Κωτσοβούλου: Η σχέση της γιαγιάς της με την Κάλλας, ο ρόλος στον Σασμό και το τρολάρισμα στον Λάλο
Showbiz

Κωτσοβούλου: Η σχέση της γιαγιάς της με την Κάλλας, ο ρόλος στον Σασμό και το τρολάρισμα στον Λάλο

Η Αλίνα Κωτσοβούλου βρέθηκε καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή The 2Night Show και μίλησε για πολλές άγνωστες πτυχές της ζωής της αλλά και για τον Σασμό στον οποίο πρωταγωνιστεί. 

H αγαπημένη ηθοποιός η οποία υποδύεται στον Σασμό την Άννα, μητέρα του Μανώλη και της Θοδώρας, δεν έκρυψε ότι τα τελευταία χρόνια έχει ζοριστεί οικονομικά.

Συγκεκριμένα είπε: "Τα τελευταία δέκα χρόνια της οικονομικής κρίσης τα πέρασα δύσκολα και ακόμα τα περνάω, το ότι παίζεις σε μία σειρά, δεν λύνει τα οικονομικά σου θέματα".

Όπως είπε, όλη αυτή τη δύσκολη περίοδο, χρειάστηκε να αναζητήσει και να αναπτύξει τη δημιουργικότητά της, κάνοντας άλλα πράγματα όπως διαφημιστικά ή συγγραφή έργων ή ακόμα και σκηνοθεσία ή διδασκαλία.

"Δεν είχα ποτέ στόχο την καριέρα, μου άρεσε η δουλειά μου. Αγαπώ πολύ το θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση" τόνισε η Αλίνα Κωτσοβούλου.

Η ηθοποιός για πρώτη φορά αποκάλυψε κάτι που όπως είπε, δεν είχε πει ποτέ: "Όταν έκανα μεταπτυχιακό στο Λονδίνο, δούλευα ρεσεψιονίστ στο Shakespeare Hotel και μου άρεσε πολύ, θα μπορούσα να το κάνω ως επάγγελμα".

Πώς προέκυψε όμως το όνομα Αλίνα; Η ίδια είπε: "Οι γονείς μου διάβαζαν το "Πόλεμος και Ειρήνη" όταν ήταν έγκυος η μητέρα μου και με βάφτισαν Ελένη - Αλίνα".

Επίσης για πρώτη φορά είπε πως η γιαγιά της ήταν συμμαθήτρια με τη Μαρία Κάλλας:

"Η γιαγιά μου η Υπατία, ήταν συμμαθήτρια με την Μαρία Κάλλας στο Ωδείο Αθηνών... Μου έλεγε ότι η Μαρία Κάλλας φαινόταν από μικρή ότι θα γίνει μεγάλη, είχε πολύ ισχυρή προσωπικότητα".

Η Αλίνα Κωτσοβούλου μίλησε και για τον σκηνοθέτη και σκηνογράφο αδελφό της, Σέργιο Κωτσόβουλο ο οποίος έχει δημιουργήσει μία animation ταινία η οποία βραβεύτηκε στο Λος Άντζελες.

Η τηλεοπτική Άννα του Σασμού φυσικά μίλησε τόσο για τη συνεργασία της στις Άγριες Μέλισσες όσο και για τη τωρινή της εμφάνιση στην πολύ επιτυχημένη σειρά του Alpha.

"Παρ' ό,τι κυκλοφορώ στον δρόμο με φόρμες, γυαλιά και μάσκα ο κόσμος με γνωρίζει στον δρόμο και μου μιλάει για τον Σασμό" είπε για τις αντιδράσεις του κόσμου στον δρόμο προσθέτοντας ότι της αρέσει πολύ που τη ρωτάνε τι θα γίνει στο μέλλον με τον ρόλο της.

Όσο για τον ρόλο της ως Άννα, η ίδια τόνισε: "Μου περιγράψανε τον ρόλο μου στον Σασμό, γιατί δεν υπήρχε στο βιβλίο. Χαίρομαι που κάνω αυτόν τον ρόλο γιατί είναι κόντρα με τον χαρακτήρα μου, εκείνη είναι μία γυναίκα παθητική, που δεν αντιδρά".

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην... τρέλα που έχουν κάποιες φίλες της με τον Δημήτρη Λάλο και μάλιστα σχολίασε: "Οι φίλες μου έχουν πάθει 'λάλωση'... Με τον Δημήτρη Λάλο. Τους αρέσει πάρα πολύ ο Μαθιός και τον τρολάρουμε στο γύρισμα".

Σε ό,τι αφορά τα προσωπικά της, η Αλίνα Κωτσοβούλου αρκέστηκε να πει: «Ο σύζυγός μου είναι ο πιο «Σκανδιναβός» άντρας που έχω γνωρίσει, αυτό με απελευθέρωσε και μου έδωσε φτερά, γιατί δεν είναι καθόλου περιοριστικός».

Και τόνισε: «Δεν θεωρούσα ότι θα κάνω έναν επιτυχημένο γάμο, γιατί δεν ήθελα να παντρευτώ, μου προέκυψε με τον σύζυγό μου».

Όσο για την κόρη της αρκέστηκε να πει: «Η κόρη μου δεν με έχει δει στην τηλεόραση, παρά μόνο στο θέατρο».

Δείτε παρακάτω το βίντεο με τις δηλώσεις της Αλίνας Κωτσοβούλου:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved