικής.

Η Βασιλική πόσο κοντά σου είναι ως χαρακτήρας:

Η αλήθεια είναι ότι με τη Βασιλική, αν και δεν είμαστε κοντά στους χαρακτήρες, έχουμε κάποια κοινά στοιχεία. Για παράδειγμα, είμαι κι εγώ ευαίσθητη και δεν μου αρέσουν οι εντάσεις, αλλά, σε αντίθεση με εκείνη, είμαι μαχητική όσον αφορά τις απόψεις μου και την υπεράσπιση του εαυτού μου. Αγωνίζομαι με πάθος για τα όνειρά μου και δεν επιτρέπω εύκολα παρεμβάσεις στη ζωή μου.

Στις ερωτικές σκηνές τι σε κάνει να νιώθεις άνετα;

Πολύ σημαντικό για μένα είναι να υπάρχουν επικοινωνία και κατανόηση τόσο με τον συνάδελφο όσο και με τον σκηνοθέτη. Η ύπαρξη αυτών των δύο σημαίνει αυτόματα εμπιστοσύνη και επομένως, περισσότερη άνεση


Έρωτας, δουλειά, φιλία, οικογένεια. Τι ρόλο παίζει το καθένα στη ζωή σου;

Για να είμαστε ευτυχισμένοι, πρέπει να συνυπάρχουν αρμόνικά στη ζωή μας όλοι αυτοί οι παράγοντες. Ο καθένας από αυτούς έχει ιδιαίτερη αξία και βαρύτητα ανάλογα με την περίοδο που διανύουμε.

Η αναγνωρισιμότητα βοηθά ένα νέο παιδί ή κλέβει κάτι από την αθωότητα και την ανεμελιά της ηλικίας;

Η αναγνωρισιμότητα μπορεί να έχει δύο όψεις για ένα νέο παιδί και η αντιμετώπισή της εξαρτάται από τις αρχές και τις βάσεις που έχει. Γι’ αυτό, δεν πιστεύω πως μπορεί να στερήσει την αθωότητα και την ανεμελιά του αν συνοδεύεται από τη συνειδητοποίηση ότι πρόκειται για το αποτέλεσμα μιας δουλειάς.

Πηγή Hello

Διαβάστε επίσης

Η Γη της Ελιάς: Το παιδί που περιμένει η Βασιλική θα ενώσει τις δύο οικογένειες

Η Γη της Ελιάς: «Η σχέση της Βασιλικής και του Φίλιππου είναι καταδικασμένη»

Ιφιγένεια Τζόλα: Η Βασιλική από τη Γη της Ελιάς, Το νησί, η ηλικία και οι σπουδές!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved