Το Πρωινό: Αποκάλυψη για τον Πέτρο Φιλιππίδη - Δεν θα επιστρέψει στην υποκριτική μετά τη δίκη του
Showbiz

Το Πρωινό: Αποκάλυψη για τον Πέτρο Φιλιππίδη - Δεν θα επιστρέψει στην υποκριτική μετά τη δίκη του

Σχεδόν ένα μήνα πριν τη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη και η εκπομπή Το Πρωινό έφερε στο φως μια πληροφορία που αφορά στην απόφαση του ηθοποιού να μην επιστρέψει στην υποκριτική μετά τη δίκη του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής ο Πέτρος Φιλιππίδης άσχετα με την έκβαση της δίκης, είτε αθωωθεί είτε καταδικαστεί έχει πάρει μια απόφαση κομβική για τη ζωή του και μάλιστα όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή του το πρωί της Τρίτης (8-02) η είδηση αυτή επιβεβαιώθηκε και μέσω του δικηγόρου του ηθοποιού, Μιχάλη Δημητρακόπουλου.

«Είναι οριστική αυτή η απόφαση του ηθοποιού να μην επιστρέψει καθόλου στο χώρο της υποκριτικής. Ούτε ως ηθοποιός, ούτε ως παραγωγός αλλά ούτε ως σκηνοθέτης», είπε ο Τάσος Τεργιάκης και συμπλήρωσε:

«Αυτό είναι το δεδομένο που έχει. Εγώ καταλαβαίνω πως με όλη αυτή την κατάσταση δεν θα θέλει ο ίδιος. Γράφτηκε ότι θα φύγει στο εξωτερικό, δεν ισχύει αυτό».

Να σας θυμίσουμε πώς η πρώτη γυναίκα που κατήγγειλε τον ηθοποιό υποστήριξε ότι την παρέσυρε στο καμαρίνι του με την πρόφαση ενός ρόλου και την υποχρέωσε στη διενέργεια σεξουαλικών πράξεων. Η δεύτερη γυναίκα που καταγγέλλει τον ηθοποιό για απόπειρα βιασμού τον Αύγουστο του 2014 υποστηρίζει ότι δέχτηκε επίθεση μέσα στο αυτοκίνητο του την ώρα που θα την επέστρεφε στο σπίτι της.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης με την σειρά του αρνείται τις κατηγορίες και αναφέρει πως είναι «θύμα εκδίκησης». Στην απολογία του, μάλιστα, είχε κάνει λόγο για ψευδείς και ανυπόστατους ισχυρισμούς.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved