Showbiz

Πέγκυ Ζήνα: Η έκπληξη στο Καλό Μεσημεράκι, η σχέση με το σύζυγό της και ο ρόλος της ως μητέρα

Gossip-tv Team

Η Πέγκυ Ζήνα έκανε μία μεγάλη τηλεοπτική έκπληξη, κάνοντας εμφάνιση στο πλατό του Καλό Μεσημεράκι

Η τραγουδίστρια αρχικά εμφανίστηκε με skype στην εκπομπή, εν μέσω μία πρόβας λέγοντάς του πως θα τα πουν σύντομα από κοντά.

Όμως την... έφερε στον Νίκο Μουτσινά όταν μερικά δευτερόλεπτα αργότερα εμφανίστηκε μπροστά του. Η Πέγκυ Ζήνα είχε μία σύντομη κουβέντα με τον παρουσιαστή λέγοντας πως δυσκολεύτηκε, όπως όλοι, στην πανδημία, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον σύζυγό της Γιώργο Λύρα αλλά και στην κόρη της Ηλέκτρα.

«Έχω κουραστεί με τις τηλεδιασκέψεις. Δεν αντέχω αυτό το πράγμα του ότι η αγκαλιά, η επαφή έχει αντικατασταθεί από την κάμερα», είπε αρχικά η Πέγκυ Ζήνα για την πανδημία και συνέχισε:

«Στην αρχή με την καραντίνα μου άρεσε πάρα πολύ. Γιατί έκανα πράγματα που πριν δεν μπορούσα να κάνω, ξεκουράστηκα απόλυτα, χάρηκα το παιδί μου 24 ώρες το 24ωρο, και τον Γιώργο επίσης».

Όσο για τη 10χρονη κόρη της, Ηλέκτρα, είπε: «Έχει τα καλύτερα στοιχεία και από τους δυο μας η Ηλέκτρα.

Ξέρει να διεκδικεί αυτό που θέλει, αλλά το κάνει με πάρα πολύ γλυκό κι ευγενικό τρόπο. Νομίζω θα βγει κερδισμένη από αυτό.

Είναι ένα παιδί που έχει αξίες, ένα παιδί που προσπαθώ να του μάθω την αξία του συναισθήματος, τις πραγματικές αξίες, την αγάπη, την ευγνωμοσύνη και την αλληλεγγύη. Και να μην πιστέψει ποτέ πως είναι κάτι παραπάνω από κάποιον άλλον».

Δείτε παραπάνω το βίντεο με όσα είπε η Πέγκυ Ζήνα:

Διαβάστε επίσης;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved